Madrid   Barcelona

Studere i Spania

Det finnes en rekke muligheter for deg som vil studere i Spania. I tillegg til at skoler og universiteter i Spania tar inn utenlandske studenter, så finner du også en rekke internasjonale skoler som tilbyr undervisning på engelsk. Du finner til og med en norsk høyskoleutdannelse i Spania.

Ved å utdanne deg i Spania, stiller du med et sterkt kort når du skal søke jobb i Norge senere. Mange norske bedrifter etterspør mennesker med internasjonal utdannelse og livserfaring.

Les mer om spanskkurs i Spania

Universiteter i Spania

Skal du studere ved et universitet i Spania må du selvfølgelig kunne spansk godt. Studieåret begynner i september og varer til juni.

Du kan ta 1 eller 2 årig masterutdannelse eller bachelor innen en rekke fag.

Søkemotor for bachelorgrader i Spania
Søkemotor for mastergrader i Spania

Internasjonale høyskoler i Spania

Det finnes en rekke høyskoler i Spania som tilbyr undervisning på engelsk. Elevene ved disse skolene kommer gjerne fra hele verden, og man blir derfor kjent med mange forskjellige spennende mennesker.

Nettstudier i Spania

Et alternativ for studier som mange ikke tenker på er å studere i Spania på nett. Mange norske universiteter og høyskoler tilbyr nettstudier og da spiller det jo ingen rollle hvor du befinner deg. Så hvorfor ikke kombinere studier med et fantastisk opphold i Spania?

 

Linker | Bolig | Tjenester | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2018 Megafon