Madrid   Barcelona

Bilverksted i Spania

Foruten at alle bilmerker har sine egne bilutsalg med egne merkeverksted finnes det mange dyktige bilmekanikere som driver sine egne frittstående bilverksted i Spania, der de foretar reparasjoner av mange forskjellige bilmerker. Prisen for å bruke disse bilverkstedene er langt lavere enn i Norge ofte under halve prisen. Før du velger å importere bruktbil fra Norge til Spania eller motsatt bør du sjekke om dette lønner seg. Tollsatsene for dette er ganske friske.

Kjøp av bruktbil i Spania blir også langt enklere dersom du velger å bruke et bilverksted til dette. De fleste bilverkstedene i Spania samarbeider også med en Gestor slik at du kan registrere bilen på en ny eier uten at du behøver å kunne spansk. En gestor kan også hjelpe deg med å gjøre om ditt norske førerkort til et Spansk førerkort dersom du bor lengre enn 6 måneder i Spania og er resident i Spania.

Bilverksted i Spania

Mopedverksted i Spania

Reparasjon av scootere, mopeder og motorsykler i Marbella, Mijas, Mijas Costa, Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos. Finn mopedverksted i Spania her.

EU kontroll i Spania

Reglene for EU kontroll er de samme som i Norge. Eldre biler må inn til EU-kontroll annethvert år. Velg et bilverksteded som gjør en sjekk av bilen før den går inn til kontroll. Bilverkstedene tar bilen med til EU-kontroll for deg, slik at du slipper å forholde deg til det spanske byråkratiet.

Tienda de Cartuchos

Bilverksted i Fuengirola

Ledig annonseplass for bilverksted i Fuengirola. Nå ut til norske og svenske bileiere som leter etter bilverksted på Costa del Sol. Kontakt oss for mer informasjon..
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon