Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Norsk Mat i Spania

Mange nordmenn begynner å savne norske matvarer etter å ha bodd i Spania noen uker. Det er egentlig ikke så rart siden forskjellene i matkultur mellom Norge og Spania er ganske store på enkelte punkter. Det er for eksempel ikke vanlig å spise brød til frokost i Spania, og grovt brød kan være vanskelig å finne - i allefall de typene som selges på bakeriene i Norge. Heldigvis finnes det grundere overalt, og stort sett overalt der det bor skandinaver finner du også norske matbutikker, norske bakerier og norske cafeer og restauranter.

I spanske supermarkeder finner du gjerne mange av de matvarene du forbinder med Norge som for eksempel supermarkedkjeden Mercadona som selger både wasa knekkebrød, fersk laks, røkt laks og de har til og med et grovt brød som smaker ganske godt.

Norsk mat i Torrevieja

Norsk supermarked i Torrevieja

Scandigo er det største skandinaviske Supermarkedet i Torrevieja og får nye varer levert hver uke. De fører mer enn 2500 artikler fordelt på norske, svenske og danske matvarer som knekkerbrød, oster, pålegg, kjøtt, ferskvarer, sjømat, drikke, godteri og aviser, samt noe spansk. De har også glutenfrie produkter og hele NEUTRAL-serien. Rundt juletider har de et stort utvalg av julemat fra Norge, Sverige og Danmark.
Websidene deres er: www.scandigo.es

 

Delicatessen Skandinavisk supermaked

Skandinavisk butikk mellom
Fuengirola og Mijas

Delicatessen er en skandinavisk matbutikk mellom Fuengirola og Mijas, Costa del Sol som selger alle de norske matvarene som man pleier å savne når man bor i Spania. De har både brunost, kaviar, forskjellige typer pålegg, knekkebrød, fiskeboller og sild i tillegg til forskjellige drikkevarer som for eksempel akevitt. De har egen produksjon av forskjellige lunsj- og middagsretter som take-away. Rundt juletider selger de også mye norsk og svensk julemat som pinnekjøtt, ribbe, lutefisk med mer.

Delicatessen holder til i Centro Idea, så du finner alltid ledig parkering. Les mer...Norske og Danske bakere i Spania

Det finnes gode norske og danske bakere i alle byene der det bor mange Skandinaver i Spania. Her får kjøpt grovt brød og grove rundstykker som passer til norske ganer. De danske bakerne er spesialister på å servere smørbrød som består av en tynn skive rugbrød som er overlesset med pålegg og tilbehør. Meget smakfullt og mettende.

Dansk baker i Fuengirola

La Vida er en dansk baker i Fuengirola som ligger ved feriaplassen. Her får du gode brød, grovbrød og ekte danske rugbrød. De serverer også danske smørbrød med forskjellig godt pålegg. Alltid en suksess til lunsj eller som en sen frokost.
comments powered by Disqus  

Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon