Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Fuengirola

Fuengirola har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Det finnes restauranter i Fuengirola langs hele strandpromenaden, som hovedsaklig er tilpasset masseturismen, mens hvis du drar litt opp i byen finner du restauranter med en større bredde. Både Fuengirola sentrum og bydelen los Boliches har en egen restaurantgate der restaurantene ligger på rad og rekke.

Gode restauranter i Fuengirola

På grunn av det store utvalget kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Fuengirola. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 2200 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Fuengirola som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Fuengirola.

Restaurant Oraná

Restaurant Oraná Fuengirola Oraná er en utmerket restaurant som ligger midt i mot Hotel PYR i Fuengirola sentrum. Kombinasjonen av førsteklasses råvarer, utmerket balanse av smaker, estetisk presentasjon av maten og stilig interiør gjør dette til en virkelig flott restaurantopplevelse. De har et variert utvalg av retter på menyen som spenner fra picoteos (tapas for å dele) til hamburgere til pizza, asiatisk mat og en egen meny som kalles Oraná Special. Men en hamburger er ikke som en vanlig hamburger på restaurant Oraná. Smakene vil overraske deg og mange av oppskriftene deres er godt bevarte hemmeligheter.

Utmerkede ansatte, utmerket mat, utmerket vin, nydelige desserter og en ypperlig beliggenhet.

Calle Lamo Espinosa, midt i mot Hotell PYR
Tlf: 952 46 06 30
Åpningstider: Hver dag fra 12:00 til 16:00 og fra 19:00 til sent

Oraná på Facebook...

Moochers Jazz Café

Moochers Jazz cafe Fuengirola Moochers Jazz Café er en utmerket restaurant midt Fuengirola sentrum med en stor og variert meny. De har levende musikk hver kveld bl.a. jazz, pop, soul og standardlåter som skaper god stemning mens du spiser et fantastisk måltid. De serverer fisk, paier, biff, grillspyd, stroganoff, pasta og vegetariansk mat. Blant de rettene vi varmt kan anbefale er grillet stek, lammebog, mikset grill og selvsagt de store og lekre panekakene med alle mulige ingredienser. Selvsagt kan du få pannekaker til dessert også.

De ansatte er meget oppmerksomme og hyggelige, antakelig på grunn av den flotte musikken.

Calle de la Cruz 17(Fish Alley som krysser restaurantgata)
Tlf: 952 477 154
Åpningstider: Hver dag fra 18:00 til 01:00

www.moochersjazzcafe.com

Tomaquet

Tomaquet Fuengirola Tomaquet er en ypperlig restaurant som ligger midt i Fuengirola med en innholdsrik meny. Her finner du alltid god mat for enhver smak, alt fra grillmat, nydelige spanske pølser og fisk til salater, serranoskinke, manchego-ost og kalde og varme tapas. De har en nydelig bakgård der du kan sitte og nyte maten borte fra byens larm og ståk. Et ypperlig sted for god middag med gode venner eller dersom du leter etter et stille og rolig sted for å spise frokost eller tapas. Tomaquet har drevet siden 1986 og her får du veldig mye mat for pengene.

Tomaquet ligger like bak postkontoret og de har WiFi og viser spanske fotballkamper på TV.

Calle Palangreros 10
Tlf: 952 197 524
Åpningstider: Hver dag fra kl 10:00 til 24:00

Tomaquet på facebook...

Restaurant Happy Days

Restaurant Happy Days Fuengirola Happy Days har vært drevet i 30 år og har utviklet en meny som skandinaver elsker - alt til rimelige priser. De serverer tradisjonelle deilige danske smørbrød. De har også en meny med ulike retter av kjøtt, fisk og kylling. Til rettene anbefaler vi "saltede poteter". Hvis du har plass til dessert, prøv Sjokoladecoulant. De ansatte er svært profesjonelle og imøtekommende.
Avda Jesus Cautivo, Edf. Sierra Mijas, Local 13
Tlf: 952 66 40 04
Åpningstider: 12:30-16:00, 19:30-23:00

Les mer...

Restaurant Matahambre

Restaurant Matahambre Fuengirola Matahambre er en meget spennende restaurant i Los Boliches. Vi vet ikke helt om vi skal kalle det for tapas eller porsjoner, men det smaker iallefall helt fantastisk. Her finner du en rikholdig meny med både klassiske spanske smaker og noen retter som er litt annerledes og eksotiske. For den ultimate opplevelsen anbefaler vi at man går hit sammen med gode venner og deler et utvalg av deilige retter.
Plaza San Rafael, Esquina Calle Cañuelo
Tlf: 951 26 24 19
Åpningstider: Hver dag fra 1200 til 2400

matahambre.com

Restaurant Lucia

Restaurant Lucia Fuengirola Den norsk/danske restauranten Lucia ligger i Puebla Lucia og har en nydelig bakhage der du kan sitte og slappe av og nyte en frokost eller lunsj midt i Fuengirola, uten trafikkstøy og bråk. Restaurant Lucia er kjent for sine fantastiske danske smørbrød, som er overdådig lesset med godsaker. Dersom du skal ha en bedre middag kan vi varmt anbefale biff, wienersnitzel eller Torsk a la Lena som serveres med hvitløk og bacon.
Calle Maestra Angeles Aspiazu 10
Tlf: 952 58 27 38
Åpningstider: Mandag til Fredag 12:00 til 21:00. Stengt lørdager og søndager.
Lørdag og søndag forbeholdt private arrangement. Kontakt oss for mer informasjon.

Lucia på Facebook

Old Swiss House

Old Swiss house Restaurant Old Swiss House er bygget som en autentisk sveitservilla. De serverer mange tradisjonelle sveitsiske retter men også internasjonale retter. Hvis du liker fondue eller ostefondue så er dette stedet å gå. De har også en helt fantastisk Chateubriand og nydelige rösti-poteter. På sommeren kan du nyte grillet fisk eller kjøtt og om høsten er det egen vilt-meny. Restaurant Old Swiss House har blitt anbefalt av Michelin-guiden.

Stemningen inne på Swiss House er meget rolig og behagelig. En del av opplevelsen på Swiss House er å bli tatt godt vare på som en meget spesiell gjest.

Calle Marina Nacional 26
Tlf: 952 472 606
Åpningstider: 13:00-15:30 og 18:30-23:00. Tirsdager stengt

www.oldswisshouse.com

Restaurant La Farola

Restaurant La Farola Fuengirola Restaurante La Farola ligger godt gjemt i en vakker liten patio i Fuengirola. Hvis du ikke vet hvor den ligger er det liten sannsynlighet for at du skulle finne den ved en tilfeldighet. La Farola er en familiedrevet restaurant og har eksistert i mer enn 25 år på solkysten. De bruker alltid de beste råvarene og har en meget bra meny med et variert utvalg. Prisene er rimelige i forhold til kvaliteten på maten. Kokkene og servitørene er meget hyggelige og snakker bra engelsk.
Calle Cuesta, Edificio Yate Plaza 15
Tlf: 952 46 14 64
Åpningstider: Mandag til fredag 13.00-15.30 og 1900-2300. Stengt på søndager

www.restaurantelafarola.es

Restaurant La Chispa

Restaurant La Chispa Fuengirola La Chispa er en svensk Restaurant/Café som serverer tradisjonelle svenske, danske og internasjonale retter. Den ligger ved feriaplassen like ved den svenske butikken i et stille område for fotgjengere. Det er gratis Wifi på restauranten og det er et par lekeplasser og gratis parkering i området. Det finnes to TV-skjermer der du kan følge med på alle sportsbegivenheter og du kan også leie lokalene for arrangementer.
Calle Jose Cuberos, Edf. Diana II, Local 7-8
Tlf: 682 134 720
Åpningstider: Man 11:00-20:00. Tir og lør 11:00-18:00. Ons, tors og fre 11:00 til sent. Søn 12:00-17:00

Les mer...

Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola
 

Severdigheter

Severdigheter i Fuengirola
 

Hotell

Hotell i Fuengirola
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Fuengirola

Shopping

Shopping i Fuengirola
 

Leiebil

Leiebil i Fuengirola
 

Festivaler

Festivaler i Fuengirola
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Fuengirola


Restauranter i FuengirolaFuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.

Ledig annonseplass for restauranter i Fuengirola. Kontakt oss for mer informasjon.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2017 Megafon