Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Florida Bilutleie, Fuengirola

Florida Bilutleie er et selskap med 22 års erfaring innen bilutleie på Costa del Sol. Det er et lite bilutleiefirma som tilbyr personlig service til fornuftige priser. Du kan hente leiebilen i Fuengirola, eller du kan hente bilen på Malaga Flyplass dersom du ankommer Costa del Sol med fly. Du vil da bli møtt på flyplassen av en av medarbeiderne. Når du forlater Spania kan du selvsagt også levere bilen på flyplassen i Malaga, slik at du får en enkel og praktisk ferie i Spania.

Prisene starter på 120 for 3 dager, men avhenger også av hvor lenge du ønsker å leie bilen. Jo lengre leieperiode jo billigere blir det.

De ansatte er meget hjelpsomme og snakker Engelsk, Fransk, Spansk og Arabisk.

Leiebil fra Spania til Marokko

Leiebil til Marokko eller Portugal

Florida Bilutleie sin spesialitet er at de tilbyr leiebiler som du kan bruke når du reiser fra Spania til Marokko eller Portugal. Hvis du skal reise til Marokko eller Portugal og ønsker fleksibiliteten som en bil kan gi under ferien så er dette en meget god løsning for deg. Nyt friheten ved å reise i Marokko eller Portugal uten å være avhengig av buss eller tog.

I stedet for å haste rundt fra sted til sted sammen med et reisefølge under en endags-tur til Tanger, kan du besøke alle de stedene som du alltid har hatt lyst til å se, som for eksempel Fes, Casablanca, Rabat og selvsagt Marrakesh.

Du kan bestille leiebil ved å sende en epost til Rent A Car Florida på info@rentacarflorida.com eller du kan ringe de på (+34) 952 461 350 eller mobil (+34) 619 226 668. Fortell gjerne at du fant de på megafon.net

Websiden deres er www.rentacarflorida.com

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola
 

Severdigheter

Severdigheter i Fuengirola
 

Hotell

Hotell i Fuengirola
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Fuengirola

Shopping

Shopping i Fuengirola
 

Leiebil

Leiebil i Fuengirola
 

Festivaler

Festivaler i Fuengirola
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Fuengirola


Fuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Flere år på rad har så å si alle strendene i Fuengirola vunnet benevnelsen "Blue Flag" som er et kvalitetsstempel som går på renhet, tilgjengelighet og brukervennlighet. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon