Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Golf i Marbella


Benedikt Kiraly Epost: benedikt@megafon.net

Marbella er byen med den såkalte "Golden Mile" som er navnet på det eksklusive området utenfor byen, som er bebodd av verdens "elite" - velstående arabere, filmstjerner og musikk-kjendiser. Marbella er den mest berømte av byene på Costa del Sol og ligger i nærheten av Malaga, hovedstaden i provinsen med samme navn: Malaga, i regionen Andalucia.

Dette er virkelig BYEN, der ting skjer i og rundt, fra konserter, kunstutstillinger, til sportsarrangementer eller din egen sportsaktivitet, spesielt golf og shopping i luksuriøse butikker.

Golf i MarbellaHer finnes det meste av aktiviteter tilgjengelig i nærområdet, men her er noen generelle opplysninger om golfbanene i Marbella, som er den viktigste aktiviten for så mange. Marbella er utvilsomt et paradis for golfere. Det finnes et stort antall golfbaner og golfklubber med varierende grader av alvorlighetsgrad og i umiddelbar nærhet av byen. Så det finnes alltid en bane for din smak, i et vakkert middelhavslandskapet mellom fjellene og havet.

Her kan du finne din favorittbane for livet som er spesielt laget for deg, slik at du kan praktisere din favorittsport i perfekte omgivelser. Rundt Marbella er det over 60 golfbaner. Alle disse kan riktignok ikke kalles for golfbaner i Marbella, men de befinner seg i "day-game-away" avstand fra Marbella. Den mest typiske golfbanen i Marbella for nordmenn er den tidligere svenskeide Los Naranjos som ligger i en klynge av flere baner, La Quinta, Las Brisas, Los Arqueros, nesten midt i Marbella. Vanskelighetsgraden på disse banene er gjennomsnittlig - så det er bare å starte. Du finner all informasjon om tee og greenfee i alle hotellets fasiliteter. La deg bli inspirert av mangfoldet.Det finnes også golfbaner som er åpne om natten, så du trenger ikke engang sove med mindre du vil. Du kan spille golf i stedet. La Dama de Noche er den mest berømte nattgolfbanen. For nordmenn som er vant med kort golfsesong hjemmefra, er det drømmen - å komme hit i fra september til februar / mars og finne sommerbaner å spille på og nå når spanjolene går igjennom sin økonomiske krise så har de innsett at de må legge greenfee på et nivå som er tilpasset de økonomiske tidene vi lever i. Så det er ikke lengre dyrt å spille golf i Marbella.

Golfhotell i MarbellaHvis du reiser hit bare for å spille golf, alene eller sammen med venner, så det er anbefalt å leie en bil under oppholdet. Du behøver ikke engang å bestille på forhånd hjemmefra, (men det anbefales), for på flyplassen i Malaga finnes det mange bilutleieselskaper. Hvis du ønsker å gjøre det veldig praktisk og enkelt for deg selv, så kan du bestille allerede hjemmefra på ett av disse hotellene, som også tilbyr golf på enkelte baner inkludert i prisen.

Don Carlos, like utenfor Marbella, er et slikt hotell. Her reiser du hvis du er ivrig etter å tilbringe din ferie med familien eller med golfkompiser på en aktiv og sporty måte. Hotellet er femstjerners, har en kontrakt med tre golfbaner inkludert i hotellprisene, stor privat tennisklubb med vakre grusbaner, det finnes en strand i nærheten som kjent i hele Europa for sin "klasse", nemlig Nicky Beach Club og en nattklubb for de som vil leve nattelivet. En resort i verdensklasse, kan man trygt si.

Utvalget av underholdning og uteliv er uendelige. Nattklubber, restauranter, barer, puber, diskoteker, herreklubber, teatre, konsertsaler, event - vil du ha det gøy, så finne du en gratis avis som er synlig overalt, på hoteller eller barer, sannsynligvis på ditt eget språk og der står det hva som skjer hvor og når. Enkelt! Har du lyst til å se på forhånd hva som venter deg når du kommer hit, så du kan selvfølgelig se på Megafons annonsører, som kommuniserer på nettstedet vårt. Her kan du også få all lokal informasjon om de fleste golfbaner i Marbella. Ha det gøy!

Golfbaner rundt Marbella

Golfbaner i Marbella
GolfklubbHullHandicapAvstand
Santa Clara Golf18716 km
Santa Maria Golf18365 km
Monte Paraiso Golf9 (par 3)Ikke nødvendig2 km
Rio Real Golf1828/364 km
Golf Dama de Noche9Ikke nødvendig5 km
Golf Club Los Naranjos1828/3610 km
Greenlife Golf9 (par 3)Ikke nødvendig10 km
Cabopino Golf1828/3612 km
La Quinta Golf & Country Club2728/3613 km
Atalaya Golf & Country Club1828/3613 km
Los Arqueros Golf & Country Club1828/3615 km

Golf i Spania
Everything starts as somebody's daydream - Larry Niven
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon