Madrid   Barcelona

Tannlege i Fuengirola

Tannlege i Fuengirola Skulle du ønske at du kunne gå til norsk tannlege i Fuengirola? Det finnes skandinaviske og norske tannleger i de fleste norske koloniene i Spania. Disse er som regel billigere enn det du vanligvis må betale for en tilsvarende tannlegebehandling i Norge. Utover normale tannbehandlinger som tetting av hull kan de utføre alle typer behandlinger som du vanligvis forventer å finne i Norge, slik som rotfylling, kroner, broer, implantat etc.

Du slipper språkproblemer og misforståelser ved å gå til en norsk tannlege i Fuengirola og disse er som oftest utdannet i Norge slik at du kan være sikker på at kvaliteten på tannbehandlingen er den samme som i Norge.

Skandinavisk Tannlege i Fuengirola

Dental Excellence er en skandinavisk tannlegeklinikk i Fuengirola på Costa del Sol. De utfører generell tannpleie, tannbleking, implantater, rotfyllinger og kroner. De holder til i Los Boliches i nærheten av Hotell Jabega. De arrangerer også tannreiser til Spania der du kan kombinere billig tannlegebehandling i Spania med en hyggelig ferie. Se: www.clinica-dental-sueca.com

Kombinere ferie og tannlege i Spania

Hvorfor ikke kombinere ferien med å besøke tannlegen? Dersom du har behov for litt større inngrep og operasjoner kan du faktisk spare så mye på å bruke norske tannleger i Spania at det dekker inn hele reisen og oppholdet i Spania. Du kan ta inn på hotell mens du er i Spania, eller du kan leie en leilighet eller et hus.

Mange nordmenn eier leilighet eller hus i Spania som de leier ut på ukesbasis til andre ferierende nordmenn. Det finnes mange steder du kan finne slike boliger for korttidsleie, men et bra nettsted du kan lete på er www.spaniaferiebolig.comTienda de Cartuchos

Ledig annonseplass for tannlege i Spania. Kontakt oss for mer informasjon

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon