Norsk Svenska English
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Shopping i Madrid

Shopping i Madrid I hele det historiske sentrum vil du finne masse butikker. I Calle Gran Vía ligger store kjente butikker som H&M Primark, Stradivarius og Adidas, men en av de fine tingene med å gå på shopping i Madrid er at du også vil finne mange selvstendig butikker som ikke er tilknyttet noen kjede.

Et av de flotteste områdene for shopping i Madrid er Calle del Serrano i Salamanca-distriktet. Calle del Serrano starter ved Puerta del Alcala ved den nordvestlige inngangen til Retiroparken og går nordover. Her finner du Zara Home, Louis Vitton, Massimo Dutti med flere. Det er også flere kjøpesentre i Calle del Serrano. To av dem heter Centro Comercial el Jardin de Serrano og Centro Comercial ABC Serrano. El Corte Inglés har også en avdeling i Calle Serrano.
Kart: Åpne i Google maps

En handleområde som lett blir oversett av turister på shopping i Madrid er en gate som heter Calle de Fuencarral. Gaten begynner ved Calle Gran Vía ved McDonalds og er ganske anomnym til å begynne med. Den første delen av gaten er trafikkert men etterhver kommer man til en gågate. Det er et stort uvalg av forskjellige butikker i Calle de Fuencarral og foruten kjente merkebutikker finner du også masse spennende butikker som ikke er tilknyttet store kjeder. Fortsetter du oppover langs Calle de Fuencarral kommer du til Museo de Historia de Madrid.
Kart: Åpne i Google maps

En annen viktig handlegate som du sannsynligvis kommer til å slumpe over når du går rundt i Madrid er Calle del Arenal. Den går fra Puerta del Sol til operaen og kongepalasset og passer derfor for deg som vil kombinere shopping med å se på historiske byggverk. Her finner du alle slags butikker inkludert gavebutikker og souvenirbutikker og det er også mange kafeer og tapasbarer her.
Kart: Åpne i Google maps

Shopping på markedet i Madrid

Gatemarkedet, Rastro Madrid Gatemarkedet i Madrid kalles for El Rastro og er mer enn 100 år gammelt. Markedet finner sted søndager kl 0830-1500 i Calle de la Ribera de Curtidores og gatene rundt. Det ligger sør for Plaza Mayor og du kan gå 15 minutter langs Calle Toledo for å komme dit. Med metroen reiser du til La Latina eller til Puerta de Toledo.

På markedet selges det klær, sko, vesker, hatter, skinnvarer, bøker, møbler, tepper, klokker, elektriske artikler, telefoner, tegneserier, leker, bildeler, verktøy, kunst og alt mulig annet mellom himmel og jord.

Det er mange lommetyver som opererer på markedet, så her må du huske å ta alle forholdsregler.

El Rastro på kart: Vis i Google Maps

Kjøpesentre i Madrid

La Vaguada
La Vaguada er ett av de største kjøpesentrene i Madrid der du finner alt under ett tak. Dette kjøpesenteret ligger nord for Madrid og har massevis av butikker, kino og et moderne lekeområde for barn der de blant annet kan spille dataspill. Du finner også El Corte Inglés og Alcampo inne på La Vaguada
Adresse: Av. de Monforte de Lemos, 36
Web: enlavaguada.com
Kart: Åpne i Google maps

El Corte Inglés
El Corte Inglés er en av Spanias største og mest suksessrike kjøpesentre. Kjøpesentrene deres er ofte godt synlige og her finner du klær, interiør, møbler, hageartikler, barneutstyr, mat, sportsutstyr, elektronikk med mer. I Madrid er det hele 12 El Corte Inglés hvorav 6 stykker ligger i Madrid sentrum.
Web: www.elcorteingles.es

Xanadú
Xanadú er et kombinert kjøpesenter og aktivitetssenter med tilknyttet innendørs skiområde, akebakke og minigolfområde. Det er 172 butikker og 38 forskjellige spisesteder inne på Xanadu.
Web: www.madridxanadu.com
Kart: Åpne i Google maps

Centro Comercial el Jardin de Serrano
Dette kjøpesenteret ligger i et av Madrids flotteste shoppingområder i Calle del Serrano i Salamanca-distriktet.
Web: jardindeserrano.es
Kart: Åpne i Google maps

Centro Comercial ABC Serrano
I samme gate som ovennevnte finner vi dette kjøpesenteret som også har en rekke luksusvarer og designermerker.
Web: abcserrano.com
Kart: Åpne i Google maps

Les mer om Madrid

Restauranter

Restauranter i Madrid
 

Severdigheter

Severdigheter i Madrid
 

Hotell

Hotell i Madrid
 

Aktiviteter

Aktiviteter i Madrid

Shopping

Shopping i Madrid
 

Leiebil

Leiebil i Madrid
 

Festivaler

Festivaler i Madrid
 


Shopping Madrid er Spanias mest besøkte turistdestinasjon og den 4. mest besøkte byen i Europa. Rundt 7 millioner turister besøker Madrid hvert år for å oppleve kongepalasset, museene og alle de andre monumentale bygningene i Madrid sentrum. Madrid besøkes også av mange fotballfans som vil se Real Madrid spille i den spanske "La Liga".

Med sine 3,2 millioner innbyggere, er Madrid den største byen i Spania og den tredje største byen i Europa etter London og Berlin. Sammen med sine nærmeste tettsteder består befolkningen av ca 6,5 millioner innbyggere. Madrid er Spanias finansielle og kulturelle sentrum. Mange store spanske bedrifter har sitt hovedkontor her og byen består av en blanding av gammel og ny arkitektur.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon