Madrid   Barcelona

Fysioterapeut i Spania

Dersom du bor i Spania eller er på ferie i Spania så er vi nordmenn så heldige at vi kan få fysioterapeutisk behandling på vårt eget språk. Det finnes fysioterapeuter i Spania rundt alle de norske bosetningene, slik som på Costa del Sol, Costa Blanca og Gran Canaria.

Hvorfor ikke kombinere ferien din i Spania med noen fysioterapeutiske behandlinger neste gang du reiser til Spania? Slik tar du vare både på kropp og sjel.

Muskelsmerter og revmatiske lidelser i Spania

Mange med helseplager opplever en helsemessig gevinst ved å oppholde seg i Spania på vinteren. Det kan være revmatiske lidelser, muskelsmerter, eller idrettsskader som gjør mindre vondt på grunn av klimaet i Spania. Fysioterapeutisk behandling i Spania

Både Gran Canaria med sin jevne temperatur året rundt, Costa del Sol der det nesten aldri regner og Torrevieja med saltsjøene har en positiv helseeffekt for mennesker med diverse sykdommer. I tillegg gjør fraværet av is og snø at man oppholder seg mer utendørs og beveger seg mer når man er i Spania, noe som også har en positiv helseeffekt.

Helsereiser til Spania

Mange pasienter med psoriasis eller revmatiske lidelser får færre helseplager ved å oppholde seg i Spania deler av året. Spania er derfor et populært reisemål for mange pasienter med revmatiske lidelser. Det finnes flere spesialiserte trenings- og oppholdssentre for revmatiske pasienter der du kan benytte deg av badeanlegg, treningsstudioer, fysioterapeuter med mer.

Tienda de Cartuchos

Fysioterapeut i Torrevieja

Behøver du fysioterapeut i Torrevieja? Det finnes fysioterapeut i de fleste norske koloniene på Costa Blanca, som Torrevieja, Alfaz del Pi, Albir etc. Disse er private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge. Finn fysioterapeut i Torrevieja her.

Norsk Fysioterapeut på Gran Canaria

Skulle du ønske at du kunne gå til norsk fysioterapeut på Gran Canaria? Det finnes norske fysioterapeut på Gran Canaria i de fleste norske koloniene som Arguineguin, Puerto Rico og Playa del Ingles. Som regel er disse private, og du må derfor betale for å bruke disse tjenestene. Du kan eventuelt ha krav på refusjon dersom du har en privat helseforsikring eller gjennom trygdevesenet i Norge. Finn norsk fysioterapeut på Gran Canaria her.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon