Madrid   Barcelona

Vannsport i Fuengirola

Fuengirola har en lang strandlinje med noen av verdens beste strender. På sommeren kan du leie pedalbåt på flere av strendene eller du kan delta på mer fartsfylte aktiviteter som å leie vannskuter, eller "tubing", dvs at du sitter på en stor gummislange som blir dratt etter en båt. Du kan suse rundt i gummibåt med masse rå hestekrefter eller du kan delta på parasailing dersom du ikke har høydeskrekk. Du kan også leie kajakk, dykke eller dra på delfinsafari, fisketurer eller helt enkelt dra på en hyggelig båttur.
Båtturer i Fuengirola

Båtutflukter og fisketurer i Fuengirola

Vil du dra på fisketur eller kanskje du bare har lyst til å tilbringe en dag på havet? Nede på havnen i Fuengirola finnes det et billettkontor som ordner de fleste utflukter på Costa del Sol slik som fisketurer, båtutflukter, speedbåt, parasailing, dykking og så videre. Kontoret ligger inne på havneområdet. www.parasailingfuengirola.com

Parasailing i Fuengirola

For den ultimate parasailing-opplevelsen i Fuengirola, kan du besøke bilettkontoret Pirate Parasailing i havnen. Det er den eneste APA-lisensierte og godkjente paraseilingselskapet mellom Malaga og Marbella. www.parasailingfuengirola.com
Kajakk i Fuengirola

Leie kajakk i Fuengirola

Å padle kajakk er ikke bare forbeholdt sommeren i Fuengirola. Dersom det ikke er for mye vind og bølger kan du padle kajakk hele året.

Strandlinjen i Fuengirola er hele 7 km lang og du får sjansen til å nyte stillheten og solen mens du ser byen fra en annen vinkel.

Christophers Kajakk

Hos Christophers Kajakk kan du leie en kajakk for en dag eller for en halv dag til rimelige priser. De tilbyr personlig instruksjon slik at du kan leie en kajakk uansett hvilket ferdighetsnivå du er på.

De har enkle kajakker, doble kajakker og til og med kajakker som er stabilisert og spesialdesignet for funksjonshemmede. Du kan også leie en S.U.P. som er et stand up paddle bord.

Uansett hvor på sentrale Costa del Sol du befinner deg kan du leie deres kajakker da Christopher tilbyr levering mellom Torremolinos og Marbella.
Tlf: 645 294 630. Web: www.costadelsolkayaking.com.

Dykking i Fuengirola

Det finnes mange flotte steder å dra på dykkersafari i nærheten av Fuengirola. I tillegg til Torreblanca som tilhører Fuengirola, ligger både Nerja, Gibraltar og Tarifa innen en dagsturs avstand og er attraktive områder for dykking. Billettkontoret Pirate Parasailing i havnen i Fuengirola arrangerer dykketurer i Fuengirola. Kontoret ligger midt inne i havneområdet. www.parasailingfuengirola.com

 

Les mer om Fuengirola

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Fuengirola

Caser Seguros

Les mer om FuengirolaFuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Flere år på rad har så å si alle strendene i Fuengirola vunnet benevnelsen "Blue Flag" som er et kvalitetsstempel som går på renhet, tilgjengelighet og brukervennlighet. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.

Linker | Bolig | Tjenester | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss | Puber | Tapas | Caféer
Copyright 2008 - 2020 Megafon