Madrid   Barcelona

Lege i Torrevieja

Lege i Torrevieja Som EU-borger er du 100% dekket av det spanske helsevesenet. Det finnes ingen egenandeler ved bruk av lege eller andre helsetjenester. Dersom du ikke snakker spansk så kan det imidlertid være litt upraktisk å bruke den offentlige helsetjenesten. På enkelte legekontor i de norske koloniene finnes det norske eller engelske tolketjenester som er drevet på frivillig basis.

Norsk lege i Torrevieja

I Avenida Alfred Nobel 121 nær Playa Loca ligger det norske legekontoret i samme bygning som Sydenhus. Åpningstidene er onsdag 0900-1630 og lørdag 0830-1530. Tlf 656 865 614.

Det finnes norske leger i de fleste norske koloniene i Spania. Som regel er disse private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge.

Private sykehus i Torrevieja

Dersom du ikke snakker spansk må du enten bruke tolk eller du kan tegne en avtale med ett av de mange private sykehusene som tilbyr sine tjenester til utlendinger. Her er det mye å velge mellom, og de ansatte snakker gjerne engelsk eller minst ett skandinavisk språk. Disse selskapene har korte ventetider og noen av de tilbyr seg også å komme hjem til pasienten ved akutt sykdom.

Andre helsetjenester i Torrevieja

Det finnes norske kiropraktorer, akupunktører, fysioterapeuter med mer i de fleste norske koloniene i Spania. Noen av disse er godkjent av rikstrygdeverket og du kan derfor ha krav på refusjon fra trygdeetaten i Norge.

Helsereiser til Torrevieja

Mange pasienter med psoriasis eller revmatiske lidelser får færre helseplager ved å oppholde seg i Torrevieja deler av året. Torrevieja er derfor et populært reisemål for mange pasienter med revmatiske lidelser. Det finnes flere spesialiserte trenings- og oppholdssentre for revmatiske pasienter der du kan benytte deg av badeanlegg, treningsstudioer, fysioterapeuter med mer.
Tienda de Cartuchos

Lege i Torrevieja

Ledig annonseplass for lege i Torrevieja. Kontakt oss for mer informasjon. Norsk lege i Torrevieja og andre tjenester finner du på megafon.net.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon