Madrid   Barcelona

Shopping i Marbella

Marbella er shopping-paradiset i Malagaprovinsen. Siden Marbella tiltrekker seg mange velstående mennesker finnes det naturlig nok mange luksusbutikker der du kan shoppe dyre merkeklær og det nyeste innen mote og design. Men shopping i Marbella er ikke bare for de rike og velstående. Her finner du også små uavhengige butikker som importerer designerklær som passer for enhver lommebok. De fleste butikkene og kjedene finner du i hovedgaten i Marbella sentrum, Avenida Ricardo Soriano, mens i smågatene mellom hovedgaten og havnen finner du de litt mindre butikkene samt selvstendige butikker.

Svensk klesbutikk i Marbella

Svensk klesbutikk i MarbellaFia i Backen
Plaza Baltasar Gracián 1, Nueva Andalucia
Tlf: (+34) 952 81 65 12

Baldino har siden 1980 laget svenskdesignede dameklær med et internationalt snitt til stilsikre og motebevisste kvinner. Klærne er bekvemme å gå med, lette å kombinere og et komplement til den øvrige garderoben. Baldinos kolleksjoner lages i bomull, lin og viskose og i størrelsene 36-46. Fia i Backen er Baldinos eneste forhandler i Spania.

Med Holebrooks damekolleksjon kompletteres garderoben med strikkede plagg. De har hentet inspirasjonen fra den skandinaviske skjærgården og lages i tradisjonell og godt gjennomført svensk kvalitet.

Gensere og jakker strikkes i økologisk 100% bomull i et tidløst design.

Les mer om Fia i Backen...

Møbelforretning i Marbella

Loft & Roomers
OASIS Business Cente, Ctra. De Cádiz KM 183
Tlf: (+34) 952 772 139

Loft & Roomers har sin møbelforretning på N-340 mellom Marbella og Puerto Banus. De har møbelpakker for 5.000 euro som gjør at du kommer i gang med mbøleringen av din bolig på Costa del Sol. Det finnes alltid ledig parkeringplass på utsiden av butikken deres og det er lett å komme seg dit fra både Estepona, Marbella og Nueva Andalucia. Websidene deres er: www.loftroomers.com

Shopping i Puerto Banús, Marbella

Har man penger å bruke er Puerto Banús, en havn utenfor Marbella definitivt stedet å være. De store motehusene dominerer her - Dior, Louis Vuitton og Dolce & Gabbana i en salig blanding. Om man ikke er forberedt på å spandere store summer på shopping i Marbella er det ingen grunn til å være lei seg. Her finnes også El Corte Inglés, med litt ekstra luksuriøst preg, og Marina Banús - et lite kjøpesenter med de vanlige klesbutikkene som for eksempel Zara og Massimo Dutti.

Kjøpesentre i Marbella

ShoppingForuten kjøpesentrene i Puerto Banús så har du også La Cañada som er et kjøpesenter som de seneste årene har blitt bygd ut og blitt et av de største på Costa del Sol. Det ligger i direkte tilknytning til motorveien mellom Marbella og Puerto Banús og her finner man, utover de vanlige butikkene, visse som er eksklusive for La Cañada for eksempel Apple Store. Foruten butikker finnes det her også en bowlinghall, flere restauranter og caféer og i direkte tilknytning til selve kjøpesenteret finnes også flere store kjeder som for eksempel Leroy Merlin og Intersport. Det går en egen shuttle-buss mellom Marbella sentrum og La Cañada.

Shopping på Strandpromenaden i Marbella

Shopping i MarbellaNår vi snakker om shopping i Marbella må vi ikke glemme at det også finnes butikker langs strandpromenaden. Det fine med strandpromenaden i Marbella er at det er en ren gangvei der man kan ta en rolig spasertur og se på livet. Selv om strandpromenaden domineres av Restauranter og Kaféer, så finnes det også butikker der du kan shoppe mens du spaserer langs stranden.

Shopping på markedet i Marbella

For en komplett opplevelse av shopping i Marbella må du også huske å avlegge markedet et besøk. Markedet i Marbella holder til i nærheten av Feriaplassen i området Las Albarizas hver mandag. På markedet kan du shoppe alt mellom himmel og jord fra klær, smykker, sko og leker til frukt, grønnsaker, oliven og så videre. Du kan gjerne også forsøke å prute på prisene. På sommeren finnes det også et mindre marked i sentrum av Puerto Banús.

 

Les mer om Marbella

Nyttige artikler med informasjon om Marbella

 Marbella er jet-setens mekka på Costa del Sol der det på 117 kvadratkilometer finnes både kjendiser og turister, Ola Nordmann og Saudiarabiske prinser og der staselige villaer og nystelte golfbaner utgjør en stor del av det vakre landskapet. Men foruten de eksklusive butikkene og det ekstragavante livet har Marbella lykkes i å beholde sin andalusiske sjarme. Små byer, hav og historie tiltrekker også de som søker en ferieby bare for å koble av. Marbella nåes lettest med bil, men det går like bra med buss og Marbella ligger ca 45 minutters kjøretur fra flyplassen i Malaga.

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon