Madrid   Barcelona

Hotell i Barcelona

Barcelona har mange hotell i alle prisklasser og størrelser. De fleste store hotellene ligger nede ved strandpromenaden, mens en del av de små hotellene i Barcelona ligger i hovedgaten og i sidegatene. Flere av de store hotellene i Barcelona har også spa-anlegg. Et greit sted å lete etter hotell i Barcelona er hotels.com. Der kan du søke blant en rekke hotell i Barcelona og booke hotellrom direkte. Prisen er ofte lavere på hotels.com enn det man finner andre plasser. Besøk websiden deres www.hotels.com


Kort omtale av noen hotell i Barcelona

Park Hotel ligger midt imot togstasjonen Franca i trendy El Born, og tilbyr stilfulle rom med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og resepsjonen 24 timer i døgnet. Rommene er lydisolerte, utstyrt med klimaanlegg og satellitt-TV. De er moderne innredet i varme sjokoladetoner som gir en avslappende følelse. Daglig frokostbuffé serveres i den lyse spisesalen på hotellet. Det er mange tapasbarer og internasjonale restauranter innen 10 minutters gange. 200 meter fra hotellet er Ciutadella Park og Barcelona Zoo. Den nærmeste metrostasjonen er Barceloneta, som også ligger noen hundre meter fra stranden. Uteliv, restauranter og shopping er også i nærheten.
Pris fra 120 € / natt
www.parkhotelbarcelona.com

Nær Universitetet i Barcelona og Placa Catalunya, ligger Casa Kessler Boutique Hostel som er smakfullt innredet i moderne design, inkludert originale Barcelona typisk mosaikkgulv bevart. Rommene har klimaanlegg og gratis WiFi. Vandrerhjemmet har en terrasse å slappe av på og et kjøkken for gjester. Vandrerhjemmet består av sovesaler med felles bad og private rom med eget bad. Nær Passeig de Gràcia, hvor blant annet Gaudís Casa Batlló og La Pedrera stands, og også det er nær shopping og restauranter.
Pris: ca 20 € / natt
Adresse: Carrer Enric Granados 30
casakesslerbarcelona.com

 

Les mer om Barcelona

Nyttige artikler med informasjon om Barcelona

 På Spanias nordøstlige kyst 160 kilometer fra den franske grensen ligger Barcelona mellom elvene Llobregat og Besòs. Med sine mer enn 1,6 millioner innbyggere, er Barcelona den nest største byen i Spania etter Madrid og en av de tettest befolkede byene i Europa. Sammen med sine nærmeste tettsteder består befolkningen av ca 3 millioner innbyggere. Både katalansk og spansk er offisielle språk.

Caser Seguros

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon