Madrid   Barcelona

Shopping i Benalmádena

Shopping i BenalmádenaBenalmádena er delt inn i tre bykjerner, nemlig Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa med den flotte strandpromenaden og havnen Puerto Marina. Benalmádena har lange tradisjoner innen turisme og du finner derfor mange butikker og kjeder der du kan finne noe for en hver smak. Men shopping i Benalmádena er ikke bare kjente merker og ensartede kjedebutikker. Her finner du også små uavhengige butikker som importerer designerklær som passer for enhver smak. De fleste småbutikkene og kjedene finner du i hovedgaten i Benalmádena sentrum og nede i havnen.

Shopping i Arroyo de la Miel, Benalmádena

Arroyo de la Miel regnes som sentrum av Benalmádena. Her ligger butikkene tett i tett i området rundt togstasjonen, hovedgaten og nedover mot Parque de Paloma. Pass også på å gå i smågatene i området over togstasjonen.

Shopping i havnen Puerto Marina, Benalmádena

Shopping i havnen i BenalmádenaHar man penger å bruke er havnen Puerto Marina, definitivt stedet å være. En liten handlegate slynger seg langs havnen og her kan hele familien gå for det er så mange flotte båter å se på og så mange iskrembarer å velge mellom at mor godt kan bruke litt ekstra tid i butikkene uten an noen behøver å kjede seg. Det ligger også et lite kjøpesenter her. Blir man sulten så er det masse restauranter å velge mellom langs hele havnen og også i enden av havneområdet. Fortsetter man nordover langs havnen i Benalmádena kommer man til stranden og her er det også butikker. Et lite stykker bortover på stranden krysser man grensen til Torremolinos kommune.

Shopping på strandpromenaden i Benalmádena

Når vi snakker om shopping i Benalmádena må vi ikke glemme at det også finnes butikker langs strandpromenaden. Det fine med strandpromenaden i Benalmádena er at det er en ren gangvei der man kan ta en rolig spasertur og se på livet. Selv om strandpromenaden domineres av Restauranter og Kaféer, så finnes det også butikker der du kan shoppe mens du spaserer langs stranden. I sørenden av stranpromenaden ligger det noen kinabasaser og hvis du fortsetter sørover fra Strandpromenaden finner du også flere butikker og restauranter.

Shopping på markedet i Benalmádena

Markedet i BenalmádenaFor en komplett opplevelse av shopping i Benalmádena må du også huske å avlegge markedet et besøk. Markedet i Benalmádena holder til i på parkeringsplassen til Tivoli World hver fredag mellom 1000 og 1400.

På markedet kan du shoppe alt mellom himmel og jord fra klær, smykker, sko og leker til frukt, grønnsaker, oliven og så videre. Du kan gjerne også forsøke å prute på prisene. På onsdager er det et bruktmarked på sørsiden av Palomaparken.

 

Les mer om Benalmádena

Shopping

Shopping i Benalmádena

 Shopping i Benalmádena Pueblo

I de smale gatene oppe i Benalmádena finner du også noen butikker, spesielt i Avenida Juan Luis Peralta og smågatene nedover mot Calle Lomillas.

Kjøpesentre i Benalmádena

ShoppingI havnen, Puerto Marina, ligger det et lite kjøpesenter. Det nærmeste store kjøpesenteret ligger i Plaza Mayor som ikke er i selve Benalmádena, men like ved Flyplassen og IKEA.

Benalmádena er ved første øyekast en typisk badeby. Stedet bærer litt preg av alle turistene som har utfoldet seg her i en årrekke og det er tett i tett med hoteller og bassenger. Ved nærmere ettersyn vil du likevel finne at området også har mye annet flott å tilby. Benalmádena er egentlig et område sammensatt av tre hovedsentrum: Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo og tettstedet Arroyo de la Miel, som hver for seg har mye forskjellig å tilby.

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon