Madrid   Barcelona

Møbler i Torrevieja

Møbelforretning på Costa Blanca Dersom man kjøper bolig i Torrevieja så er det dessverre ofte slik at de gamle møblene følger med på kjøpet. La oss bare innse først som sist at spanjolene har en annen smak når det gjelder møbler enn hva vi Nordmenn har. Når du skal kvitte deg med gamle møbler kan du blant annet legge ut gratis radannonser her på megafon.net.

Alternativt kan man sette de gamle møblene på gaten og da er det som regel noen som plukker med seg det som de vil ha.

Også når du leier bolig i Torrevieja så oppdager man gjerne at husverten har fylt boligen med gamle møbler som de selv ikke ville ha, og resultatet blir derfor deretter. Det er svært sjelden at man finner umøblerte boliger til leie i Torrevieja. Du kan eventuelt spørre om du kan bytte ut noen av møblene, men da får du som regel ikke beholde møblene når du senere flytter ut av boligen igjen.

Møbelforretninger på Costa Blanca

Danish Design er en dansk møbelforretning som finnes i Torrevieja og i Albir. Her får du kjøpt alt av møbler til ditt hjem, som stoler, bord, senger, sengetøy, kjøkken, bad, garderobe, utemøbler osv. De fører mange kjente skandinaviske merker av høy kvalitet til konkurransedyktige priser som f.eks senger fra Jensen, Lama, Vision og norske Wonderland og kjøkken og bad fra Nettoline. Til dine utearealer har de blant annet Weber grill og de har UV-behandlede utemøbler som tåler å stå i sterkt sollys slik at møblene ser flotte ut år etter år. De har også møbelpakker for 5.000 euro som gjør at du kommer i gang med møbleringen av din bolig på Costa Blanca. De har full service levering og montering inkludert i prisen og de fjerner gamle møbler for deg. Det finnes alltid ledig parkeringplass på utsiden av butikkene deres og det er lett å komme seg dit fra både Torrevieja, Alfaz del Pi og Albir. Websidene deres er: www.danishdesign.es

Møbelforretninger i Torrevieja

Foruten Danish Design så ligger det også andre møbelforetninger i nabobyene Alicante og Orihuela Costa. De fleste lokale møbelforretningene på Costa Blanca tilbyr gratis transport og de kjører som regel bort de gamle møblene uten ekstra kostnad.

Interiørarkitekter og interiørdesignere i Torrevieja

Møbelforretning i TorreviejaFor oss nordboere kan det være litt uvant å skulle innrede boligen i Costa Blanca, da valg av interiøret og møbler gjerne bør være noe annerledes i spanske murboliger enn i godt isolerte norske trehus. Lyset er annerledes her og behovet for et varmt, lunt rede er ikke til stede her i varmen. Som regel bør man heller forsøke å lage en lys og luftig bolig som gir svale assosiasjoner som en kompensasjon for varmen og den stekende solen. Det finnes flere interiørdesignere på Costa Blanca som kan hjelpe deg med å innrede boligen og som også kan hjelpe til med å finne de butikkene som har nettopp det du leter etter.

Interiørforretninger i Torrevieja

I tillegg til rene møbelforretninger finnes det også masse interiørforretninger der du kan få gode tips til hvordan du skaper et harmonisk hjem og også antikvitetsbutikker som spesialiserer seg på hage- og terassemøbler slik som statuer, fontener, vakre blomsterkrukker og alt annet som behøves for å skape et harmonisk uteareal til boligen din.

Kjøpe møbler på Costa Blanca

Møbelforretning i Alfaz del PiHvor du skal kjøpe møbler på Costa blanca kommer an på hvor du bor og hva du har behov for. I alle de viktigste byene som Torrevieja, Alfaz del Pi, Orihuela Costa, Benidorm, Alicante, Albir, Altet og Murcia finnes det både små og store lokale møbelforretninger. Har du ikke tilgang på bil så anbefales det å bruke en av de lokale møbelforretningen som bringer møblene gratis og som også fjerner de kasserte møblene uten ekstra kostnad. De store møbelkjede som ikea er selvsagt billigere men da må du ha bil, og bringing er ikke inkludert i prisen og heller ikke fjerning av gamle møbler.

Møbelforretninger i Alfaz del Pi

Hvis du bor i Alfaz del Pi så finnes det et veldig stort utvalg av både store og små møbelforretninger i Alfaz del Pi. Prisene varierer veldig med alt fra den enkle stilen til de dyrere designmøblene. Her finnes også antikvitetsforretninger som er spesielt tilpassede for å dekorere utearealet rundt din feriebolig i Alfaz del Pi.

Tienda de Cartuchos

Møbler Benidorm

Skal du kjøpe møbler i Benidorm? I Benidorm sentrum finnes det flere lokale møbelforretninger som selger både vanlige møbler og hagemøbler. De fleste leverer møbler på døren og tilbyr seg å fjerne de gamle møblene uten ekstra kostnad.

Brukte møbler på Costa Blanca

Hvis du skal ha tak i brukte møbler så er bruktmarkedene et godt alternativ. I tillegg til brukte møbler selges også brukte hvitevarer, brunevarer, leker, filmer, musikk etc. I kjølvannet av finanskrisen har det dukket opp en del brukthandlere som selger brukte møbler både i Torrevieja, Alfaz del Pi, Benidorm og Alicante.

Møbler i Albir

Møbelforretning i AlbirLeter du etter møbelforretninger i Albir? På veien mot Benidorm ligger det flere møbelforretninger som selger stoler, sofaer, senger, lenestoler, skap, hagemøbler, kjøkkeninnredninger og så videre. Her finnes det alltid parkeringsplasser og det er lett å komme seg dit enten via A7 eller via betalmotorvegen AP7.

Hagemøbler i Torrevieja og Alfaz del Pi

I nærheten av Torrevieja finnes AKI og jysk som har et stort utvalg av hagemøbler. Dersom utvalget på AKI eller jysk ikke skulle være tilstrekkelig så finnes selvsagt IKEA og Leroy Merlin i Murcia. De fleste hagesentre selger også hagemøbler, fontener, statuer, pergolas hagebelysning og annet som kan være med på å friske opp hagen og terrassen din i Spania.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon