Madrid   Barcelona

Shopping i Torrevieja

Shopping i Torrevieja Sentrum er allsidig og morsomt, med mange forskjellige butikker som selger alt du kunne tenke deg. Det finnes store kjøpesentra som Carrefour og mange supermarkeder som Iceland, Mercadona, Lidl og Aldi i byen og i nærliggende områder.

Kjøpesentre i Torrevieja

Sulten etter shoppingen - Sjekk restauranter i Torrevieja...

Gallerian er et skandinavisk kjøpesenter som ligger like ved den norske klubben. I fra busstasjonen går du oppover byen for å komme til Gallerian.
Habaneras er et stort kjøpesenter som ligger i utkanten av byen, med gratis parkering og butikker som Zara, C and A, Bookworld España, Druni, H&M, gjør-det-selv butikker, Sportsbutikker og mange andre.
Det nye store kjøpesenteret La Zenia Boulevard åpnet i slutten av 2012 og ligger bare 10 minutters kjøretur unna, og huser den største Primark butikken i Europa.
Det finnes El Corte Inglés i Alicante, Cartagena og Murcia, alle mindre enn en times kjøretur fra Torrevieja.
I Murcia finner du også Ikea kun 45 minutters kjøretur fra Torrevieja.

Shopping på strandpromenaden i Torrevieja

På strandpromenaden finnes det foruten restauranter og kaféer, også en del butikker slik at du kan kombinere shopping med en avslappende spasertur langs strandpromenaden. Her finnes det også som regel mange afrikanere som selger solbriller og vesker som er ulovlige kopier av originale merker som Dolce & Gabbana, Dior og så videre. Mange fristes til å kjøpe disse fordi prisene er så lave i forhold til originalene. Husk på at dersom du blir tatt i tollen med disse så blir du fratatt produktene og du risikerer også bot og anmeldelse.

Shopping på markedet i Torrevieja

En av de morsomste stedene å shoppe i Torrevieja er på gatemarkedene. Det er flere markeder i Torrevieja, det største av dem finner sted hver Fredag formiddag og ligger midt i mot busstasjonen. I tillegg er er det et mindre marked i Sentrum på onsdager, og på sommeren er det et marked på strandpromenaden hver eneste kveld.

På markedet kan du shoppe alt mellom himmel og jord fra klær, sko, vesker, klokker, smykker, leker, frukt og grønnsaker, oliven og så videre. Det er mange forskjellige nasjonaliteter som jobber i bodene i markedene, både spanjoler, sigøynere, marokkanere og så videre, men felles for dem er at de er gode kremmere, så her kan det være lurt å prute.

En ting som er viktig å huske på når du er på shopping på markedet i Torrevieja, er at det finnes mange lommetyver her, så du bør passe godt på verdisakene dine, og dersom du har håndveske bør denne være lukket.

 

Caser Seguros

Les mer om TorreviejaTorrevieja er en kystby som ligger på Costa Blanca i Alicante-provinsen i Sør-Spania. Navnet kommer av at stedet frem til 1802 bare var et gammelt vakttårn. "Torre" betyr tårn på Spansk og "vieja" betyr gammel. Salt er hovedindustrien i Torrevieja siden byen ligger mellom havet og to store saltsjøer Las Salinas. Denne plasseringen gjør at Torrevieja har et meget helsebringende klima, noe som er hovedgrunnen til byens popularitet blant nordmenn, svensker og andre nord-europeere som oppsøker Spania av helsemessige årsaker.

En annen grunn er at Torrevieja ligger praktisk til med kun 30 miutters kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia, noe som gjør Torrevieja lett tilgjengelig fra de fleste europeiske byer. I de seneste årene har den lokale økonomien hatt en voldsom vekst på grunn av turisme og Torrevieja er en veldig kosmopolitisk by som kan skilte med en stor andel av Skandinavere, Briter, Irer, Tyskere og Østeuropeere. Mange av disse bor i Torrevieja hele året, sammen med mange Spanjoler som har sitt feriehus på Costa Blanca.

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon