Madrid   Barcelona

Lege i Albir

Som EU-borger er du 100% dekket av det spanske helsevesenet. Det finnes ingen egenandeler ved bruk av lege eller andre helsetjenester. Dersom du ikke snakker spansk så kan det imidlertid være litt upraktisk å bruke den offentlige helsetjenesten. På enkelte legekontor i de norske koloniene finnes det norske eller engelske tolketjenester som er drevet på frivillig basis.

Det finnes norske leger i de fleste norske koloniene i Spania. Som regel er disse private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge.

Lege i Albir

Private sykehus i Albir

Dersom du ikke snakker spansk må du enten bruke tolk eller du kan tegne en avtale med ett av de mange private sykehusene som tilbyr sine tjenester til utlendinger. Her er det mye å velge mellom, og de ansatte snakker gjerne engelsk eller minst ett skandinavisk språk. Disse selskapene har korte ventetider og noen av de tilbyr seg også å komme hjem til pasienten ved akutt sykdom.

Helsereiser til Albir

Mange pasienter med psoriasis eller revmatiske lidelser får færre helseplager ved å oppholde seg i Albir deler av året. Albir er derfor et populært reisemål for mange pasienter med revmatiske lidelser. Det finnes flere spesialiserte trenings- og oppholdssentre for revmatiske pasienter der du kan benytte deg av badeanlegg, treningsstudioer, fysioterapeuter med mer.

Andre helsetjenester i Albir

Det finnes norske kiropraktorer, akupunktører, fysioterapeuter med mer i de fleste norske koloniene i Spania. Noen av disse er godkjent av rikstrygdeverket og du kan derfor ha krav på refusjon fra trygdeetaten i Norge.
Tienda de Cartuchos

Norsk lege i Albir

Ledig annonseplass for norsk lege i Albir. Ønsker du å presentere ditt legekontor her på megafon.net kan du kontakte oss... Skulle du ønske at du kunne gå til norsk lege i Albir. Det finnes norske leger på Costa Blanca i de norske koloniene som Albir og Alfaz del Pi. Som regel er disse private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge. Finn norsk lege i Albir her.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon