Madrid   Barcelona

Vi søker nå etter dyktige selgere til vårt Spania-team!

1881 Logo
Sitter du med en selger/medierådgiver i deg? Vårt Spania-team søker nå etter dyktige medierådgivere i Fuengirola. Er du eventyrlysten og ønsker en forandring i hverdagen, da håper vi at denne jobben oppfyller dine ønsker!

Vi leter nå etter flere trainee/juniorkonsulenter samt seniorkonsulenter som har erfaring fra salg tidligere. Her vil vi ha fokus på utdanning og utvikling av deg. Vi er på utkikk etter deg som er sulten på nye utfordringer og som ønsker å lære mer om markedsføring og salg gjennom digitale medier.

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker erfaring innen digitale medier, markedsføring og salg. Gjennom vårt juniorkonsulentprogram vil du delta i forskjellige opplæringsmoduler som vil hjelpe deg til å tilegne deg kunnskap om grunnleggende nøkkelprosesser som medierådgiver. Du vil få faglig utvikling innen utvalgte områder og emner. Du vil også lære deg arbeidsmetodikk, metoder og verktøy.

Målet etter 3 måneder er å jobbe som en fullverdig medierådgiver på vårt kontor.

Vi hjelper våre kunder med å skreddersy de beste løsningene innen 1881, Google Adwords, ny hjemmeside og internettannonsering.

Arbeidsoppgaver:

Egenskaper:

Vi tilbyr:

Ta sjansen, send oss din CV og søknad nå, der du forteller om deg selv og hvorfor akkurat du er rette personen for denne stillingen. Vi ordner arbeidstillatelse i Spania, er behjelpelig med søk av bosted og andre praktiske gjøremål ved ankomst! Vårt kontor befinner seg i Fuengirola/Malaga.

Tiltredelse ønskes snarest.

Les intervju med de ansatte på 1881 i Spania

Om arbeidsgiveren

Salgs og Markedsfabrikken AS har et av salgskontorene som har drevet lengst på Costa del Sol. Vi har jobbet mot det norske markedet siden 2004. Vi samarbeider kun med store, kjente merkevarer som f.eks Opplysningen1881. Salg-og Markedsfabrikken er en forhandler av Digitale Medier 1881 som representerer den digitale satsningen til merkevaren Opplysningen 1881, og har tjenester tilgjengelig på 1881.no samt iOS og Android apper. I tillegg har 1881.no nettsteder som eiendomspriser.no og regnskapstall.no. Digitale Medier 1881 omsatte i 2016 for ca. 190 millioner kroner, og oppnådde et driftsresultat på 41,4 millioner kroner. Totalt på sine digitale flater har selskapet i snitt ca. 1,4 millioner unike ukentlige brukere. I 2017 er selskapene igjen samordnet via 1881Group AS, som eier Opplysningen 1881 AS og Digitale Medier 1881 AS. Se regnskapstall.no for mer informasjon. Bak disse selskapene står Kistefos AS hvor Christen Sveaas er grunnlegger og eier.

Søknad og CV sendes til: hpda@1881.no

Ved spørsmål kontakt Hans-Peter Dalen
(+34) 658 77 53 40
(+47) 62 02 24 71
Epost hpda@1881.no

Les mer om oss på vår Facebook-side

www.1881.noLik oss for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig stilling i spania på megafon.net

Den Norske Skolen Malaga

September i Fuengirola

Oktober i Fuengirola

Feria de Pueblos

Badeland

Mijas Pueblo

Linker | Bolig | Tjenester | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss
Copyright 2008 - 2019 Megafon