Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Golf i Benalmádena


Benedikt Kiraly Epost: benedikt@megafon.net

"For det første - hvor ligger dette Benalmádena" spør en vanlig nordmann seg, som ikke reiser regelmessig til Costa del Sol. Og selvfølgelig - verken Benalmádena eller Arroyo de la Miel er spesielt kjente steder norske golfspillere. Men hvis man nevner Mijas Golf og Santana Golf eller Torrequebrada - da lyser det opp i mange nordmenns øyne, for disse golfbanene er sanne klassikere. For ikke så mange år siden var Mijas Golf travleste golfbanen i Europa. Når det var virkelig høysesong i Mijas, så de sendte ut en firerball hvert fjerde minutt, på begge golfbanene, Los Lagos og Los Olivos. Vel, det var tider ... og ikke så lenge siden, ca 8-10 år ...

Golf i BenalmádenaMen nå, i disse krisetider, er det annerledes - og Mijas er fullstendig ombygd, og man brukte anledningen til å renovere Los Lagos i 2012 og 2013 - og dessuten har man kuttet prisene på greenfee ganske drastisk. Men banene er så fine som aldri før, så det er en fryd å spille der.

De andre to perlene, dvs golfbanene, er Santana og Torrequebrada, sanne mesterskapsbaner, så selv de mest kresne golferne får nok igjen for pengene sine her. Å reise hit for å spille golf betyr også at du er nær hele resten av golf-området på Costa del Sol. På Costa del Sol, eller Costa del Golf som det også kalles, finnes det over 60 golfbaner. Alle disse kan ikke med rette kalles for golfbaner i Benamadena, men de befinner seg i "day-game-avstand" unna. Du kan til og med prøve seg på Valderrama, hvis man ønsker å betale $ 300 € per green fee .... og er heldig nok til å få spille.Du finner all informasjon om starttider og greenfee i alle hotellets fasiliteter. Så Benalmádena og Golf hører nå sammen på grunn av disse tre perlene av noen golfbaner. Men det som gjør Benalmádena til noe spesielt, er et annet nytt anlegg, nemlig La Reserva del Higueron.

La Reserva Del Higueron

Luksusen ved å bo med Middelhavet utenfor døren Dette anlegget er mye mer enn bare et hyggelig boligområde med idrettsanlegg. Det er en luksuriøs visjon omgjort til virkelighet i hjertet av Costa del Sol. Her kan du leve ut din drøm, i et naturskjønt område som strekker seg over en halv million kvadratmeter fra Mijasfjellene og ned til Middelhavskysten. Hvis du ønsker å leve midt i naturen i din egen bolig, og med all den komfort og sikkerhet og alle tenkelige tjenester fra butikker og spa, til idrettsanlegg for Tennis, Padel, Beach Tennis, Beach Volleyball og Golf, alt sammen innen et lukket område - da er dette det riktige valget.

Golfhotell i BenalmádenaDette er fremtiden levesett. Utformet slik at du kan nyte ditt privatliv, med luksusen av å ha Middelhavet på dørstokken. En boligområde i verdensklasse kan man trygt kalle det. Utvalget av underholdning og uteliv er her, som på resten av Costa del Sol uendelig: Nattklubber, restauranter, barer, puber, discotek, teatre, konserter etc - hvis du ønsker å ha det gøy, finner du en gratisavis som ligger synlig overalt; i hoteller eller barer, sannsynligvis på ditt eget språk, og der finner du ut hva som skjer hvor og når.

Har du lyst til å se på forhånd hva som venter deg når du kommer hit, så du kan selvfølgelig se på Megafons annonsører, som kommuniserer sine aktiviteter på nettstedet vårt. Her kan du også få all lokal informasjon om de fleste golfbanene på Costa del Sol. Ha det gøy!

Golflbaner rundt Benalmádena og Fuengirola

Golfhotell i Benalmádena
GolfklubbHullHandicapAvst. Fuengirola
Mijas Golf, Los Lagos1828/365 km
Mijas Golf, Los Olivos1828/365 km
Santana Golf1828/366 km
Torrequebrada Golf1828/366 km
El Chaparall Golf1828/365 km
Cabopino Golf1828/365 km
Alhaurin Golf1828/3610 km
La Cala Golf, 4 banor18 (x4)28/3610 km
Parador Golf, Malaga1828/3612 km
Lauro Golf, 2 banor18 (x2)28/3615 km

Golf i Spania
Everything starts as somebody's daydream - Larry Niven
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon