Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Shopping i Barcelona

Shopping i Barcelona Hvis du liker de store merkekjedene er det nok av kjøpesentre og handlestrøk i Barcelona, slik som Maremagnum som ligger i nærheten av Columbusstatuen plassert på en stor dokk i Barcelonas havn. Kjøpesenteret er åpent hver dag hele året, i motsetning til andre kjøpesentre. Her er det butikker som Zara, Mango, Natura, Desigual, Kaotiko og mange flere som du finner på: es.club-onlyou.com/Maremagnum

Lignende butikker som på Maremagnum finnes også rundt Placa Catalunya på Portal d'Angel, Carrer Porta Ferrissa og den nedre delen av Passeig de Gracia. Lenger opp i samme gate finner du luksuriøse butikker med merker som Michael Kors og Luis Vuitton.

Hvis du leter etter alternative designere og butikker i et roligere og mer personlig miljø er boligområdet Villa de Gracia det riktige stedet å oppsøke.

Shopping på markedet i Barcelona

La Boqueria i BarcelonaMercat de Sant Josep de la Boqueria, også kalt bare La Boqueria, er den mest populære markedshallen i Barcelona med hovedinngangen på La Rambla i nærheten av operahuset og t-banestasjonen Liceu. Her finner du et stort utvalg av nesten alt i form av mat som frukt, grønnsaker, fisk, kjøtt, sjokolade, nøtter, brød, og selv tilberedte måltider. De beste prisene finner du på baksiden av markedshallen. Åpent mandag til lørdag 08:00 til 20:30.

Lignende haller er Mercat de Sant Antoni og Mercat de Santa Caterina også plassert sentralt på kanten av den ene siden av Ciutat Vella (gamle sentrum). På Mercat de Sant Antoni kan du også finne klær, møbler og diverse ting. Santa Caterina tilbyr flere matboder med ferdige små og store retter.

Les mer om Barcelona

Restauranter

Restauranter i Barcelona
 

Severdigheter

Severdigheter i Barcelona
 

Hotell

Hotell i Barcelona
 

Bolig til salgs

Bolig til salgs i Barcelona

Shopping

Shopping i Barcelona
 

Leiebil

Leiebil i Barcelona
 

Bolig til leie

Feriebolig i Barcelona
 


Kjøpesentre i Barcelona

Shopping På Spanias nordøstlige kyst 160 kilometer fra den franske grensen ligger Barcelona mellom elvene Llobregat og BesÚs. Med sine mer enn 1,6 millioner innbyggere, er Barcelona den nest største byen i Spania etter Madrid og en av de tettest befolkede byene i Europa. Sammen med sine nærmeste tettsteder består befolkningen av ca 3 millioner innbyggere. Både katalansk og spansk er offisielle språk.

Vi kommer snart med en spennende artikkel der vår reporter har vært på shopping i Barcelona. Følg med på megafon.net for å se hva hun har funnet.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon