Madrid   Barcelona

Advokat i Fuengirola

Det finnes flere norske og skandinaviske advokater som har sitt virke i Fuengirola. Disse advokatene kjenner det spanske regelverket godt og kan gi deg gode råd når det gjelder planlegging av skatt, arveoppgjør, skifte av dødsbo, kjøp og salg av bolig, låneopptak, tvister med mer.

Ved kjøp av for eksempel bolig i Fuengirola kan det være lurt å ta kontakt med norsk advokat i Fuengirola for å være sikker på at alt går riktig for seg. Mange boliger har blitt ulovlig oppført på Costa del Sol og disse boligene får derfor ikke byggetillatelse til utbygging eller renovasjon. Dersom din eiendomsmegler ikke stiller med advoaktbistand ved kjøp av bolig bør du kontakte en advokat i Fuengirola som kan bistå deg under boligkjøpet.

Advokat i Fuengirola

Advokat i Fuengirola

Gestoria Bravo ble grunnlagt i 1961 og er i dag fordelt på tre kontorer i Fuengirola, Calahonda og Benalmadena. De har spesialister som hjelper deg med alt fra registrering av biler til spanske skilter, bytte til spansk førerkort til eiendomstransaksjoner, starte selskap og skatt og regnskapføring og selvsagt all advokat- og notarhjelp.
Deres webside er www.gestoriabravo.es

Skatt i Fuengirola

Norske advokater i Fuengirola kan også hjelpe deg med å unngå dobbeltbeskatning og dersom du behøver hjelp med å ferdigstille den spanske selvangivelsen så har de også kompetanse på dette.

Norsk advokat eller spansk advokat

For å slippe unna språkproblemer og komplikasjoner anbefales det å kontakte en av de norske advokatene i Fuengirola når du har behov for juridisk bistand. Ved mange norske advokatkontorer i Spania jobber det også spanske advokater som har inngående kompetanse om problemstillingene som nordmenn i Fuengirola kan oppleve.

Norsk advokat i Fuengirola

Ledig annonseplass for Norsk advokat i Fuengirola. Kontakt oss dersom du ønsker en beskrivelse av ditt advokatkontor her på megafon.net. les mer...
Tienda de Cartuchos
Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon