Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter
Shopping i Fuengirola

Shopping i Fuengirola

Skal du på shopping i Fuengirola kan du både velge mellom store kjøpesentre og mange større og mindre butikker i Fuengirola sentrum. Foruten de kjente kjedebutikkene som Zara, Stradivarius og Hello Kitty, finner du også spesialiserte undertøysbutikker, smykkebutikker med håndlagde smykker og butikker som selger merkeklær til lave priser. Mellom all shoppingen kan du få en hårklipp langt billigere enn i Norge, eller du kan slappe av med tapas og nypresset appelsinjuice på en av de mange tapasbarene som ligger over alt i Fuengirola.

Tebutikk i Fuengirola

Tebutikk FuengirolaTea Crush
Avenida de los Boliches 43
Tel: +34 952 585 890
Web: teacrush.es
Tea Crush får du kvalitets- te og kaffe. Det er den eneste spesialibutikken for eksotisk høykvalitets te i Malaga-området. Butikken ligger i Los Boliches ved siden av Caja Rural banken.

Du kan ikke unngå å bli betatt av den gode duften som pirrer sansene dine når du går inn i butikken deres.

Utvalget består av det beste av løs tebladsproduksjon. De selger også gourmetkaffe, som du kan kjøpe ren eller tilsatt smaksstoffer. Kaffen selges som hele bønner og kan males i butikken for å sikre best mulig aroma.

Gavebutikk i Fuengirola   Te i Fuengirola
Den koselige butikken har te, kaffe og masse gaver i utstillingen, inkludert skreddersydde gavekurver, håndmalte porselen-sett, temugger, krus og kopper og skåler. Tea Crush selger også filtre, timere, og tebokser.   Løse teblader hjelper kroppen med bedre fordøyelse, gir flere antioksidanter, senker blodsukkeret, bedrer blodtrykket, øker vekttap, forynger kroppen din, helbreder søvnmangel , lindrer angst, reduserer humørsvingninger, forbedre immunforsvaret, bekjemper infeksjoner med mer.

Garnbutikk i Fuengirola

Garnbutikk i Fuengirola

Lanas de Noreuga
Lanas de Noruega er en norsk garnbutikk som ligger i Las Rampas kjøpesenteret i Fuengirola sentrum like ved Svenska Frisører, Las Rampas Hotell og Dunnes Stores. Der får du tak i kvalitetsgarn, pinner, oppskrifter og alt annet som du trenger til dine strikke- og hekleprosjekt. De fører et stort utvalg av produkter fra SandnesGarn som treffer enhver smak. Deres webside er www.lananor.com

Åpningstider:
Man-lør 10:00-15:00
Tir og tor 18:00-20:00


Klesbutikk i Fuengirola

Dameklær i Fuengirola

Saira
Sentrum: Avda. Condes de San Isisdro 18, Tel: 952 46 80 28
Los Boliches: Avda. Los Boliches 2, Tel: 952 58 24 87

Saira er en trivelig butikk med stort utvalg av unike plagg i høy kvalitet og store størrelser. Klærne her er produsert i Europa og har europeisk størrelsesmerking!

Eieren, Bel้n, snakker engelsk og er en sprudlende og hjelpsom dame. Hvis det er noe som behøver å syes eller justeres for perfekt passform så fikser hun det på direkten!


Her finner man virkelig plagg som man føler sig vakker i (selv om man ikke er tynn som en fotomodell)! Saira finnes på to ulike steder i Fuengirola: En butikk i hovedgata i Fuengirola sentrum rett ved kirkeplassen og en der hovedgata i Los Boliches begynner.
Dameklær i Fuengirola Ett av plaggene som vi likte meget godt her var en kjempefint plagg i svart og hvitt som gav oss en følelse av 60-talls Paris
Pris: 50 €
  Dameklær i Fuengirola Et fargerikt og sommeraktig ensemble som kvikker opp både shoppingturen och tapasrunden.
Cerice topp 45€
Blomstrete tights 20€

Lis Moda Fuengirola

Store dameklær i Fuengirola

Lis Moda y complementos
Avenida de Mijas 7, Fuengirola

Midt i sentrum av Fuengirola, på Avenida de Mijas, ligger denne koselig butikken som har vakre og moderne kvinneklær i store størrelser. Sommerkolleksjonen har nettopp kommet og omfatter klær for både dag - og kveldsbruk. Plaggene er både vellagde og komfortable, og eieren Isabel hjelpe deg med glede å finne noe som passer blant klær og tilbehør.


 

Store størrelser i Fuengirola Ett av plaggene som vi falt for her var denne friske kjolen i korallrosa som sitter fantastisk gjennom en kveld på byen og er også perfekt for ulike sommerfester.
Pris: 49,90 €
  Store dameklær i Fuengirola En bukse i en moderne stil ble også en stor favoritt. For hverdager med sandaler og en enkel t-skjorte eller til fest med høye hæler og en festlig topp.
Pris: 39€

Smykker i Fuengirola

Smykkebutikker i FuengirolaFantasia
Avda Los Boliches 56
Tlf: 952 58 38 33
Fantasia er en gullsmed og smykkebutikk i Los Boliches som selger ringer, øredobber, halskjeder, diamanter, klokker med mer. De har et eget verksted der de reparerer øredobber, smykker, ringer og klokker. De kan også forstørre eller forminske ringer og de gjør foyrgylninger og inngraveringer i smykker. Innehaveren snakker svensk og er ekspert på gull, sølv og diamanter og kan gjøre prisvurderinger på dine diamanter eller smykker.

Les mer...

Møbelforretning i Fuengirola

Loft & Roomers
Ctra. de Mijas Km. 3.5
Tlf: 952 664 170
Loft & Roomers har sin møbelforretning på Ctra de Mijas km 3,5 på veien mellom Fuengirola og Mijas. De har møbelpakker for 5.000 euro som gjør at du kommer i gang med mbøleringen av din bolig på Costa del Sol. Det er alltid ledig parkeringplass på utsiden av butikken deres og det er lett å komme seg dit fra både Marbella, Mijas, Fuengirola og Benalmadena. Websidene deres er: www.loftroomers.com

Shopping på strandpromenaden i Fuengirola

Strandpromenaden i Fuengirola er kanskje ikke de mest opplagte stedet å gå for å shoppe. Først og fremst finner man mange souvenirbutikker og restauranter her. Men det finnes også et par spennende butikker som er verdt å merke seg. En av dem er Blanc du Nil.

Kjøpesentre i Fuengirola

ShoppingDe to største kjøpesentrene er Miramar som ligger i Parque Miramar i utkanten av byen like ved slottet og El Corte Ingles som ligger ved motorveien som går rundt Fuengirola. Hvis du fortsetter oppover elven fra Miramar finner du flere store butikker i Parque Miramar som Dunnes Stores, AKI, Worten og Decathlon.

Centro Nordico er et lite kjøpesenter som ligger på Carretera de Mijas mellom Mijas og Fuengirola. Her finner man ulike typer av små og mellomstore virksomheter inkludert telekom, forsikring, reisebyrå, frisør, skjønnhetssalong, air condition, design og markedsføring, padle, tennis, golf - og en asiatisk Thai Restaurant, med dagens rett fra € 5,90 (12:00-16:00) og Takeawayservice. Se www.centronordico.com

Marked i Fuengirola

Fuengirola har også det største gatemarkedet på hele solkysten. Der kan du få kjøpt alt mellom himmel og jord av smykker, klær, sko, belter, frukt og så videre. Markedet holdes hver tirsdag på feriaplassen. I tillegg er det bruktmarked hver lørdag på feriaplassen, samt et mindre marked hver søndag ved moskeen.

Det finnes også en liten samling av butikker som tilsammen utgjør noe som minner om en moderne arabisk souk midt i Fuengirola sentrum. Området ligger på strandpromenaden mellom hotell Pyr og hotell el Puerto, og du kan gå opp trappen ved Burger King for å komme inn dit. Vær forberedet på å prute.

For den som vil shoppe mer finnes Mijas Pueblo, en liten fjellandsby over Fuengirola som stort sett lever kun av turisme. Her finnes et stort utvalg av souvenirbutikker, men du kan også kjøpe rimelige skinnvesker og andre skinnartikler samt tradisjonelle pottemakerartikler. Du kan også prute i mange av disse butikkken. Du kan ta bussen opp til Mijas Pueblo fra Fuengirola busstasjon.

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola
 

Severdigheter

Severdigheter i Fuengirola
 

Hotell

Hotell i Fuengirola
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Fuengirola

Shopping

Shopping i Fuengirola
 

Leiebil

Leiebil i Fuengirola
 

Festivaler

Festivaler i Fuengirola
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Fuengirola


Vi kommer snart tilbake med en spennende reportasje der vår reporter Mary drar på shopping i Fuengirola. Følg med for å se hva hun fant.

Fuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Flere år på rad har så å si alle strendene i Fuengirola vunnet benevnelsen "Blue Flag" som er et kvalitetsstempel som går på renhet, tilgjengelighet og brukervennlighet. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2017 Megafon