Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Golfpakker i Malaga og Costa del Sol


Benedikt Kiraly Epost: benedikt@megafon.net

Golfpakker i MálagaElite Golf Services tilbyr golfspillere en komplett tjeneste mens de garanterer lavest mulig pris på greenfee. Golfturister har vært kunnet finne og bestille rabatterte greenfee gjennom Elite Golf Services på internett i mer enn 10 år. De liker imidlertid å ha den personlige kontakten involvert ved alltid å svare kunden så raskt som mulig på telefon for å holde en løpende kontakt.

Det er hyggelig når kunder kommer inn på kontoret for å samle sine golfkuponger slik at man kan møte elite Golf personlig, de ønsker å fokusere virksomheten på et personlig nivå og liker å gi daglige oppdateringer av spesielle avtaler som golfbanene kan tilby.

Green fee på Costa del Sol

Hvis du er golfspiller og er på jakt etter de rimeligste greenfee, golfhelg, miniferier eller komplette golfpakker så har Elite Golf Services alltid en best mulig avtale for deg, noen ganger har de til og med gratis leie av golfkøller!

Ved å bestille dine golfpakker gjennom Elite Golf Services vil de sikre at hvert element er tatt vare på, enten du bestiller din foretrukne tee-tider på din utvalgte golfbane, transport, leiebil eller overnatting, de tilbyr deg alltid en personlig service som kan tilpasses dine individuelle behov.

Elite Golf Services tilbyr sine kunder den beste servicen og de mest fleksible alternativene på Costa del Sol og Algarve selv for impulsive golfreiser, slik at du kan konsentrere seg om spillet ditt og nyte en problemfri og stressfri ferie mens du spiller golf på Costa del Sol.

Nyt din golfreise i Spania!

Elite Golf Service sitt kontor ligger bak Hotel El Puerto som er på strandpromenaden i Fuengirola åpent mandag til fredag 09:30-18:00

Green fee i Málaga

Elite Golf Services S.L.
Calle Moncayo 35
Edf. Sierra Las Nievas 2, Bajo 5
29640 Fuengirola, Malaga, Spain
Telefon: ( +34 ) 952 464 614
Email: info@elitegolfservices.com
Web: www.elitegolfservices.com
License No. C.I.A.N - 291317-2
Golf i Spania
Everything starts as somebody's daydream - Larry Niven
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon