Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Fysioterapeut i Spania

Fysioterapeutisk behandling i Spania Dersom du bor i Spania eller er på ferie i Spania så er vi nordmenn så heldige at vi kan få fysioterapeutisk behandling på vårt eget språk. Det finnes fysioterapeuter i Spania rundt alle de norske bosetningene, slik som på Costa del Sol, Costa Blanca og Gran Canaria. Hvorfor ikke kombinere ferien din i Spania med noen fysioterapeutiske behandlinger neste gang du reiser til Spania? Slik tar du vare både på kropp og sjel.

Muskelsmerter og revmatiske lidelser i Spania

Mange med helseplager opplever en helsemessig gevinst ved å oppholde seg i Spania på vinteren. Det kan være revmatiske lidelser, muskelsmerter, eller idrettsskader som gjør mindre vondt på grunn av klimaet i Spania. Både Gran Canaria med sin jevne temperatur året rundt, Costa del Sol der det nesten aldri regner og Torrevieja med saltsjøene har en positiv helseeffekt for mennesker med diverse sykdommer. I tillegg gjør fraværet av is og snø at man oppholder seg mer utendørs og beveger seg mer når man er i Spania, noe som også har en positiv helseeffekt.

Helsereiser til Spania

Mange pasienter med psoriasis eller revmatiske lidelser får færre helseplager ved å oppholde seg i Spania deler av året. Spania er derfor et populært reisemål for mange pasienter med revmatiske lidelser. Det finnes flere spesialiserte trenings- og oppholdssentre for revmatiske pasienter der du kan benytte deg av badeanlegg, treningsstudioer, fysioterapeuter med mer.

Fysioterapeut i Torrevieja

Behøver du fysioterapeut i Torrevieja? Det finnes fysioterapeut i de fleste norske koloniene på Costa Blanca, som Torrevieja, Alfaz del Pi, Albir etc. Disse er private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge. Finn fysioterapeut i Torrevieja her.

Norsk Fysioterapeut på Gran Canaria

Skulle du ønske at du kunne gå til norsk fysioterapeut på Gran Canaria? Det finnes norske fysioterapeut på Gran Canaria i de fleste norske koloniene som Arguineguin, Puerto Rico og Playa del Ingles. Som regel er disse private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge. Finn norsk fysioterapeut på Gran Canaria her.
Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2017 Megafon