Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

 

Runway - Kundeservice i Spania


Andre Johnsen Epost: andre@megafon.net

Siden 2012 har Runway vært å finne i Benalmádena på Costa del Sol, men i 2015 etablerte de seg også i Torrevieja. Siden oppstarten i Torrvieja har Runway vokst til å bli den største skandinaviske arbeidsplassen i Alicante-provinsen. I Runways moderne kontorer jobber det omtrent 90 skandinaver i alle aldre via telefon og internett med kundeservice.

Runway spesialiserer seg på outsourcingstjenester og har flere ulike oppdragsgivere. Norwegian og Viking-gruppen er to av deres største kunder og dersom du ringer til Viking eller Norwegians kundeservice er sannsynligheten stor for at du kommer til en av Runways blide ansatte som jobber i Benalmádena (Málagaprovinsen) eller i Torrevieja (Alicanteprovinsen).

Runway i Torrevieja holder nå på å utvide og skal flytte til nye og større lokaler. De kommer til å ansette anslagsvis 100 nye medarbeidere i løpet av 2017 og søker derfor etter flere nordmenn og svensker som kan tenke seg å bo og jobbe i Spania. De nye kontorlokalene vil komme til å holde samme høye standarder for kontorlokaler som det man finner i Madrid og Barcelona.

Runway Torrevieja

Norsk arbeidsplass i Torrevieja

Mikkel Kroyer Jensen, som er Operations Manager, forteller at Runway ser etter serviceinnstilte personer med norsk som morsmål. Runway har skandinavisk ledelse på sine kontorer i Spania noe som gjør at man kan jobbe på en arbeidsplass med skandinavisk arbeidskultur, med høy grad av frihet under ansvar og en flat organisasjonskultur. For å jobbe hos Runway behøver du ikke å kunne spansk da arbeidsoppgavene utelukkende består i å yte kundeservice til skandinaviske kunder. Runway kan tilby et skandinavisk arbeidsmiljø og man slipper å ha siesta midt på dagen slik mange spanske arbeidsplasser har. De ansatte på Runway kommer fra blant annet Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Runway ser etter nordmenn i alle aldersgrupper med grunnleggende datakunnskaper, det vil si at man klarer å bruke PC på arbeidsplassen. Ved å jobbe hos Runway får du gode, trygge arbeidsvilkår og en, etter spanske forhold, veldig god lønn. I tillegg har man lave levekostnader noe som gir en stor grad av økonomisk frihet mens man bor i Spania. Det stilles krav til medarbeidernes prestasjoner og ansvarsfølelse overfor kollegaer og kunder, men man får også rike muligheter for personlig og profesjonell utvikling.

De som kommer til Spania for å jobbe får hjelp med å skaffe NIE-nummer, som tilsvarer et norsk personnummer og Social Seguridad-nummer. Det finnes masse boliger både til leie og til salgs i Torrevieja og det finnes masse norske meglere som kan hjelpe deg med å finne en bolig som passer til dine ønsker og behov.

Les stillingsannonse for Runway her...

 


Noen av fordelene ved å bo i Torrevieja

Det er en stor helsemessig gevinst ved å jobbe i Spania og ikke minst får man et liv med mye sol, strand og bading og man slipper unna snø og kulde.
 • Lave levekostnader. Mat og det meste av andre ting koster ca halvparten av det du betaler i Norge
 • Billig husleie. Studio koster fra 300€ og oppover. Du kan få et flott hus for 600€ per måned
 • Gratis parkering i hele byen hele året
 • Passelig stor by
 • Mange store, fine strender å velge mellom
 • Mange nordmenn og et internasjonalt miljø
 • Bra klima med beliggenhet ved saltsjøene
 • Mange bedrifter med skandinavisk personale som tilbyr sine tjenester
 • Norsk forening og Norsk sjømannskirke
 • Torrevieja er definert som turistområde, dvs at kjøpesentre og mange andre butikker har søndagsåpent
 • Kort vei til andre byer som Benidorm, Alicante, Murcia, Alfaz del Pi og Elx
 • Gode flyforbindelser fra Alicante flyplass til flere destinasjoner i Norge

Søren, Runway i Spania

Søren Tobiasen

26 år. Jylland, Danmark
Har bodd 3 måneder i Spania
Har jobbet på Runway siden sommeren 2016

Jeg jobber som Booking Agent på Norwegian. Jobben er spennende og jeg synes det er veldig givende å kunne hjelpe kundene med deres ferie. Tidligere jobbet jeg som autolakkerer, så det er ganske forskjellig fra denne jobben.

Jeg flyttet hit i sommer sammen med min samboer og fritiden går for det meste med til å utforske livet i Spania. Jeg ville prøve noe nytt og fant denne jobben som virket spennende. Siden min samboer studerer via fjernstudier, så passet det perfekt med at vi kunne kombinere det med et liv i Spania.

Det er veldig spennende å bo i Spania. I begynnelsen var det mye som skulle ordnes, men vi har fått mye hjelp til å komme i gang. Vi har leid et hus i La Mata, en bydel like utenfor Torrevieja med en strand i verdensklasse. Jeg hadde tatt spanskkurs tidligere i danmark. Her lever jeg et ganske sosialt liv. Livet her er mye mer avslappende enn i Danmark men likevel lever jeg et aktivt liv og går ofte tur med hunden og trener mountainbiking og kickboksing. Det er en veldig annerledes kultur her enn i Danmark. Spanjoler er veldig hjelpsomme og derfor føler vi oss hjemme her.

Det jeg savner fra Danmark er selvsagt familie og venner, men været savner jeg ikke. Gå på ski kan man jo også gjøre i Spania. Men jeg merker at klimaet og lyset gjør godt for helsen.

For de som funderer på å søke denne jobben anbefaler jeg å ta steget. Man får en veldig god opplæring og man får veldig god hjelp fra kolleger og sjefene. Det er en del papirer som må ordnes når man flytter til Spania for å begynne å jobbe, men alle er hjelpsomme så det hele går veldig greit.

Torrevieja er en fin by å bo i. Jeg kommer fra en liten by i Jylland i Danmark. Så for meg er det fint å komme til en litt større by som Torrevieja som har litt av alt. Jeg tar ett år av gangen, men både jeg og min samboer trives veldig godt her.

Robert, Runway i Spania

Robert Grumheden

45 år, Gjøvik, Norge
Har bodd 8 år i Spania
Har jobbet på Runway siden sommeren 2015

Jeg flyttet til Spania fordi jeg ville bo i et bedre klima og prøve noe nytt og spennende. Det er et veldig ungt og dynamisk arbeidsmiljø her på Runway og jeg ble veldig godt mottatt. Arbeidsplassen er veldig profesjonell og jeg har kun hatt positive opplevelser så langt. Det er et godt samhold her blant de ansatte.

Jeg har jobbet i Runway i drøyt ett år og har vært innom forskjellige arbeidsoppgaver så som kundekonsulent, teamleder, trainer og backoffice. De fleste som var med fra begynnelsen her i Runway har nå kommet inn i nøkkelposisjoner, så det er store muligheter for å utvikle seg i denne jobben. Det er stor variasjon i bakgrunnen blant de som jobber her. Her er det både tidligere sykepleiere, bilselgere, regnskapsmedarbeidere og noen som kommer rett fra skole. Her jobber det mennesker i alle aldre så uansett hvor ung eller gammel du er så vil du finne deg til rette her hos oss.

Her i Torrevieja treffer man mange skandinaver og det er et stabilt klima og mange flotte strender å velge mellom. I tillegg er det veldig billig å bo her.

Denne jobben passer for den som er glad i å prate med mennesker. Jeg vil absolutt anbefale andre som vurderer å flytte hit å prøve det. Det er så mange skandinaver som bor her at man alltid får hjelp hvis man behøver det. Man får også hjelp av arbeidplassen til å åpne bankkonto og arbeidstillatelse. Det er forøvrig en sosial gjeng som jobber her på Runway så alle nye ansatte er velkommen her hos oss.

Les stillingsannonse for Runway her... 

Today is your day! Your mountain is waiting. So...Get on your way! – Dr. Seuss
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon