Norsk Svenska English
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Hotell i Mallorca

Mallorca har hotell som passer for alle typer turister i alle prisklasser og størrelser. Barnefamilier, partyløver, golfturister, turgåere og soltilbedere vil alle kunne finne et hotell som passer til sitt behov.

De fleste store hotellene ligger nede langs sjøen og noen av disse har bygget seg opp til store turistanlegg. Flere av de store hotellene i Mallorca har også spa-anlegg. Et greit sted å lete etter hotell i Mallorca er hotels.com. Der kan du søke blant en rekke hotell i Mallorca og booke hotellrom direkte. Prisen er ofte lavere på hotels.com enn det man finner andre plasser. Besøk websiden deres www.hotels.com


Kort omtale av noen hotell i Mallorca

Hotell Pure Salt Port Mallorca

Hotell Pure Salt Port Adriano

Dette hotellet er bare for voksne. Barnefamilier ikke tillatt. Ligger på Santa Ponca på sørvestkysten av Mallorca. Hotellet ligger 4 minutter fra stranden og like ved golfbanen Sta Ponsa. Hotellet har spa og treningsanlegg som kan brukes fritt av hotellets gjester.
Web: www.puresaltluxuryhotels.com

Hotel TRH Magaluf

TRH Magaluf er et leilighetshotell som ligger bare 150 meter fra stranden med flott utsikt over middelhavet. Ved bassenget er det DJ og underholdning og det tar bare 10 minutter å gå inn til sentrum. Aqua Land ligger bare 1,5 km unna. Alle leiligheten har kjøkken med mikribølgeovn og kjøleskap.
Web: www.trhmagaluf.com Hotell Casablanca Mallorca

Hotell Casablanca, Santa Ponca, Mallorca

Hotel Casablanca ligger like mellom Playa Santa Ponsa og Golf Santa Ponsa vest for Palma de Mallorca. Hotellet har stort utendørs basseng og 2 barnebasseng. Gratis WiFi i lobbyområdet. Variert buffet.
Web: www.hotelyapartamentoscasablanca.com

Apartamentos Hobby Club, Porto Pollensa, Mallorca

Apartamentos Hobby Club er et barnevennlig leilighetshotell som ligger i Porto Pollensa helt nord på Mallorca. Her finner du helt nydelige strender og alle leilighetene har utsikt mot havet eller mot bassenget.
Web: www.cabot-hotels.com

Les mer om Mallorca

Leiebil

Leiebil på Mallorca
 

Severdigheter

Severdigheter på Mallorca
 

Hotell

Hotell på Mallorca
 

Aktiviteter

Aktiviteter  på Mallorca


Mallorca har lenge vært blant de mest populære feriemålene for nordmenn som skal til Spania for å sole seg og bade. Mallorca er kjent for sitt store antall strender av svært høy kvalitet. Mallorca er et turistparadis som tiltrekker seg både ungdommer som vil sole seg og feste, familier som vil slappe av, turister som vil se på alle de historiske severdighetene, de som liker å gå på tur i naturen og alle andre typer turister. Mer enn 9 millioner turister besøker Mallorca hvert år, hvorav tyske, engelske og spanske turister utgjør de tre største gruppene, etterfulgt av turister fra de nordiske landene på fjerdeplass.

I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2018 Megafon