Norsk Svenska English
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Marbella

Marbella har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Langs strandpromenaden finner du restauranter som hovedsaklig er tilpasset masseturismen, mens hvis du drar til den gamle bydelen finner du restauranter med en større bredde. Både Marbella sentrum, Elviria og i Puerto Banus finnes det mange gode restauranter.

Gode restauranter i Marbella

På grunn av det store utvalget av resturanter kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Marbella. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 2200 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Marbella som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Marbella.

Restaurant Picasso Marbella

Restaurant Picasso Marbella Picasso er en italiensk restaurant som kjennetegnes ved den lange køen som slynger seg ut i Puerto Banus. Ferske ingredienser, sjenerøse porsjoner og deres karakteristiske urteolje som gir maten en ekstra sterk touch gjør Picasso til en unik italiensk opplevelse. Med et glass vin fra deres vinliste og en gigantisk dessert blir matopplevelsen komplett. Picasso er kjent for å være et sted der kjendiser vanker og den koselige atmosfære, uslåelige servicen og den perfekt tilberedte maten gjøre at det er et must å besøke Picasso.

C/ Muelle Ribera, Local 48 / 49 H, Puerto Banús
Tlf: 952 813 669
Åpningstider: 12:00 - 01:30

www.pizzeriapicasso.com

La Taberna del Pintxo

Restaurant i Marbella Taberna del pintxo er en tapasrestaurant av baskisk opprinnelse og foruten at maten er fantastisk så er også konseptet en opplevelse som er verdt besøket alene. Her går kelnerne rundt med store brett med tapas som du kan forsyne deg av. Det er et stort utvalg av tapas og akkurat i det man hadde tenkt å betale og gå, så kommer kelnerne med nye tapas som ser så lekre ut at man bare må prøve et par stykker til. Man går aldri sulten herfra. Til dessert har de blant annet verdens beste sjokoladefondant.

Husk at de beste godbitene serveres etter kl 2100 når spanjolene trekker ut for å spise.

Av Miguel Cano, 7
Tlf: 952 82 93 21
Åpningstider: 11:00 - 00:30

www.latabernadelpintxo.com

Restaurant El Lago

El Lago ligger helt i det gastronomiske toppsjiktet med 1 stjerne i Michelin-guiden. Smakene i alle rettene er nøye avbalansert og maten presenteres på en delikat måte. Menyen oppdateres stadig så det er vanskelig å anbefale noen spesiell rett her, men uansett hva som serveres på El Lago så kommer du til å like det dersom du er en typisk mat-elsker. Restauranten ligger i Greenlife Golf i Elviria med en vakker utsikt over golfbanen og innsjøen.

Det er en god atmosfære på el Lago og servitørene er meget kunnskapsrike og dyktige, som man kan forvente på en restaurant med Michelin-stjerne. Du går ikke skuffet herfra.

Urb. Elviria Hills, Avda Las Cumbre s/n
Tlf: 952 832 371
Åpningstider:

www.restauranteellago.com


Vis Restauranter in Marbella i et større kart

Les mer om Marbella

Hotell

Hotell i Marbella
 

Severdigheter

Severdigheter i Marbella
 

Bolig til leie

Feriebolig i Marbella
 

Bolig til salgs

Bolig til salgs i Marbella

Shopping

Shopping i Marbella
 

Leiebil

Leiebil i Marbella
 

Festivaler

Festivaler i Marbella
 


Marbella er jet-setens mekka på Costa del Sol der det på 117 kvadratkilometer finnes både kjendiser og turister, Ola Nordmann og Saudiarabiske prinser og der staselige villaer og nystelte golfbaner utgjør en stor del av det vakre landskapet. Men foruten de eksklusive butikkene og det ekstragavante livet har Marbella lykkes i å beholde sin andalusiske sjarme. Små byer, hav og historie tiltrekker også de som søker en ferieby bare for å koble av. Marbella nåes lettest med bil, men det går like bra med buss og Marbella ligger ca 45 minutters kjøretur fra flyplassen i Malaga.

Driver du restaurant i Marbella og behřver flere kunder kan du kontakte oss.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon