Madrid   Barcelona

Blekkpatroner i Spania

Enten man vil eller ikke, så vil man fra tid til annen ha behov for å skrive ut noe. Selv om det finnes mange internettkaféer, locutorio, i Spania der man kan skrive ut både i svart-hvitt og farger, så er kvaliteten på internettkaféene svært varierende. Så hvis du har behov for å skrive ut noen ark mer enn et par ganger i året, så kan man jo gå til anskaffelse av en egnet skriver.

I mange av turistbyene i Spania finnes det egne butikker som kun selger blekkpatroner og toner. Også en del internettkaféer og bokhandler selger blekkpatroner. Det er også mange kinabasarer som har blekkpatroner, men i kinabasarene skal du være svært forsiktig med å kjøpe uoriginale patroner da disse kan være av så dårlig kvalitet at de ødelegger skriveren.

Blekk og toner i Fuengirola

Originale og uoriginale blekkpatroner og toner til Canon, Epson, HP, Lexmark, Brother og andre kjente merker fåes kjøpt i blekkbutikken Tienda de Cartuchos i hovedgaten Avenida Ramon y Cajal 44, like ved postkontoret. De tilbyr også refill av blekkpatroner der du kan spare opp til 80% av prisen sammenlignet med å kjøpe nye patroner. De leverer også blekk og toner på døren i Fuengirola og nærliggende områder.
Les mer...

Tienda de Cartuchos

Blekkpatroner i Spania

Blekkpatroner i Benalmadena

Ledig annonseplass for blekkpatroner i Benalmadena. Benalmadena er en av de mest besøkte sidene her på megafon.net Her kan du få omtale og beskrivelse av dine tjenester. Nå ut til svensker, nordmenn og engelske kunder i Benalmadena. Kontakt oss for mer informasjon.

Blekkpatroner i Torremolinos

Driver du en butikk som selger blekkpatroner og toner i Torremolinos. Nå ut til skandinaviske kunder gjennom en redaksjonell omtale eller en anbefaling av din butikk her på megafon. Kontakt oss for mer informasjon.

Blekk og toner i Marbella

Marbella og Elviria er de tredje mest besøkt sidene på megafon. Hvis din bedrift selger toner og blekk, kan du nå ut til skandinaviske og engelske kunder i Marbella. Vi kan skrive en reportasje om deg og bedriften din her. Kontakt oss for mer informasjon.

Refill av blekkpatroner på Costa del Sol

Toner i Spania Siden originalt blekk har en kilopris som er høyere enn gull, så kan det være verdt å finn ut om du kan bruke refill på dine blekkpatroner. I stedet for å kjøpe nye blekkpatroner kan du fylle opp blekkpatronene dine når de går tomme. Da kan du spare opp til 80% av prisen av å kjøpe nye blekkpatroner. Butikker som tilbyr refill av blekkpatroner på Costa del Sol.
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon