Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Shopping i Albir

Albir sentrum tilbyr alt du trenger og har en lang hovedgate - Avda del Albir - med mange cafeer/barer, butikker, restauranter og ulike tjenester. Du finner alt du trenger fra klær, sko, apotek, lege, veterinær, fysioterapi/kiropraktor, banker, advokater og møbler/interiør. Blant tilbyderne finner du også norsk lege, tannlege, bokcafe og norske eiendomsmeglere i tillegg til de spanske. Det finnes et stort antall frisører, negledesignere, hudpleie og fotpleiere i Albir.

Kjøpesentre i Albir

Sulten etter shoppingen - Sjekk restauranter i Albir... La Marina og Carrefour er to store shoppingsenteret som ligger kun 10 minutters kjøring unna. Her finnes kjedebutikker som for eksempel H&M, Massimo Dutti , ZARA og JYSK m.fl

I Murcia finner du også Ikea ca 1,5 timers kjøretur fra Albir.

Shopping på strandpromenaden i Albir

På strandpromenaden finnes det foruten restauranter og kaféer, også en del butikker slik at du kan kombinere shopping med en avslappende spasertur langs strandpromenaden. Her finnes det også som regel mange afrikanere som selger solbriller og vesker som er ulovlige kopier av originale merker som Dolce & Gabbana, Dior og så videre. Mange fristes til å kjøpe disse fordi prisene er så lave i forhold til originalene. Husk på at dersom du blir tatt i tollen med disse så blir du fratatt produktene og du risikerer også bot og anmeldelse.

Shopping på markedet i Albir

En av de morsomste stedene å shoppe i Albir er på gatemarkedene. Det er flere markeder i Albir, det største av dem finner sted hver Fredag formiddag.

På markedet kan du shoppe alt mellom himmel og jord fra klær, sko, vesker, klokker, smykker, leker, frukt og grønnsaker, oliven og så videre. Det er mange forskjellige nasjonaliteter som jobber i bodene i markedene, både spanjoler, sigøynere, marokkanere og så videre, men felles for dem er at de er gode kremmere, så her kan det være lurt å prute.

En ting som er viktig å huske på når du er på shopping på markedet i Albir, er at det finnes mange lommetyver her, så du bør passe godt på verdisakene dine, og dersom du har håndveske bør denne være lukket.

Les mer om Albir

Restauranter

Restauranter i Albir
 

Severdigheter

Severdigheter i Albir
 

Bolig til leie

Boliger til leie i Albir
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Albir

Shopping

Shopping i Albir
 

Leiebil

Leiebil i Albir
 

Festivaler

Festivaler i Albir
 

Hotell

Hotell i Albir


Albir er en liten Spansk turistlandsby som ligger ca 65 km nord for Alicante på Costa Blanca kysten og 130 km sør for Valencia. L´Albir var opprinnelig havneområdet til L´Alfaz del Pi, begge disse småbyene ligger i Alfaz del Pi kommune. Albir utgjør i dag en stor del av kystlinjelandskapet av Alfas dél Pi og ligger nederst ved foten av de vakre Sierra Gelada fjellene og Serra Helada fjellet (Isfjellet). Landsbyen ligger omtrent midt i mellom Benidorm og Altea.

Albir har gjennom mange tiår vært et veldig populært og attraktivt boområde for nordmenn, skandinavere, engelskmenn, tyskere, nederlendere og de siste årene også russere. Mange av disse bor i Albir og Alfas del Pi hele året. Albir kan anses for å være et av spanias mest internasjonale og flerkulturelle områder på grunn av alle nasjonaliteter som har bosatt seg her, her finnes det over 90 nasjonaliteter fra hele verden.

Vi ønsker deg lykke til med shoppingen i Albir

It’s kinda of fun to do the impossible – Walt Disney
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon