Madrid   Barcelona
Massasje i Spania

Massasje i Spania

Sol, sommer og ferie i Spania hører liksom sammen med egenpleie, avslapning og massasje. Som så mye annet så er massasje i Spania en del rimeligere enn i Norge.

At Spania er en smeltedigel av ulike kulturer gjenspeiles også i det store utvalget av ulike typer massasje og spabehandlinger. Foruten hele spekteret av stilarter innen massasje vil man for eksempel også finne såkalte Hammam flere steder i Spania. Som i så mange andre fagfelt så er det slik at i de mest populære feriebyene finnes det dyktige Skandinaver som tilbyr massasje i Spania. Men også mange spanske massører snakker engelsk og kan anbefales på det sterkeste.

Massasje i Fuengirola

I Fuengirola finner du et stort utvalg av massasjestudioer. Både klassisk massasje, thaimassasje, akupressur og kinesisk massasje er blant tilbudene som man kan finne i Fuengirola.

Massasje i Benalmadena

Massasje i Benalmadena Foruten flere massasjestudioer i Benalmadena, så tilbyr også en rekke hoteller massasje og spabehandling. En rekke skjønnhetssalonger og frisører i Benalmadena tilbyr også massasje.

Massasje på stranda

Når man ligger og soler seg på en hvilken som helst strand i Spania, så vil man ofte oppleve at noen kommer gående langs stranda og tilbyr massasje til turistene. Her bør du være oppmerksom på at selv om disse kan være dyktige, så er disse massørene er uatoriserte og har som regel kun tatt et helgekurs i massasje. Dersom du velger å la deg bli massert av en strandmassør så skal du være klar over at massøren ikke dekket av noen form for forsikring. Dersom du skulle bli skadet under massasjen har du derfor heller ikke krav på noen form for erstatning.

Mange turistbyer i Spania forsøker å ta tak i dette problemet og man har også begynt å sette opp massasjestudioer med autoriserte massører på strendene. I Fuengirola finnes det et par slike massasjestudioer på stranda.Tienda de Cartuchos

Massasje på Gran Canaria

Ledig annonseplass for massører på Gran Canaria. Her kan du få omtale og beskrivelse av dine tjenester. Nå ut til svensker, nordmenn og engelske kunder på Gran Canaria. Kontakt oss for mer informasjon.

Massasje i Albir

Driver du massasjestudio i Albir eller Alfaz del pi. Nå ut til skandinaviske kunder gjennom en omtale av ditt massasjestudio her på megafon. Kontakt oss for mer informasjon.

Massasje i Torrevieja

Torrevieja er en av de mest søkte ordene på megafon.net. Hvis du tilbyr massasje i Torrevieja kan du nå ut til 10.000 lesere på megafon.net. Kontakt oss for mer informasjon.

Massasje i Marbella

Nest etter Torrevieja og Fuengirola og er Marbella den tredje mest besøkt siden på megafon. Hvis du er massør og vil nå ut til skandinaviske og engelske kunder i Marbella kan vi skrive om deg og bedriften din her. Kontakt oss for mer informasjon.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon