Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Barcelona

For kjennere som liker personlig service av kunnskapsrike servitører, hyggelig mottakelse og, selvfølgelig, himmelsk god mat og viner anbefales PLA som er en liten, intim og koselig restaurant som ligger tilbaketrukket på en liten gate i Gotico (Ciutat Vella). PLA blander spansk mat med andre påvirkninger over Middelhavet og lager alle rettene med mye kjærlighet.
Prisklasse: 40-70 €
Adresse: Carrer Bellafila 5
Metro: Gul L4, Jaume
www.restaurantpla.cat

Hvis du ønsker å prøve ut byens beste samling av spansk og katalansk mat er Cerveceria Catalana et utsøkt sted der i utgangspunktet alt på menyen kan anbefales! Restauranten er populær blant turister så vel som blant lokalbefolkningen. Du bør gå dit for å spise lunsj eller på ettermiddagen ettersom det alltid blir veldig travelt på kveldene, og dessverre, kan man ikke bestille bord.
Prisklasse: 20-30 €
Adresse: Carrer de Mallorca, 236
Metro: Grønn L3 / Blå L5 Diagonal

Ugarit serverer fremragende syrisk mat som aldri gjør deg skuffet. Restauranten har vært i Barcelona i 17 år, og leverer fantastisk eksotisk mat med "hjemmelaget" følelse for sine 7 forskjellige restauranter rundt i byen ". Her anbefales den kombinerte retten "Arayes Queso" og "Mousaka" med ris. Restauranten har en enkel stil og hyggelige servitører, så mange ganger tilbyr de noe ekstra til teen eller kaffen. Restaurantene ligger i Gracia, Sants og Vila Olympica.
Prisklasse: 15-25 €
Adresse: Se www.restaurantesirio.es
Metro: Gul L4 Joanic, Ciutadella / Vila Olympica, Blå L5 / Grønn L3 Sants Estacio

Barer, fastfood og kafeer i Barcelona

På La Sureña kan du spise og drikke billigst i hele Barcelona. Her serveres enkle tapasretter til rimelige priser. Den enkle baren har alltid spesialiteter, for eksempel kan du få en liten og varm dobbel sandwich (Sureñito) og en øl for € 1 på mandager. Som man kan forestille seg, er dette ganske populær blant studenter og familier. La Sureña har også en hyggelig uteservering.
Prisklasse: 5-10 €
Adresse: Carrer dels Tallers 70 & Ronda de Sant Pau 79
Metro: Purple L2 / L1 Universitat rødt og lilla L2 Sant Antoni
www.lasurena.es

Hvis du liker å kombinere fotball og et bredt utvalg av øl i typisk irsk ånd er Michael Collins Bar ved siden av Sagrada Familia det perfekte valget. Atmosfæren er energisk, sympatisk og innbydende. Få turister finner veien hit, men nasjonalitetene er blandet og de fleste gjestene bor rundt i nabolaget. I tillegg til godt øl serveres også typisk barmat som er like smakfull som den er kaloririk.
Prisklasse: 5-15 €
Adresse: Placa de Sagrada Familia 4
Metro: L2 Lilla / Blå L5 Sagrada Familia
michaelcollinspubs.com

Hvis du helle mer mot noe alternativt, så tilbyr La Tinta Roja i Poble Sec en følelse av tids reiser med sin mystiske og kreative dekorasjon og atmosfære. Intime forestillinger av musikk og teater holdes hver uke. Her kan du også lære å danse tango og se utstillinger av lokale kunstnere. Se hjemmeside for mer info og detaljer.
Prisklasse: Variabel avhengig av event
Adresse: Carrer Creu delvis Molers 17
Metro: Grønn L3 Poble Sec
www.tintaroja.cat

Cosmo er en trendy kafé kombinert med kunstgalleri i nærheten av universitetet i sentrum. Her er det nydelige kaker, god mat og velsmakende kaffe. galeriacosmo.com

SandwiChez er en rolig og frisk kaffebar og ideelt sted å studere eller ha et møte hvor det er rikelig med sitteplasser og ok wifi-mottak. God ferskpresset juice finnes blant annet på menyen. www.sandwichez.es

Les mer om Barcelona

Restauranter

Restauranter i Barcelona
 

Severdigheter

Severdigheter i Barcelona
 

Hotell

Hotell i Barcelona
 

Bolig til salgs

Bolig til salgs i Barcelona

Shopping

Shopping i Barcelona
 

Leiebil

Leiebil i Barcelona
 

Bolig til leie

Feriebolig i Barcelona
 


På Spanias nordøstlige kyst 160 kilometer fra den franske grensen ligger Barcelona mellom elvene Llobregat og BesÚs. Med sine mer enn 1,6 millioner innbyggere, er Barcelona den nest største byen i Spania etter Madrid og en av de tettest befolkede byene i Europa. Sammen med sine nærmeste tettsteder består befolkningen av ca 3 millioner innbyggere. Både katalansk og spansk er offisielle språk.

Vi kommer snart med en spennende artikkel der vår reporter har vært på shopping i Barcelona. Følg med på megafon.net for å se hva hun har funnet.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon