Madrid   Barcelona

Restauranter i Torrevieja

Det florerer av barer, caféer og restauranter i Torrevieja og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden. På grunn av det kulturelle mangfoldet i Torrevieja er det gastronomiske utvalget mer likt en storby enn en mellomstor ferieby. Mange av tapasbarene i Torrevieja tilbyr tapas og caña for 1,5€, og det finnes også enkelte barer som følger en tradisjon som Granada er mest kjent for ved at de byr på en liten tapas eller en montadito når du bestiller øl eller vin. Noen av spesialitetene innen matveien i Torrevieja er Arroz, som er bedre kjent som Paella i andre deler av Spania, samt Sobresada som best kan beskrives som smørbar salami.

Gode restauranter i Torrevieja

På grunn av det store utvalget kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Torrevieja. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 9 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Torrevieja som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Torrevieja.

Restaurant Mundo Pequeño

Restaurant Mundo Pequeño TorreviejaBar og restaurant Mundo pequeño er en hyggelig liten oase i Torrevieja der du umiddelbart føler deg vel. Stedet er lekkert dekorert helt ned til minste detalj. Du kan komme hit bare for å ta en drink eller for å spise en bedre lunsj eller middag. De har også en lekker uteterrasse der du kan nyte maten og den gode stemningen. Her får du blant annet saftig biff, fiskeretter av første klasse, spennende salater og mange andre spennende småretter. Til dessert anbefaler vi hjemmelaget eplekake eller hjemmelaget sjokoladefondant.

Prisene er fornuftige og en hovedrett ligger mellom 13 og 20 euro mens en flaske vin koster fra 8 euro og oppover.

De ansatte har en personlig tone med gjestene og de har en egen evne til å få deg til å føle deg velkommen.

Les mer: En liten verden i Torrevieja

Calle Marcelina 44, Rett opp fra Scandigo
Tlf: 965 70 85 85
Åpningstider: Mandager til Søndager fra 1200.

Mundo Pequeño på Facebook...

La Zupperia de Johnny

La Zupperia de Johnny La Zupperia de Johnny er en restaurant/café med 50-talls-tema der du får servert god og rimelig mat. Foruten nydelige supper fra hele verden så har de også knallgode hjemmelagede hamburgere, entrecote, røkt makrell, spareribs, karbonadesmørbrød med mer. Prisene ligger lavere enn ordinære restaurantpriser, men kvaliteten og smakene når opp til topp karakter.

På torsdager serveres det Raspeballer.

Les mer: Spiseri i 50-talls stil

Calle San Pascual 289
Tlf: 966 927 488
Åpningstider: 1200-2400. Søndager stengt.

La Zupperia på Facebook

Restaurant Henrik Ibsen

Restaurant Henrik Ibsen Torrevieja Henrik Ibsen er en norsk restaurant i Torrevieja som har eksistert siden 1991. De serverer både tradisjonelle norske retter og internasjonale retter, blant annet en meget god entrecote og en ypperlig lammefilet. Til dessert kan blant annet anbefales tilslørte bondepiker eller flensburger. Det er en utrolig hyggelig og personlig atmosfære på Henrik Ibsen. De produserer også en egen tempranillo-merlot vin fra La Mancha regionen.

Calle San Pascual 216
Tlf: 96 670 00 76
Åpningstider: 1900-2300. Onsdager 1800-2300, Søndager stengt.

www.club-henrikibsen.com

Smaskens Bistro & Bar

Smaskens Bistro & Bar Torrevieja Smaskens Bistro & Bar serverer hjemmelaget skandinavisk mat basert på ferske råvarer der alt, inkludert sausene, er laget fra grunnen. På menyen finnes både rimelige lunsjretter og nydelige middager. De har alltid en dagens rett og et ukens tips. Blant spesialitetene finner vi konjakkgravet laks og plankstek med kjøtt eller laks. Smaskens er dessuten en av få restauranter i Spania der man kan få multer til dessert.

Calle Caballero de rodas 30
Tlf: 965 719 504
Åpningstider: Mandag-torsdag 1100-2200. Fredager 1100-2400. Lørdager 1700-2400. Søndager stengt

Smaskens på Facebook

La Luna Restaurant

Restaurant La Luna Torrevieja La Luna er en norsk restaurant utenfor Torrevieja i Orihuela Costa som drives av superhyggelige Irene. De serverer både tradisjonelle norske retter og internasjonale retter, alt laget fra bunnen av med førsteklasses råvarer. La Luna er kjent for sin ypperlige biff som lages av kjøtt fra Nord-Spania og også fiskesuppen er noe som mange av kundene stadig vender tilbake til.

