Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Madrid

Restauranter på Plaza Mayor i MadridHvis det er noe som det finnes nok av i Madrid, så er det spisesteder. Husk at spanjoler gjerne går sent ut for å spise, gjerne etter kl 2100 og hvis du skal finne en bra restaurant så bør du se etter de restaurantene i Madrid der spanske familier samler seg.

Et av de mest ikoniske stedene for å gå ut og spise i Madrid er på Plaza Mayor eller i området rundt Plaza Mayor slik som for eksempel rundt Mercado de San Miguel. Det bugner over av tapasbarer, kaféer og koselige spisesteder og stemningen er som alltid på topp der hvor Spanjoler samler seg for å spise.

Også rundt Puerta del Sol finnes det en rekke gode tapasbarer og restauranter som serverer alt fra tradisjonelle tapaser til såkalte Picoteos, som er beregnet for en gruppe på flere personer som deler maten.

Et annet område i sentrale Madrid som har et stort utvalg av restauranter er gatene Calle Cava Baja og Calle Cava Alta. De ligger på vei mot markedetet i nærheten av metrostasjonen La Latina.

Barer, fastfood og kafeer i Madrid

Hvis ikke spansk mat frister, så finnes det selvsagt verdenskjente fastfoodkjeder men også kinarestauranter, indiske restauranter, italienske restauranter og restauranter som har internasjonale menyer. Kanskje Hard Rock Cafe i Madrid kan friste?

Les mer om Madrid

Restauranter

Restauranter i Madrid
 

Severdigheter

Severdigheter i Madrid
 

Hotell

Hotell i Madrid
 

Aktiviteter

Aktiviteter i Madrid

Shopping

Shopping i Madrid
 

Leiebil

Leiebil i Madrid
 

Festivaler

Festivaler i Madrid
 


Madrid er Spanias mest besøkte turistdestinasjon og den 4. mest besøkte byen i Europa. Rundt 7 millioner turister besøker Madrid hvert år for å oppleve kongepalasset, museene og alle de andre monumentale bygningene i Madrid sentrum. Madrid besøkes også av mange fotballfans som vil se Real Madrid spille i den spanske "La Liga".

Med sine 3,2 millioner innbyggere, er Madrid den største byen i Spania og den tredje største byen i Europa etter London og Berlin. Sammen med sine nærmeste tettsteder består befolkningen av ca 6,5 millioner innbyggere. Madrid er Spanias finansielle og kulturelle sentrum. Mange store spanske bedrifter har sitt hovedkontor her og byen består av en blanding av gammel og ny arkitektur.

Fotball og mat

Se sportsbarer og restauranter i Madrid som viser fotballkamper på storskjerm eller på lerret.

I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon