Madrid   Barcelona

Lege i Fuengirola

Som EU-borger er du 100% dekket av det spanske helsevesenet. Det finnes ingen egenandeler ved bruk av lege eller andre helsetjenester. Dersom du ikke snakker spansk så kan det imidlertid være litt upraktisk å bruke den offentlige helsetjenesten. På enkelte legekontor i de norske koloniene finnes det norske eller engelske tolketjenester som er drevet på frivillig basis.

Norsk lege i Fuengirola

Clinica Medic er et norsk/svensk legekontor som ligger i hovedgaten i Los Boliches, Fuengirola like overfor Plaza San Rafael. Allmenspesialist Dr Jens Næsgaard har drevet som lege i Spania i 26 år og behandler både fastboende og nordmenn på ferie i Spania. Åpningstidene er mandag til fredag 09:30-17:30. Telefon 952 46 00 40. Deres webside er www.legekontor.com

Det finnes norske leger i de fleste norske koloniene i Spania. Som regel er disse private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge.

Lege i Fuengirola

Private sykehus i Fuengirola

Dersom du ikke snakker spansk må du enten bruke tolk eller du kan tegne en avtale med ett av de mange private sykehusene som tilbyr sine tjenester til utlendinger. Her er det mye å velge mellom, og de ansatte snakker gjerne engelsk eller minst ett skandinavisk språk. Disse selskapene har korte ventetider og noen av de tilbyr seg også å komme hjem til pasienten ved akutt sykdom.

Helsereiser til Fuengirola

Mange pasienter med psoriasis eller revmatiske lidelser får færre helseplager ved å oppholde seg i Fuengirola deler av året. Fuengirola er derfor et populært reisemål for mange pasienter med revmatiske lidelser. Det finnes flere spesialiserte trenings- og oppholdssentre for revmatiske pasienter der du kan benytte deg av badeanlegg, treningsstudioer, fysioterapeuter med mer.

Andre helsetjenester i Fuengirola

Det finnes norske kiropraktorer, akupunktører, fysioterapeuter med mer i de fleste norske koloniene i Spania. Noen av disse er godkjent av rikstrygdeverket og du kan derfor ha krav på refusjon fra trygdeetaten i Norge.
Tienda de Cartuchos

Norsk lege i Fuengirola

Ledig annonseplass for lege i Fuengirola. Kontakt oss for mer informasjon. Norsk lege, kiropraktor, fysioterapeut, tannlege og andre tjenester i Fuengirola finner du på megafon.net
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon