Madrid   Barcelona

Frisør i Spania

Helt siden nordmenn begynte å bo fast i Spania har utvalget av norske og skandinviske frisører i Spania vokst jevnt og trutt. Som regel koster det langt mindre å gå til frisør i Spania enn i Norge.

Så dersom du er på ferie i Spania, hvorfor ikke planlegge litt å ta hårklippen mens du er her nede. På den måten finansierer du faktisk litt av flybilletten.

 


Simone Catania frisør

Simone Catania hårstylist

Simone Catania er en internasjonal hårstylist basert i Fuengirola nær Iceland, som har jobbet fra London til Hong kong. Hun er spesialist innen hår og makeup fra mote- og musikkbransjen, fra full kroppsmaling til brudesminking.

Hun konsentrerer seg nå mest på hårfarging, extensions, high-lights, klipping og brudehår og makeup.
Telefon: (+34) 633 606 139
For mer info: Simone Catania på Facebook

 

Frisør i Fuengirola

Frisør i Fuengirola

Mikel Ferrero er en dame- og herrefrisør som ligger midt i Fuengirola sentrum som er godt kjent blant nordmenn. Denne salongen har eksistert i 6 år, men eieren har mer enn 20 års erfaring fra forskjellige internasjonale salonger og jobber med en moderne stil og følger de siste trendene. Salongen bruker bare organiske produkter fra Screen som er helt frie for allergener, parabener, nikkel, ammoniakk og andre stoffer som kan være skadelige. De tar både drop-in og timebestilling. Les mer...

Adresse: Calle Marconi 10
Telefon: (+34) 951 407 366 / (+34) 622 254 123
Kart: Vis i Google Maps

 

Frisør i Fuengirola

Svensk frisør i Fuengirola

Hair Rocks er en svensk frisørsalong i Fuengirola som ligger i Paseo Maritimo. I Salongen jobber Ankan Landgren, Lena Karlsson og Ulrika Wiklund Martinez som alle har mange års erfaring som frisører. De er eksperter på klipp, farging, fornyelser og makeover. De tilbyr også hårforlenginger med mikroringer.
Adresse: Paseo Maritimo 10
Telefon: (+34) 694 48 59 92
Facebook: Hair Rocks på Facebook
Kart: Vis i Google Maps

 

 

Frisør i Alfaz del Pi

Frisør i Alfaz del Pi

Celebrity Estilistas er en dame- og herrefrisørsalong i Alfaz del Pi som tar alle typer klipp og hårbehandlinger inkludert brudeklipp. Salongen drives av to kjempehyggelige damer, Belén og Esther, som jobber med moderne og urban hårklipp. De tar både drop-in og timebestilling.
Telefon (+34) 965 046 382 / (+34) 671 154 811
Celebrity på Facebook...

 

Frisør i Albir

Frisør i Albir

Salon 5 er en dame- og herrefrisør i Albir sentrum. De tilbyr alt innen moderne og klassiske dame- og herreklipp, hairextensions, styling, negldesign og fotpleie og har også en egen hårstylist som heter Henk. Hver uke har de tilbud på en av sine tjenester.
Telefon (+34) 966 860 388
Web: www.salon5.es

 

NU Dreams Alfaz del Pi

Frisør og skjønnhetssalong i Alfaz del Pi

NU Dreams er en frisør og skjønnhetssalong i Alfaz del Pi. De tilbyr hår og makeup, styling, anti-aging, body sculpting, vippeforlengelse, spray tanning og dekker alle dine skjønnhetsbehov. De ansatte snakker flere språk
Telefon (+34) 96 588 73 93
Nu Dreams på Facebook...

 

 Tienda de Cartuchos

Frisør i Spania

Frisør på Gran Canaria

Norsk frisør på Gran Canaria

Leter du etter en frisør på Gran Canaria. Ledig annonseplass for frisører på Gran Canaria. Du finner norske frisører både i Arguineguin, Playa del Ingles og i Puerto Rico.

Frisør i Torrevieja

Leter du etter en frisør i Torrevieja. Ledig annonseplass for frisører i Torrevieja. Du finner norske og skandinaviske frisører både i Torrevieja sentrum og i La Mata. Frisør i Marbella

Frisør i Elviria, Marbella

Martin's er en svensk frisør i Marbella som drives av Rita. Salongen ligger i Centro ComercialElviria. Hos Martin's tar de både drop-in og timebestilling, men husk at av og til kan det være veldig travelt, så hvorfor ikke ringe til 952 83 02 08 og bestille en tid.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon