Madrid   Barcelona
Shopping i Fuengirola

Shopping i Fuengirola

Skal du på shopping i Fuengirola kan du både velge mellom store kjøpesentre og mange større og mindre butikker i Fuengirola sentrum. Foruten de kjente kjedebutikkene som Zara, Stradivarius og Hello Kitty, finner du også spesialiserte undertøysbutikker, smykkebutikker med håndlagde smykker og butikker som selger merkeklær til lave priser. Mellom all shoppingen kan du få en hårklipp langt billigere enn i Norge, eller du kan slappe av med tapas og nypresset appelsinjuice på en av de mange tapasbarene som ligger over alt i Fuengirola.
Garnbutikk i Fuengirola

Garnbutikk i Fuengirola

Lanas de Noreuga
Lanas de Noruega er en norsk garnbutikk som ligger i Las Rampas kjøpesenteret i Fuengirola sentrum like ved Svenska Frisører, Las Rampas Hotell og Dunnes Stores. Der får du tak i kvalitetsgarn, pinner, oppskrifter og alt annet som du trenger til dine strikke- og hekleprosjekt. De fører et stort utvalg av produkter fra SandnesGarn som treffer enhver smak. Deres webside er www.lananor.com

Åpningstider:
Man-lør 10:00-15:00
Tir og tor 18:00-20:00


Smykker i Fuengirola

Smykkebutikker i FuengirolaFantasia
Avda Los Boliches 56
Tlf: 952 58 38 33
Fantasia er en gullsmed og smykkebutikk i Los Boliches som selger ringer, øredobber, halskjeder, diamanter, klokker med mer. De har et eget verksted der de reparerer øredobber, smykker, ringer og klokker. De kan også forstørre eller forminske ringer og de gjør foyrgylninger og inngraveringer i smykker. Innehaveren snakker svensk og er ekspert på gull, sølv og diamanter og kan gjøre prisvurderinger på dine diamanter eller smykker.

Les mer...

Møbelforretning i Fuengirola

Loft & Roomers
Ctra. de Mijas Km. 3.5
Tlf: 952 664 170
Loft & Roomers har sin møbelforretning på Ctra de Mijas km 3,5 på veien mellom Fuengirola og Mijas. De har møbelpakker for 5.000 euro som gjør at du kommer i gang med mbøleringen av din bolig på Costa del Sol. Det er alltid ledig parkeringplass på utsiden av butikken deres og det er lett å komme seg dit fra både Marbella, Mijas, Fuengirola og Benalmadena. Websidene deres er: www.loftroomers.com

Shopping på strandpromenaden i Fuengirola

Strandpromenaden i Fuengirola er kanskje ikke de mest opplagte stedet å gå for å shoppe. Først og fremst finner man mange souvenirbutikker og restauranter her. Men det finnes også et par spennende butikker som er verdt å merke seg. En av dem er Blanc du Nil.

Kjøpesentre i Fuengirola

ShoppingDe to største kjøpesentrene er Miramar som ligger i Parque Miramar i utkanten av byen like ved slottet og El Corte Ingles som ligger ved motorveien som går rundt Fuengirola. Hvis du fortsetter oppover elven fra Miramar finner du flere store butikker i Parque Miramar som Dunnes Stores, AKI, Worten og Decathlon.

Centro Nordico er et lite kjøpesenter som ligger på Carretera de Mijas mellom Mijas og Fuengirola. Her finner man ulike typer av små og mellomstore virksomheter inkludert telekom, forsikring, reisebyrå, frisør, skjønnhetssalong, air condition, design og markedsføring, padle, tennis, golf - og en asiatisk Thai Restaurant, med dagens rett fra 5,90 (12:00-16:00) og Takeawayservice. Se www.centronordico.com

Marked i Fuengirola

Fuengirola har også det største gatemarkedet på hele solkysten. Der kan du få kjøpt alt mellom himmel og jord av smykker, klær, sko, belter, frukt og så videre. Markedet holdes hver tirsdag på feriaplassen. I tillegg er det bruktmarked hver lørdag på feriaplassen, samt et mindre marked hver søndag ved moskeen.

Det finnes også en liten samling av butikker som tilsammen utgjør noe som minner om en moderne arabisk souk midt i Fuengirola sentrum. Området ligger på strandpromenaden mellom hotell Pyr og hotell el Puerto, og du kan gå opp trappen ved Burger King for å komme inn dit. Vær forberedet på å prute.

For den som vil shoppe mer finnes Mijas Pueblo, en liten fjellandsby over Fuengirola som stort sett lever kun av turisme. Her finnes et stort utvalg av souvenirbutikker, men du kan også kjøpe rimelige skinnvesker og andre skinnartikler samt tradisjonelle pottemakerartikler. Du kan også prute i mange av disse butikkken. Du kan ta bussen opp til Mijas Pueblo fra Fuengirola busstasjon.

 

Les mer om Fuengirola

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Fuengirola

Caser Seguros

September i Fuengirola

Oktober i Fuengirola

Badeland

Les mer om Fuengirola

 Fuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Flere år på rad har så å si alle strendene i Fuengirola vunnet benevnelsen "Blue Flag" som er et kvalitetsstempel som går på renhet, tilgjengelighet og brukervennlighet. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.

Linker | Bolig | Tjenester | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss | Puber | Tapas | Caféer
Copyright 2008 - 2019 Megafon