På søndager serverer de svinesteik.

Les mer: Fullt hus og live musikk...

Calle de la Garza, Playa Flamenca
Tlf: 650 049 726
Åpningstider: 1200 til sent

La Luna på Facebook

Restaurant El Muelle

Flott beliggenhet, effektiv betjening og god mat kjennetegner restauranten El Muelle som ligger på strandpromenaden i Torrevieja. De serverer italiensk mat og middelhavsmat og er det perfekte stedet for å nyte en lang lunsj eller en flott middag i godt selskap . Den Argentinske biffen er en av de beste og møreste du vil finne i Torrevieja, og sammen med husets vin har du et måltid du sent vil glemme.
Calle del Mar 1
Tlf: 965 70 51 28
Åpningstider: Alle dager 1300-1630 og 1930-0030

www.restaurante-elmuelle.com

Restaurant El Patio Chico

Dette er en restaurant som mange turister i Torrevieja ikke kjenner til. Det er alltid fullt på denne restauranten og med god grunn. Her serverer de mye god spansk mat av meget høy kvalitet og betjeningen er alltid smilende og hyggelige. Vi kan anbefale både Pollo al Ajillo og den tradisjonelle salaten med geitost som er en eksplosjon av smaker. Har du plass til dessert skal du prøve ostekaken.
Calle Pedro Lorca 3
Tlf: 965 06 70 08
Åpningstider:


Restaurant El Cenador

Denne restauranten ligger godt gjemt i Torrevieja og mange går forbi uten å legge merke til den. Maten er helt fantastisk og siden dette er en familiedrevet restaurant er servicen alltid på topp. Restauranten har en fantastisk utsikt over havet og du kan sitte både ute og inne og spise. Vi anbefaler også en prøve av dessertene her, og vi garanterer deg at du vil komme tilbake hit flere ganger.
Calle Comunidad de Madrid 1
Tlf: 96 692 14 37
Åpningstider:


Restaurant Amso

Amso er en indisk restaurant med svært gode tandooriretter, korma, jalfrezi, balti, tikka masala med mer. De serverer også internasjonale retter som laks, svinekjøtt, biff og mye mer. Deres kjøkken spesialiserer seg på kvalitetsmat for enhver smak; mild, medium og sterkt. De har også take-away og hjemkjøring. De ansatte er svært vennlige og profesjonelle med et høyt kunnskapsnivå om maten.

Carretera Torrejón 4, Local 6
Tlf: 699 900 802
Åpningstider: Hver dag fra 1200 til 2400

Les mer...

 


Vis Restauranter i Torrevieja i et større kart

Vis Restauranter i Torrevieja i et større kart

Vis Restauranter i Torrevieja i et større kart

Les mer om Torrevieja

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Torrevieja

 

Les mer om Torrevieja

 Torrevieja er en kystby som ligger på Costa Blanca i Alicante-provinsen i Sør-Spania. Navnet kommer av at stedet frem til 1802 bare var et gammelt vakttårn. "Torre" betyr tårn på Spansk og "vieja" betyr gammel. Salt er hovedindustrien i Torrevieja siden byen ligger mellom havet og to store saltsjøer Las Salinas. Denne plasseringen gjør at Torrevieja har et meget helsebringende klima, noe som er hovedgrunnen til byens popularitet blant nordmenn, svensker og andre nord-europeere som oppsøker Spania av helsemessige årsaker.

En annen grunn er at Torrevieja ligger praktisk til med kun 30 miutters kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia, noe som gjør Torrevieja lett tilgjengelig fra de fleste europeiske byer. I de seneste årene har den lokale økonomien hatt en voldsom vekst på grunn av turisme og Torrevieja er en veldig kosmopolitisk by som kan skilte med en stor andel av Skandinavere, Briter, Irer, Tyskere og Østeuropeere. Mange av disse bor i Torrevieja hele året, sammen med mange Spanjoler som har sitt feriehus på Costa Blanca.

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2018 Megafon