Madrid   Barcelona

Jobb i Spania

Klikk her for å se alle ledige jobber i Spania... Jobb i Spania

Kunne du tenke deg en jobb i Spania, har du allerede tatt det første skrittet ved å klikke deg inn på denne siden. En jobb i Spania er et stort eventyr for de fleste og en opplevelse som du kommer til å huske for resten av livet.

Spania er det eneste landet i Europa som kan tilby subtropisk klima for solhungrige nordmenn. Det betyr at du kan kose deg i solen hele året og allikevel nyte godt av den tryggheten som Spania kan tilby nordmenn, siden Spania er med i EU.

Vanlige jobber i Spania

Dersom du vil jobbe i Spania er det en fordel om du kan spansk. Kan du ikke spansk så finner du spanskkurs her. Hvis du ikke snakker spansk kan du lete etter jobb i en av de mange skandinaviske bedriftene som retter seg mot det skandinaviske markedet i Spania eller som selger tjenester til Norge.

En av de yrkesgruppene der du finner flest ledige jobber i Spania er innen telemarketing. Mange norske callsentre har valgt å legge sine tjenester hit for å tilby sine selgere en mulighet til å leve ut sin spanske drøm om korte arbeidsdager og en fritid fylt med strand, sol og avslapning utenom jobben. Hva er vel da bedre enn å bo og jobbe i Spania?

Det finnes selvsagt mange barer eller restauranter der du kan søke jobb, men disse stillingene er som regel dårlig lønnet.

1881 i Spania

Jobbe for 1881 i Spania

1881 er en av norges sterkeste varemerker og har en egen salgsavdeling i Spania. Kontoret har eksistert i Fuengirola siden 2005 og har alltid hatt 1881 som sin største oppdragsgiver. Her sitter en glad og motivert gjeng med ambisiøse selgere og ringer rundt til ulike norske bedrifter for å tilby markedsføringsløsninger. Selvsikkerheten i selgerens stemme under hver samtale ligger i at man representerer et av Norges sterkeste varemerker.

Vi har snakket med de ansatte om hvordan det er å jobbe på 1881 i Spania. Les mer...


Jobb hos Runway i Torrevieja, Spania

Jobbe hos Runway i Torrevieja

Runway spesialiserer seg på outsourcingstjenester og har flere ulike oppdragsgivere. Viking og Norwegian to av deres største kunder og dersom du ringer til Vikings eller Norwegians kundeservice er sannsynligheten stor for at du kommer til en av Runways blide ansatte som jobber i Benalmádena (Malagaprovinsen) eller i Torrevieja (Alicanteprovinsen). Nå utvider Runway og søker derfor etter flere norske medarbeidere.

Derfor trives de med å jobbe for Runway i Torrevieja. Les mer...

Praktisk informasjon

Med jobb i Spania har du omtrent de samme rettighetene som en vanlig norsk arbeidstaker i Norge. Det er allikevel noen forskjeller. En jobb i Spania betyr at du betaler mye lavere skatt enn du er vant til å gjøre i Norge. Levekostnadene er også lavere enn i Norge. Levekostnadene ligger på ca 60% av det som det koster å leve i Norge. Før du kan begynne å jobbe i Spania må du ha et såkalt NIE-nummer eller en Residencia. Det søker du om hos Policia Nacional. Dette er som et spansk personnummer for utlendinger. For å kunne søke om dette må du ha en bostedsadresse i Spania.

Du har nå muligheten til fast jobb i Spania hos en rekke seriøse norske firmaer.

Klikk her for å finne ledige stillinger i Spania

Linker | Tjenester | Bolig | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon

Costa Blanca

Den Norske Skolen Malaga

Oktober i Fuengirola

Torrevieja

Feria de Pueblos