Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter
Blekkpatroner i Spania

Blekkpatroner i Spania

Enten man vil eller ikke, så vil man fra tid til annen ha behov for å skrive ut noe. Selv om det finnes mange internettkaféer, locutorio, i Spania der man kan skrive ut både i svart-hvitt og farger, så er kvaliteten på internettkaféene svært varierende. Så hvis du har behov for å skrive ut noen ark mer enn et par ganger i året, så kan man jo gå til anskaffelse av en egnet skriver.

I mange av turistbyene i Spania finnes det egne butikker som kun selger blekkpatroner og toner. Også en del internettkaféer og bokhandler selger blekkpatroner. Det er også mange kinabasarer som har blekkpatroner, men i kinabasarene skal du være svært forsiktig med å kjøpe uoriginale patroner da disse kan være av så dårlig kvalitet at de ødelegger skriveren.

Blekk og toner i Fuengirola

Originale og uoriginale blekkpatroner og toner til Canon, Epson, HP, Lexmark, Brother og andre kjente merker fåes kjøpt i blekkbutikken Tienda de Cartuchos i hovedgaten Avenida Ramon y Cajal 44, like ved postkontoret. De tilbyr også refill av blekkpatroner der du kan spare opp til 80% av prisen sammenlignet med å kjøpe nye patroner. De leverer også blekk og toner på døren i Fuengirola og nærliggende områder.
Les mer...


Blekkpatroner i Benalmadena

Ledig annonseplass for blekkpatroner i Benalmadena. Benalmadena er en av de mest besøkte sidene her på megafon.net Her kan du få omtale og beskrivelse av dine tjenester. Nå ut til svensker, nordmenn og engelske kunder i Benalmadena. Kontakt oss for mer informasjon.

Blekkpatroner i Torremolinos

Driver du en butikk som selger blekkpatroner og toner i Torremolinos. Nå ut til skandinaviske kunder gjennom en redaksjonell omtale eller en anbefaling av din butikk her på megafon. Kontakt oss for mer informasjon.

Blekk og toner i Marbella

Toner i Spania Marbella og Elviria er de tredje mest besøkt sidene på megafon. Hvis din bedrift selger toner og blekk, kan du nå ut til skandinaviske og engelske kunder i Marbella. Vi kan skrive en reportasje om deg og bedriften din her. Kontakt oss for mer informasjon.

Refill av blekkpatroner på Costa del Sol

Siden originalt blekk har en kilopris som er høyere enn gull, så kan det være verdt å finn ut om du kan bruke refill på dine blekkpatroner. I stedet for å kjøpe nye blekkpatroner kan du fylle opp blekkpatronene dine når de går tomme. Da kan du spare opp til 80% av prisen av å kjøpe nye blekkpatroner. Butikker som tilbyr refill av blekkpatroner på Costa del Sol.
Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2017 Megafon