Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Vannsport i Fuengirola

Fuengirola har en lang strandlinje med noen av verdens beste strender. På sommeren kan du leie pedalbåt på flere av strendene eller du kan delta på mer fartsfylte aktiviteter som å leie vannskuter, eller "tubing", dvs at du sitter på en stor gummislange som blir dratt etter en båt. Du kan suse rundt i gummibåt med masse rå hestekrefter eller du kan delta på parasailing dersom du ikke har høydeskrekk. Du kan også leie kajakk, dykke eller dra på delfinsafari, fisketurer eller helt enkelt dra på en hyggelig båttur.

Båtutflukter og fisketurer i Fuengirola

Vil du dra på fisketur eller kanskje du bare har lyst til å tilbringe en dag på havet? Nede på havnen i Fuengirola finnes det et billettkontor som ordner de fleste utflukter på Costa del Sol slik som fisketurer, båtutflukter, speedbåt, parasailing, dykking og så videre. Kontoret ligger inne på havneområdet. www.parasailingfuengirola.com

Parasailing i Fuengirola

For den ultimate parasailing-opplevelsen i Fuengirola, kan du besøke bilettkontoret Pirate Parasailing i havnen. Det er den eneste APA-lisensierte og godkjente paraseilingselskapet mellom Malaga og Marbella. www.parasailingfuengirola.com
Båtturer i Fuengirola

Leie kajakk i Fuengirola

Å padle kajakk er ikke bare forbeholdt sommeren i Fuengirola. Dersom det ikke er for mye vind og bølger kan du padle kajakk hele året.

Strandlinjen i Fuengirola er hele 7 km lang og du får sjansen til å nyte stillheten og solen mens du ser byen fra en annen vinkel.

Kajakk i Fuengirola

Christophers Kajakk

Hos Christophers Kajakk kan du leie en kajakk for en dag eller for en halv dag til rimelige priser. De tilbyr personlig instruksjon slik at du kan leie en kajakk uansett hvilket ferdighetsnivå du er på.

De har enkle kajakker, doble kajakker og til og med kajakker som er stabilisert og spesialdesignet for funksjonshemmede. Du kan også leie en S.U.P. som er et stand up paddle bord.

Uansett hvor på sentrale Costa del Sol du befinner deg kan du leie deres kajakker da Christopher tilbyr levering mellom Torremolinos og Marbella.
Tlf: 645 294 630. Web: www.costadelsolkayaking.com.

Dykking i Fuengirola

Det finnes mange flotte steder å dra på dykkersafari i nærheten av Fuengirola. I tillegg til Torreblanca som tilhører Fuengirola, ligger både Nerja, Gibraltar og Tarifa innen en dagsturs avstand og er attraktive områder for dykking. Billettkontoret Pirate Parasailing i havnen i Fuengirola arrangerer dykketurer i Fuengirola. Kontoret ligger midt inne i havneområdet. www.parasailingfuengirola.com

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola
 

Severdigheter

Severdigheter i Fuengirola
 

Hotell

Hotell i Fuengirola
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Fuengirola

Shopping

Shopping i Fuengirola
 

Leiebil

Leiebil i Fuengirola
 

Festivaler

Festivaler i Fuengirola
 


Fuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Flere år på rad har så å si alle strendene i Fuengirola vunnet benevnelsen "Blue Flag" som er et kvalitetsstempel som går på renhet, tilgjengelighet og brukervennlighet. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.


comments powered by Disqus

I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2017 Megafon