Madrid   Barcelona
Studenter i Spania

Utdannelse i Spania

Hvorfor ikke tenke litt utradisjonelt og ta utdannelsen i Spania? Ved å studere i utlandet stiller du sterkere når du senere skal konkurrere i arbeidsmarkedet. Du kan ta både videregående skole, høyskole og universitetsutdannelse i Spania.

Videregående skole i Spania

Det finnes 5 norske grunnskoler i Spania. Noen av disse tilbyr videregående utdannelse. Det finnes også svenske videregående skoler som tar inn norske elever og denne utdannelsen er godkjent på samme nivå som en vanlig norsk videregående skole. Her er linker til alle de norske grunnskolene i Spania:


 

Studere i Spania

Det finnes flere muligheter for de som vil studere på universitet eller Høyskole i Spania. Foruten at spanske universiteter og høyskoler tar inn utenlandske studenter, så finner du også enkelt intrernasjonale høyskoler som tilbyr undervisning på engelsk eller norsk.
Les mer... Studere i Spania

Spanskkurs

Enten du vil lære deg spansk fra grunnen av eller om du vil forbedre dine spanskkunnskaper: Hva er vel bedre enn lære seg Spansk på heltdi eller deltid i Spania? Fordelen med å lære seg spansk i Spania er at du kan praktisere Spansken din på fritiden.
Les mer... Spanskkurs i Spania

Førerkort i Spania

Som så mye annet er det mye billigere å ta lappen i Spania enn i Norge. Dersom du ikke kan spansk, så finnes det en rekke engelske kjøreskoler som tilbyr førerkortutdannelse i Spania. Et førerkort fra Spania er gyldig i Norge dersom du bor 6 måneder i Spania.
Les mer... Førerkort i Spania

 

Linker | Bolig | Tjenester | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon