Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

 

Runway - Kundeservice i Spania


Andre Johnsen Epost: andre@megafon.net

Siden 2012 har Runway vært å finne i Benalmádena på Costa del Sol, men i vår etablerte de seg også i saltbyen. I industriområdet Poligono Industrial Casagrande midt i mot Torregrosa hjem finner vi Runways moderne kontorer og her sitter det skandinaver i alle aldre som jobber via telefon og internett med kundeservice.

Runway spesialiserer seg på outsourcingstjenester og har flere ulike oppdragsgivere. Fra før er Norwegian en av deres største kunder og dersom du ringer til Norwegians kundeservice er sannsynligheten stor for at du kommer til en av Runways blide ansatte som jobber i Benalmádena (Malagaprovinsen) eller i Torrevieja (Alicanteprovinsen). Nå starter Runway også opp med kundeservice for Vikinggruppen og søker derfor etter flere nordmenn som kan tenke seg å bo og jobbe i Spania. Det er en stor helsemessig gevinst ved å jobbe i Spania og ikke minst får man et liv med mye sol, strand og bading og man slipper unna snø og kulde.

Runway Torrevieja

Norsk arbeidsplass i Torrevieja

Hildy Eriksdotter, som er Office Manager i Torrevieja, kan fortelle at Runway ser etter serviceinnstilte personer med norsk som morsmål. Personalet på Runway kommer fra blant annet Norge, Sverige, Finland og Danmark. For tiden sitter det 30 stykker i de trivelige lokalene til Runway i Torrevieja, men arbeidsstokken skal i denne omgang utvides til rundt 70 stykker. For å jobbe hos Runway behøver du ikke å kunne spansk da arbeidsoppgavene utelukkende består i å yte kundeservice til skandinaviske kunder. Runway kan tilby et skandinavisk arbeidsmiljø og man slipper å ha siesta midt på dagen slik mange spanske arbeidsplasser har.

Hildy forteller at de ser etter nordmenn i alle aldersgrupper med helt grunnleggende datakunnskaper, det vil si at man klarer å bruke PC på arbeidsplassen. Ved å jobbe hos Runway i Torrevieja får du stabil lønn og lave levekostnader noe som gir deg en stor grad av økonomisk frihet mens du bor og jobber i Spania.

For vårt nye prosjekt for vikinggruppen er det en fordel om du har førerkort og at du har noe erfaring med bruk av bil. Det er 24 timers kundeservice og man har dermed mulighet til å tjene ekstra ved å jobbe nattskift.

Hildy forteller at de hjelper nordmenn som kommer til Spania med å skaffe NIE-nummer som tilsvarer et norsk fødselsnummer og Social Seguridad-nummer.

Les stillingsannonse for Runway her...

 


Noen av fordelene ved å bo i Torrevieja

 • Lave levekostnader. Mat og det meste av andre ting koster ca halvparten av det du betaler i Norge
 • Billig husleie. Studio fra 300€ og oppover. Du kan få et flott hus for 600€ per måned
 • Gratis parkering i hele byen hele året
 • Passelig stor by
 • Mange store, fine strender å velge mellom
 • Mange nordmenn og et internasjonalt miljø
 • Bra klima med beliggenhet ved saltsjøene
 • Mange bedrifter med skandinavisk personale som tilbyr sine tjenester
 • Norsk forening og Norsk sjømannskirke
 • Byen er definert som turistområde, dvs at kjøpesentre og mange andre butikker er søndagsåpne
 • Kort vei til andre byer som Benidorm, Alicante, Murcia, Alfaz del Pi og Elx
 • Kort reisevei til flere destinasjoner i Norge med gode flyforbindelser fra Alicante flyplass med SAS, Norwegian og Ryanair

Cathrine, Runway i Spania

Cathrine Bang

42 år, Valdres
Har bodd 6 år i Spania
Har jobbet hos Runway siden oppstarten i Mai

Det var litt tilfeldig at jeg havnet i Spania, men foreldrene mine bor her halve året. Tidligere har jeg bare hatt litt strøjobber her i Spania, men nå har jeg endelig funnet en arbeidsplass som jeg trives veldig godt med.

Jeg ble veldig godt mottatt her på Runway. Opplæringen var bra og det hele er veldig godt organisert, noe som man vanligvis ikke forventer her i Spania. Jeg fikk hjelp til å skaffe meg de papirene som man må ha for å kunne jobbe her.

Torrevieja er en passe stor by. Jeg har feriert her mye tidligere. Det er kort vei til mange andre byer så det er nok å se og oppleve her. Klimaet er bra stort sett hele året. Det er en fin miks av masse forskjellige nasjonaliteter i Torrevieja, men her på runway så har jeg fått mange skandinaviske venner.

Til andre som vurderer å flytte hit for å jobbe, så vil jeg anbefale å prøve å leie en bolig en stund før man bestemmer seg for hvor man vil bo. Det er veldig billig å leie her nede. Arbeidsmiljøet i Runway er fantastisk og alle sammen er ganske nye her på arbeidsplassen så de er flinke til å ta vare på hverandre. Man behøver ikke å kunne spansk for å jobbe her og man finner alle typer bedrifter som selger varer og tjenester på skandinaviske språk. Så det er bare å anbefale å komme hit og prøve.

Robert, Runway i Spania

Robert Grumheden

44 år, Gjøvik
Har bodd 7 år i Spania
Har jobbet i to måneder hos Runway

Jeg flyttet til spania fordi jeg ville bo i et bedre klima og prøve noe nytt og spennende. Her på Runway ble jeg veldig godt mottatt. Arbeidsplassen er veldig profesjonell og jeg har kun hatt positive opplevelser så langt. Det er et godt samhold her blant de ansatte og et bra arbeidsmiljø.

Her i Torrevieja treffer man mange Skandinaver og det er et stabilt klima og mange flotte strender å velge mellom. I tillegg er det veldig billig å bo her.

Jeg vil absolutt anbefale andre som vurderer å flytte hit å prøve det. Det er så mange Skandinaver som bor her at man alltid får hjelp hvis man behøver det. Man får også hjelp av arbeidplassen til å åpne bankkonto og arbeidstillatelse. Det er forøvrig en sosial gjeng som jobber her på Runway så alle nye ansatte er velkommen her hos oss.

Les stillingsannonse for Runway her... 

Today is your day! Your mountain is waiting. So...Get on your way! – Dr. Seuss
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2016 Megafon