Madrid   Barcelona

Sykkelutleie i Spania

Sykkelutleie i Spania Mange byer i Spania har turområder som egner seg for sykling. Dessuten har enhver spansk kystby med respekt for seg selv en skikkelig strandpromenade der innbyggerne kan gå, sykle og gå på inlines. Husk å vise hensyn når du sykler langs et område som er tilegnet både fotgjengere og syklister. I noen kommuner får du bøter hvis du sykler for fort på slike områder.

Selv om spanjoler flest ikke er så glad i å sykle så kan du leie sykkel i de fleste turistbyene. De fleste store byer har også fleksible løsninger med bysykkel som kan leies på timesbasis med flere leveringspunkter som er strategisk fordelt rundt omkring i byene.

Sykle i Fuengirola

Fuengirola har en veldig lang og bred strandpromenade som er fin å sykle på. Du kan sykle helt fra slottet i sydenden av Fuengirola og til Benalmadena langs strandpromenaden. Derfra må man ta seg opp til kystveien der man kan sykle videre på fortauene et stykke før man igjen kommer seg ned til strandpromenaden.

Det finnes noen få sykkelstier i Fuengirola, men disse er relativt korte og de er ikke forbundet med hverandre. Det er i utgangpunktet ikke lov sykle på fortauene i Fuengirola.

Sykle i Benalmadena

Benalmadena har foruten en flott strandpromenade også en offroad løype som går fra fuglefjellet og ned til byen. Du kan ta gondolbanen opp til toppen av fuglefjellet og sykle ned derfra.

Sykle i Mijas

Fra Mijas Pueblo går det mange turstier opp til fjellet som er egnet både for fotturer og til sykling.

Trene på sykkel i Spania

Mange profesjonelle syklister velger Spania for sine treningsopphold om vinteren på grunn av det gode klimaet og på grunn av at det finnes mange strekninger som egner seg for sykling. Både Gran Canaria og Alicanteprovinsen er populære valg for profesjonelle syklister.

Tienda de Cartuchos

Sykkelverksted i Fuengirola

Ledig annonseplass for sykkelverksted i Fuengirola. Nå ut til norske og svenske syklister som leter etter sykkelverksted på Costa del Sol. Kontakt oss for mer informasjon..

Leie sykkel i Fuengirola

Ledig annonseplass for leie av sykkel i Fuengirola. Nå ut til turister som leter etter sykkelutleie på Costa del Sol. Kontakt oss for mer informasjon..
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon