Madrid   Barcelona

Kiropraktor i Spania

Vond rygg og smerter i nakke og skuldre eller rett og slett hodepine. Kjenner du deg igjen? Det finnes mange symptomer som gjør at du kanskje burde avlegge kiropraktoren en visitt. Kanskje du har en stillesittende jobb eller kanskje du gjør mange tunge løft? Eller kanskje du rett og slett har falt og slått deg og har fått en låsning mellom to rygghvirvler.

Du finner kiropraktorer i Spania rundt alle de norske bosetningene, slik som på Costa del Sol, Costa Blanca og Gran Canaria. Dersom du bor i Spania eller er på ferie i Spania så er vi nordmenn så heldige at vi kan få kiropraktorbehandling på vårt eget språk. Hvorfor ikke kombinere ferien din med å gå til kiropraktor i Spania neste gang du reiser hit? Slik tar du vare både på kropp og sjel.

Norsk Kiropraktor på i Albir

Kiropraktorbehandling i Spania Aleksander Bjargo er norsk autorisert kiropraktor i Albir, like ved Alfas del Pi på Costa Blanca. Utenom kiropraktikk tilbys også fysioterapi, kostholdsveiledning, massasje og rehabilitering. Webside: www.chiropractorinspain.com

Redcord i Spania

Både enkelte fysioterapeuter og kiropraktorer tilbyr denne treningsformen som gjør at du bygger opp kjernemuskulatur som hjelper på å stabilisere og styrke rygg og mage. Når du trener redcord så må du bruke kjernemuskulaturen til å balansere kroppen mens du utfører øvelsene. Mange nordmenn som har ulike helseplager opplever en helsemessig gevinst ved å oppholde seg i Spania på vinteren. Det kan være revmatiske lidelser, muskelsmerter, eller idrettsskader som gjør mindre vondt på grunn av klimaet i Spania. Både Gran Canaria med sin jevne temperatur året rundt, Costa del Sol der det nesten aldri regner og Torrevieja med saltsjøene har en positiv helseeffekt for mennesker med diverse sykdommer. I tillegg gjør fraværet av is og snø at man oppholder seg mer utendørs og beveger seg mer når man er i Spania, noe som også har en positiv helseeffekt.

Helsereiser til Spania

Mange pasienter med psoriasis eller revmatiske lidelser får færre helseplager ved å oppholde seg i Spania deler av året. Spania er derfor et populært reisemål for mange pasienter med revmatiske lidelser. Det finnes flere spesialiserte trenings- og oppholdssentre for revmatiske pasienter der du kan benytte deg av badeanlegg, treningsstudioer, kiropraktorer med mer.
Tienda de Cartuchos

Kiropraktor i Torrevieja

Behøver du kiropraktor i Torrevieja? Ledig annonseplass for kiropraktor i Torrevieja og Costa Blanca. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge, HELFO. Finn kiropraktor i Torrevieja her.

Norsk Kiropraktor i Albir

Behøver du kiropraktor i Albir? Ledig annonseplass for kiropraktor i Albir og Alfaz del Pi. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge - HELFO. Finn kiropraktor i Albir her.

Norsk kiropraktor på Gran Canaria

Skulle du ønske at du kunne gå til kiropraktor på Gran Canaria? Det finnes kiropraktorer på Gran Canaria i de fleste norske koloniene som Arguineguin, Puerto Rico og Playa del Ingles.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon