Madrid   Barcelona
Leiebil i Malaga

Leiebil i Malaga

Når du skal reise på ferie til en av byene langs kysten av Costa del Sol kan det være greit å bestille en leiebil i Malaga. Spesielt på strekningen Fuengirola og vestover mot La Cala, Calahonda og Marbella der det ikke er togforbindelse. Bussforbindelsen mellom Fuengirola og Marbella bruker lang tid, og bussene er ofte varme og ukomfortable.

Når du skal ha leiebil i Malaga finnes det et stort utvalg av små og store leiebilfirmaer å velge mellom. Dersom du ankommer Malaga med fly kan du også hente leiebilen på flyplassen.

Et bra sted å lete etter leiebil i Malaga er rentalcars.com der du ofte finner leiebiler til en hyggelig pris. Fordelen er at de sammenligner priser fra mange forskjellige bilutleiefirmaer samtidig, slik at du kan velge blant de billigste. Websiden er www.rentalcars.com

Leiebil Malaga

Leiebil fra Malaga til Marokko

Florida Bilutleie sin spesialitet er at de tilbyr leiebiler som du kan bruke når du reiser fra Malaga til Marokko eller Portugal. Hvis du skal reise til Marokko eller Portugal og ønsker fleksibiliteten som en bil kan gi under ferien så er dette en meget god løsning for deg. Nyt friheten ved å reise i Marokko eller Portugal uten å være avhengig av buss eller tog. Les mer...

Les nyttige tips og råd om leiebil i Spania her...

 

Les mer om Malaga

Nyttige artikler med informasjon om Malaga

 Opplevelser med leiebil i Malaga

Malaga er hovedstaden i Malaga-provinsen og er stappfull av monumenter for de som er interessert i spansk historie og kultur. Malaga er ikke en typisk turistby som mange av de andre byene langs Costa del sol. Det finnes en bystrand i Malaga men den er ikke av førsteklasses kvalitet. Hvis det er en badeferie man er på jakt etter bør man heller velge å bo Fuengirola, Marbella eller Torremolinos mens man avlegger Malaga en dagsvisitt.

Malaga gir deg imidlertid et fantastisk innblikk i Spansk storbyliv og kultur. Ved å bevege seg inn i den gamle bydelen merker du fort at dette er en gammel by. Den gamle bydelen slik den fremstår i dag ble hovedsaklig bygget av maurerne - de arabiske okkupantene som hadde kontroll over hele den iberiske halvøy i over 700 år. Den mauriske perioden har hatt stor innvirkning på spansk språk og kultur og mange spanske ord og navn på byer stammer fra den arabiske perioden.

Vi ønsker deg et hyggelig opphold med din leiebil i Malaga

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon