Madrid   Barcelona

Restauranter i Fuengirola

Fuengirola har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Langs hele strandpromenaden finnes det engelske, indiske, kinesiske og italienske restauranter, som hovedsaklig er tilpasset masseturismen. Men hvis du drar litt opp i byen finner du restauranter med en større bredde. På grunn av det store antallet utlendinger som bor i Fuengirola, finner man restauranter i Fuengirola fra alle verdensdeler innen alle mulige kulinariske retninger.

Både Fuengirola sentrum og i bydelen Los Boliches er det en restaurantgate der restaurantene ligger på rad og rekke. Også ned i havnen finner du en rekke koselige restauranter.

Gode restauranter i Fuengirola

På grunn av det store utvalget kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Fuengirola. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 2200 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Fuengirola som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Fuengirola.

Moochers Jazz Café

Moochers Jazz cafe Fuengirola Moochers Jazz Café er en utmerket restaurant midt Fuengirola sentrum med en stor og variert meny. De har levende musikk hver kveld bl.a. jazz, pop, soul og standardlåter som skaper god stemning mens du spiser et fantastisk måltid. De serverer fisk, paier, biff, grillspyd, stroganoff, pasta og vegetariansk mat. Blant de rettene vi varmt kan anbefale er grillet stek, lammebog, mikset grill og selvsagt de store og lekre panekakene med alle mulige ingredienser. Selvsagt kan du få pannekaker til dessert også.

De ansatte er meget oppmerksomme og hyggelige, antakelig på grunn av den flotte musikken.

Calle de la Cruz 17, 29640 Fuengirola
Tlf: 952 477 154
Åpningstider: Hver dag fra 18:00 til 01:00

www.moochersjazzcafe.com

Lotus Steakhouse

Lotus Steak house Lotus Steakhouse er en av juvelene på strandpromenaden i Fuengirola. Gjestene deres vender stadig tilbake for å nyte de gode, velbalanserte rettene. De har en stor meny med retter fra hele verden til fornuftige priser. Maten er fersk og hjemmelaget hver dag. Burgerne og biffene serveres med deres egne hjemmelagde sauser. Personalet er svært imøtekommende og sørger for en fullkommen opplevelse.

Restaurant Lotus ligger på et romslig område av strandpromenaden, med flott utsikt over Middelhavet, der du kan nyte et utmerket måltid eller bare slappe av med en smakfull cocktail.

Paseo Maritimo 10, 29640 Fuengirola
Tlf: 673 43 22 88
Åpningstider: 12:00-24:00. Mandager stengt

Lotus Steakhouse på Facebook

Restaurant Oraná

Restaurant Oraná Fuengirola Oraná er en utmerket restaurant som ligger midt i mot Hotel PYR i Fuengirola sentrum. Kombinasjonen av førsteklasses råvarer, utmerket balanse av smaker, estetisk presentasjon av maten og stilig interiør gjør dette til en virkelig flott restaurantopplevelse. De har et variert utvalg av retter på menyen som spenner fra picoteos (tapas for å dele) til hamburgere til pizza, asiatisk mat og en egen meny som kalles Oraná Special. Men en hamburger er ikke som en vanlig hamburger på restaurant Oraná. Smakene vil overraske deg og mange av oppskriftene deres er godt bevarte hemmeligheter.

Utmerkede ansatte, utmerket mat, utmerket vin, nydelige desserter og en ypperlig beliggenhet.

Calle Lamo Espinosa,, 29640 Fuengirola. Midt i mot Hotell PYR
Tlf: 952 46 06 30
Åpningstider: Hver dag fra 12:00 til 16:00 og fra 19:00 til sent

Oraná på Facebook...

Restaurant MoMo

Restaurant Mo:Mo Fuengirola Mo:Mo er en nyåpnet Nepalsk restaurant i Fuengirola som drives av et Finsk-Nepalsk par som tar i mot alle gjester med åpne armer. Tradisjonell Nepalsk mat er svært sunn og rettene deres inneholder mindre fett enn mange andre kjøkkenstiler. I stedet brukes det krydder, urter og syltede ingredienser for å få frem en rikere smak. Det nepalske kjøkkenet er i slekt med nabolandene slik som India og Tibet.

Her finner du ingen retter med biff, da da kua anses som et hellig dyr i Nepal. I stedet brukes det lam, kylling fisk og reker. Her kan du blant annet prøve MoMo, en av Nepals mest populære retter, som er en nepalsk variant a dumplings med nepalesiske krydder. De har også et stort utvalg av meget smakfulle vegetarretter, så dette er flott spisested når en gruppe bestående av både vegetarianere og kjøttetere vil ut og nyte et godt måltid sammen. De har også et stort utvalg av retter fra sydlige Nepal som ligner på klassiske Indiske retter slik som Tandori, Tikka Masala, Korma, Madras, Vindaloo, Biryani etc. For alle rettene kan du spesifisere hvor sterk du ønsker maten.

I tillegg til Nepalsk mat har de også et par Finske retter på menyen. En av disse er varmrøkt laks som tilberedes i restaurantens eget røykeri.

Nuestro Padre Jesus Cautivo 10, 29640 Fuengirola
Tlf: 671 289 014
Åpningstider: Tirsdag - Søndag 10-23.30
Mandager Stengt
Baren åpner kl 10
Lunsj serveres mellom 1230 og 1530
Middag serveres mellom 1830 og 2330

Mo:Mo på Facebook

Bodegas Bibendum

Bodegas Bibendum Fuengirola En vinkjeller og restaurant som ligger i en gågate i gamlebyen og serverer lekre, andalusiske retter som er lagd for å deles.

Denne nyåpnede restauranten har på kort tid blitt en favoritt blant både fastboende og turister i Fuengirola, på grunn av den nydelig maten og personalet som er svært profesjonelle og imøtekommende. Bibendum ligger i et flott hus fra begynnelsen av 1900 tallet som har blitt innredet med masse spennende detaljer som gir deg følelsen av å være inne i en spansk vinkjeller.

Menyen deres er basert på tradisjonelle, spanske retter som er lagd for å deles, lekkert anrettet og til fornuftige priser. All maten tilberedes av ferske råvarer som handles inn fra lokale leverandører. Blant de fristende rettene finner du oksehale, langtidsstekt lammelår, glaserte svinekjaker, 2filet2 med mojo pico, eggerøre med trøfler, spanske skinker og oster, salat med geitost, rekecarpaccio, slow cooked torsk med mer.

Personalet får gjestene til å føle seg velkommen og gir det lille ekstra som gjør at middagsopplevelsen blir i særklasse. De har et stort utvalg av vin, hvorav noen av vinene selges eksklusivt i denne restauranten.

Du kan enten sitte inne i den stilige bodegaen eller du kan sitte ved ett av utebordene i gågaten og se på folkelivet.

Calle Troncón 24, 29640 Fuengirola
Tlf: 951 50 21 15
Åpningstider: Mandag - Søndag 12.30-01.00

Bodegas Bibendum på Facebook

Restaurant Baldo Pizzeria

Baldo Kjøkkensjefen på Restaurante Baldo Pizzeria har en lidenskap for mat, noe som gjenspeiles i valg av ferske råvarer, og alle rettene er av høy kvalitet. I tillegg til tradisjonell italiensk pasta, og antipasta har de også en av de beste pizzaene i Fuengirola laget med fersk tomatsaus. De har carpaccio, risotto, sjømat, kjøtt og et stort utvalg av vegetariske retter alt laget med lidenskap og kjærlighet. Du bør også prøve noen av fantastiske dessertene. Prisene på Baldo passer for alle lommebøker og du kan bestille en tapa med en cana for 1,3 € eller en dagens meny for kun 7,9 €.

De ansatte er svært profesjonelle med en stor kunnskap om mat og vin.

Plaza de la Hispanidad. Edificio Myramar Centro II, Local 7B, 29640 Fuengirola
Tlf: 952 475 812
Åpningstider: Hver dag fra kl 1200

www.restaurantebaldo.com

Old Swiss House

Old Swiss house Restaurant Old Swiss House er bygget som en autentisk sveitservilla. De serverer mange tradisjonelle sveitsiske retter men også internasjonale retter. Hvis du liker fondue eller ostefondue så er dette stedet å gå. De har også en helt fantastisk Chateubriand og nydelige rösti-poteter. På sommeren kan du nyte grillet fisk eller kjøtt og om høsten er det egen vilt-meny. Restaurant Old Swiss House har blitt anbefalt av Michelin-guiden.

Stemningen inne på Swiss House er meget rolig og behagelig. En del av opplevelsen på Swiss House er å bli tatt godt vare på som en meget spesiell gjest.

Calle Marina Nacional 26, 29640 Fuengirola
Tlf: 952 472 606
Åpningstider: 13:00-15:30 og 18:30-23:00. Tirsdager stengt

www.oldswisshouse.com

Restaurant La Farola

Restaurant La Farola Fuengirola Restaurante La Farola ligger godt gjemt i en vakker liten patio i Fuengirola. Hvis du ikke vet hvor den ligger er det liten sannsynlighet for at du skulle finne den ved en tilfeldighet. La Farola er en familiedrevet restaurant og har eksistert i mer enn 25 år på solkysten. De bruker alltid de beste råvarene og har en meget bra meny med et variert utvalg. Prisene er rimelige i forhold til kvaliteten på maten. Kokkene og servitørene er meget hyggelige og snakker bra engelsk.
Calle Cuesta, Edificio Yate Plaza 15, 29640 Fuengirola
Tlf: 952 46 14 64
Åpningstider: Mandag til fredag 13.00-15.30 og 1900-2300. Stengt på søndager

www.restaurantelafarola.es

Restaurant Portofino

Restaurant Portofino Fuengirola Portofino er en av restaurantene på strandpromenaden som har enestående, smakfull mat laget med hjerte. Alle rettene er laget med ferske råvarer og alle pastaene er hjemmelagde og ferske.

På menyen finner du noen fantasiske godbiter slik som irsk indrefilet med vill sopp og trøfler, lammeskank med honning og myntesaus, entrecote fra Galicia og torsk med honning og sennepsfrø. Deres pasta er laget med autentiske oppskrifter.

Alle dessertene er hjemmelagde og serveres med en gratis Limoncello.

Hvis du er en vinelsker, spør servitøren om tips da de har mange rimelige kvalitetsviner. Selv husets vin er av høyere kvalitet enn du vanligvis finner på spanske restauranter.

Spesialtilbud: Hvis du booker bord og forteller dem at du har funnet restauranten på Megafon, får du 10% rabatt på regningen.

Hver lørdag er det levende musikk fra kl 20.

Paseo Martimo 15, 29640 Fuengirola
Tlf: 951 45 82 16
Åpningstider: Mandag til søndag fra 12 til 23. Stengt på mandager

Restaurant Portofino på Facebook

Restaurant Lucia

Restaurant Lucia Fuengirola Den norsk / danske restauranten Lucia ligger i Puebla Lucia og har en nydelig bakhage der du kan sitte og slappe av og nyte lunsj eller en bedre middag midt i Fuengirola, uten trafikkstøy og bråk. Restaurant Lucia er kjent for sine fantastiske danske smørbrød, som er overdådig lesset med godsaker. Dersom du skal ha en bedre middag kan vi varmt anbefale biff, wienersnitzel eller Torsk a la Lena som serveres med hvitløk og bacon.
Calle Maestra Angeles Aspiazu 21, 29640 Fuengirola
Tlf: 952 58 27 38
Åpningstider: Mandag til lørdag 13:00 til 23:00. Søndager stengt.

Lucia på Facebook

Restaurant La Langosta

Restaurant La Langosta Fuengirola La Langosta er en av de eldste restaurantene i Fuengirola og har eksistert siden 1960. Det er en restaurant med høy standard og alle rettene er av utmerket kvalitet. Bordene er nydelig dekorerte og personalet gjør en utmerket jobb. Deres spesialitet er hummer, men de har også biff og fisk. Hvis du vil ha en fantastisk middag bør du prøve "menu degustacion", som er en 5-retters middag med hummer og Chateubriand som høydepunkter. Vi garanterer at du forlater restauranten med et stort smil om munnen.
Calle Francisco Cano 1, 29640 Fuengirola
Tlf: 952 475 049
Åpningstider: 19:00-24:00. Søndager stengt

www.restaurantelalangosta.net

 


Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Vis Restauranter i Fuengirola i et større kart

Les mer om Fuengirola

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Fuengirola

Oktober i Fuengirola

Fra Feria de Pueblos

Ny tiger i Fuengirola Zoo

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola

 Restauranter i FuengirolaFuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.

Ledig annonseplass for restauranter i Fuengirola. Kontakt oss for mer informasjon.

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon