Madrid   Barcelona

Advokat i Torrevieja

Det finnes flere norske og skandinaviske advokater som har sitt virke i Torrevieja. Disse advokatene kjenner det spanske regelverket godt og kan gi deg gode råd når det gjelder planlegging av skatt, arveoppgjør, skifte av dødsbo, kjøp og salg av bolig, låneopptak, tvister med mer.

Ved kjøp av for eksempel bolig i Torrevieja kan det være lurt å ta kontakt med norsk advokat i Torrevieja for å være sikker på at alt går riktig for seg. Mange boliger har blitt ig oppført i Spania og disse boligene får derfor ikke byggetillatelse til utbygging eller renovasjon. Dersom din eiendomsmegler ikke stiller med advoaktbistand ved kjøp av bolig bør du kontakte en advokat i Torrevieja som kan bistå deg under boligkjøpet.

Advokat i Torrevieja

Skatt i Torrevieja

Norske advokater i Torrevieja kan også hjelpe deg med å unngå dobbeltbeskatning og dersom du behøver hjelp med å ferdigstille den spanske selvangivelsen så har de også kompetanse på dette.

Norsk advokat eller spansk advokat

For å slippe unna språkproblemer og komplikasjoner anbefales det å kontakte en av de norske advokatene i Torrevieja når du har behov for juridisk bistand. Ved mange norske advokatkontorer i Spania jobber det også spanske advokater som har inngående kompetanse om problemstillingene som nordmenn i Torrevieja kan oppleve.

Norsk advokat i Torrevieja

Scandic Legal Service, S.L. er et juridisk servicekontor som drives av advokat Arne Herman Kilde Larsen. De bistår ved kjøp og salg av eiendom, arveoppgjør, skattespørsmål o.l, samt alle de forpliktelser det medfører å bo og/eller eie eiendom i Spania. Websiden deres er: www.scandiclegalservice.com

Tienda de Cartuchos
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon