Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Santa Maria Golf i Marbella


Benedikt Kiraly Epost: benedikt@megafon.net

Golf i ElviriaSanta Maria Golf Club i Elviria, Marbella regnes som en av de beste golfbanene på Costa del Sol. De ni første hullene ble designet av Antonio García Garrido allerede i 1991. De resterende ni hullene ble designet av klubbens eget tekniske team i 1996.

Banen har en velfortjent plass blant de beste golfbanene i Marbella og Costa del Sol. Golfbanen gir spillere på alle nivåer en utfordring. Det er omgitt av enestående naturlige skjønnhet, med utsikt over Middelhavet og fjellene i nord. Det fantastiske klubbhuset fra 1800-tallet bærer klubbens sjarm og karakter.

Banen er ikke lang, men full av interessante spillvarianter. Hvert hull sin egen personlighet og sjarm. Mange tees er forhøyet og for eksempel utsikten fra hull 10 til 16 er fantastisk: Middelhavet som på postkort foran deg og på virkelig krystallklare dager kan du se helt til Afrika.

Naturen spiller en ledende rolle i Santa María Golf. Banen følger konturene av to daler med rikelig med naturlig vegetasjon mens elver og fire innsjøer danner naturlige barrierer. Store greener og forhøyede tees gir en ekstra utfordring for spilleren - og vannet er hele tiden med i spillet. Det er vannet fra det første hullet hvor du tee off fra tee rett over en liten innsjø, til det siste hullet, - hvor utsikten fra tee kan være litt "skremmende" med et trekantet vannhinder på venstre side, før du kan avslutte med ditt innspill.

Santa Maria Golf i MarbellaSanta Maria har et godt rykte på seg som en sosial golfklubb som positivt oppmuntrer de besøkende. Klubbens restaurant er åpen for frokost, lunsj og middag for de som ønsker å nyte den alltid grønne naturen, gode maten og den hyggelige atmosfæren. Det er utendørs servering på terrassen med utsikt over banen, og en fantastisk utsiktover La Mairena åsene. Menyen har alt fra klassiske Club Sandwich eller egg og bacon til orientalske wraps (omelett fylt med reker, kylling, ananas, avocado, salat med cocktail saus) eller a la carte.

Golfklubben har planer om å bygge et nytt moderne klubbhus og en ekstra 18-hulls golfbane, men behovet for en drivingrange i dag har fortrengt byggeplanene. Det er også to tennisbaner som er gratis for medlemmer, mens besøkende kan bestille dem for 14 € per time.

Som erfaren gammel golfspiller kan jeg trygt si at Santa Maria Golf Club i Elviria er helt klart på den øverste halvdelen av en topp 10 liste på Costa del Sol.

Everything starts as somebody's daydream - Larry Niven
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon