Madrid   Barcelona

Senger i Spania

Ergonomiske senger i Spania Dersom man kjøper bolig i Spania så er det dessverre ofte slik at de gamle møblene følger med på kjøpet. La oss bare innse først som sist at spanjolene ikke har peiling på hva en bra seng er for noe. Ofte er også sengene veldig små. Komfortabel seng i Spania

Også når du leier bolig i Spania så oppdager man gjerne at husverten har satt inn senger med harde madrasser i boligen for å gjøre det billigst mulig. Det er svært sjelden at man finner umøblerte boliger til leie i de typiske turistbyene i Spania. Du kan eventuelt spørre om du kan bytte ut sengen med en mer moderne seng, men ikke forvent å møte noen forståelse på dette punktet. Dersom du har leid boligen i mer enn ett år så pleier det å være lettere å forhandle i det du skal fornye leiekontrakten.

Sengeforretninger på Costa Blanca

Danish Design er en dansk møbelforretning som finnes i Torrevieja og i Albir. De fører mange kjente skandinaviske merker av høy kvalitet til konkurransedyktige priser som f.eks senger fra Jensen, Lama, Vision og norske Wonderland. De har full service levering og montering inkludert i prisen og de fjerner gamle møbler for deg. Det finnes alltid ledig parkeringplass på utsiden av butikkene deres og det er lett å komme seg dit fra både Torrevieja, Alfaz del Pi og Albir. Websidene deres er: www.danishdesign.es

Sengeforretninger i Spania

Beds of Sweden er en sengeforretning i Spania som ligger i Mijas Costa på veien mellom Malaga og Marbella. Foruten ergonomiske senger selger de også madrasser av god kvalitet. Det finnes alltid ledig parkeringplass på utsiden og butikken ligger like ved A7 slik at det er lett å komme seg dit fra både Marbella, Fuengirola og Benalmadena.

Foruten IKEA som finnes både i Malaga og i Alicante, så finnes det mange sengeforretninger i Spania i alle de vanlige turistbyene. De fleste lokale sengeforretningene i Spania tilbyr gratis transport og de kjører som regel bort den gamle sengen uten ekstra kostnad.

Kjøpe seng i Spania

Senger i SpaniaHvor du skal kjøpe seng i Spania kommer an på hvor du bor og hva du har behov for. I alle de større byene som Marbella, Playa del Ingles, Murcia, Alicante, Marbella, Alfaz del Pi, Torrevieja og Malaga finnes det både små og store lokale møbelforretninger. Har du ikke tilgang på bil så anbefales det å bruke en av de lokale møbelforretningene som bringer møblene gratis og som også fjerner den gamle sengen uten ekstra kostnad. De store møbelkjedene som IKEA og Jysk er selvsagt billigere men da må du ha bil, og bringing er ikke inkludert i prisen og heller ikke fjerning av gamle møbler. Og for å være helt ærlig så er ikke sengene som selges på IKEA spesielt bra.

Tienda de Cartuchos

Brukte senger i Spania

Madrasser i SpaniaHvis du skal ha tak i en brukt seng i Spania så er markedet godt alternativ. De fleste byer i Spania har et bruktmarked en gang i uka. I tillegg til brukte senger selges også brukte hvitevarer, brunevarer, leker, filmer, musikk etc. I kjølvannet av finanskrisen har det dukket opp en del brukthandlere som selger brukte senger og andre møbler både i Torrevieja, Malaga, Marbella og Gran Canaria.

Når du skal kvitte deg med en gammel seng kan du blant annet legge ut gratis rubrikkannonser her på megafon.net. Alternativt kan man sette den gamle sengen på gaten og da er det som regel noen som plukker den med seg. I enkelte kommuner er det riktignok et lokalt forbud mot å sette ut brukte møbler på gaten uten å kontakte kommunen først.

Madrasser i Spania

Leter du etter ergonomiske madrasser i Spania? På veien mellom Malaga og Fuengirola, i Calahonda, ligger det en sengeforretning som selger svenske senger, ergonomiske senger og madrasser av høy kvalitet. Her finnes det alltid parkeringsplasser og det er lett å komme seg dit enten via A7 eller via betalmotorvegen AP7.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon