Madrid   Barcelona

Tannlege i Marbella

Tannlege i Marbella Skulle du ønske at du kunne gå til norsk tannlege i Marbella? Det finnes skandinaviske og norske tannleger i de fleste norske koloniene i Marbella. Disse er som regel billigere enn det du vanligvis må betale for en tilsvarende tannlegebehandling i Norge. Utover normale tannbehandlinger som tetting av hull kan de utføre alle typer behandlinger som du vanligvis forventer å finne i Norge, slik som rotfylling, kroner, broer, implantat etc.

Du slipper språkproblemer og misforståelser ved å gå til en norsk tannlege i Marbella og norske tannleger i Spania er gjerne utdannet i Norge slik at du kan være sikker på at kvaliteten på tannbehandlingen er den samme som i Norge.

Norsk Tannlege i Marbella

Norsk tannlege i Marbella Bjørn Abraham-Nilsen holder til i Elviria og har lang erfaring som tannlege både i Spania og Norge. Klinikken leverer tannbehandling av høy kvalitet og har blant annet spesialkompetanse innom implantologi og laserbehandling. De kan levere tannproteser på kort tid, slik at du kan få utført det meste av tannbehandlinger i løpet av ferien din i Marbella til en langt lavere pris enn i Norge. Deres webside er: www.clinicanordental.com

Kombinere ferie og tannlege i Marbella

Hvorfor ikke kombinere ferien med å besøke tannlegen? Dersom du har behov for litt større inngrep og operasjoner kan du faktisk spare så mye på å bruke norske tannleger i Spania at det dekker inn hele reisen og oppholdet i Spania. Du kan ta inn på hotell mens du er i Spania, eller du kan leie en leilighet eller et hus.

Mange nordmenn eier leilighet eller hus i Spania som de leier ut på ukesbasis til andre ferierende nordmenn. Det finnes mange steder du kan finne slike boliger for korttidsleie, men et bra nettsted du kan lete på er www.spaniaferiebolig.comTienda de Cartuchos
Tannlege i Elviria

Tannlege i Elviria, Marbella

Elviria er en forstad til Marbella der det bor mange nordmenn. Området har mange golfbaner og en rekke bedrifter som retter seg mot det skandinaviske markedet. Ledig annonseplass for tannlege i Elviria her. Kontakt oss for mer informasjon om.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon