Madrid   Barcelona
Spa i Spania

Spa i Spania

En ferie i Spania er en perfekt anledning til å fornye seg selv på et avslappende spa. Her i Spania finnes det mange spa som tilbyr alle former for behandlinger. Her kan du få ansiktsmasker, hudpleie, ulike former for massasje, mineralbad, peeling etc.

Foruten mange frittstående Spa på Costa del sol, er det også mange hotell i Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas, Benalmadena, Torremolinos og Malaga, som tilbyr spabehandlinger. Et av de meste kjente frittstående spa på costa del sol er det arabiske badet Hammam i hjertet av Málaga.

Spa i Benalmadena

Benalmadena har en stor populasjon av både nordmenn og engelskmenn. Det er en av de mest besøkte sidene på megafon.net. Få en omtale av dine skjønnhetsbehandlinger i Benalmadena. Nå ut til 34.000 lesere på megafon.net. Kontakt oss for mer informasjon.

Spa i Fuengirola

Ledig annonseplass for spa i Fuengirola. Fuengirola er en av de mest besøkte reisemålene i Spania. Dette vises også på besøkstallene på megafon.net. Her kan du få omtale og beskrivelse av ditt spa. Nå ut til svensker, nordmenn og engelske kunder i Fuengirola. Kontakt oss for mer informasjon.

Tienda de Cartuchos

Spa i Albir

Få omtale av din bedrift her. Kontakt oss for mer informasjon.

Spa i Torremolinos

Torremolinos var den første byen på Costa del Sol som ble åpnet for turisme. Nå ut til våre skandinaviske og engelske lesere gjennom en redaksjonell omtale eller en anbefaling av ditt spa her på megafon. Kontakt oss for mer informasjon.

Spa i Marbella

Nest etter Fuengirola er Marbella den tredje mest besøkt siden på megafon. Nå ut til skandinaviske og engelske turister i Marbella. Vi skriver en reportasje om ditt hotell eller spa. Kontakt oss for mer informasjon.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon