Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Restauranter i Albir

Restauranter i Albir Det finnes en god del forskjellige barer/cafeer, restauranter og spisesteder i Albir. Mange ligger i hovedgaten men du vil også finne flere av de gode restaurantene i bak- og sidegatene og langs med stranden i Albir mot Altea. Her finner du alt fra spanske, indiske, kinesiske, tyske, nederlanske og norske spisesteder – det finnes noe for enhver smak. Bare å prøve seg frem og finne sin favorittrestaurant.

Gode restauranter i Albir

På grunn av det store utvalget kan det være vanskelig å finne gode restauranter i Albir. Et godt tips er å se etter hvor spanjolene går. Vær oppmerksom på at spanske familier vanligvis ikke går på restaurant før kl 9 på kvelden.

Vi har plukket ut et knippe gode restauranter i Albir som du kan nyte enten du bor her fast eller bare er på ferie i Albir.

Restaurant Sarita

Restaurant Sarita Denne indiske restauranten blir karakterisert som et meget bra spisested for indiske retter. Her kan man spise alle måltider fra frokost til middag, reservere bord for store grupper, forretningsmøter eller reservere for andre spesielle anledninger. Atmosfæren er varm og god, servicen er bra og prisene er ikke høye. Passer godt for barnefamilier da restauranten har romslig plass med god atmosfære, romantisk, velegnet for grupper eller forretningsmiddag. Her kan du spise innenfor budsjett og reservere for spesielle anledninger.
Adresse: Bahía Blanca, Avenida del Albir 11
Tlf: 966 86 43 94
Åpningstider: Alle dager 1330-1600 og 1830-2300

www.saritaindianrestaurant.com

Restaurant Fandango

Restaurant Fandango Denne spanske restauranten får stadig god omtale og har blitt skrevet om ulike steder. Her har de et rikelig utvalg på menyen og man får mye for pengene. Koselig atmosfære, skotsk inspirert men veldig god service og mat. Kan anbefales. Fandango skårer høyt på tilfredshetskalaen når det gjelder service, atmosfære, mat og pris. Flerspråklig personell som gir god service.
Adresse: Calle Pau Casals 10
Tlf: 966 86 40 30
Åpningstider: Alle dager 1300-2300

www.verygoodfandango.com

Restaurant Pizza & Cia

Restaurant Pizza & Cia Ekte italiensk restaurant og ekte norsk restaurant i Albir. Dette er en italiensk restaurant i Albir som også serverer tradisjonelle norske retter som fiskekaker, laks, torsk og så videre. Hvis du liker italiensk mat, så har de både ossobucco, skikkelig god pizza og forskjellige pastaretter. Restauranten ligger i en stille sidegate og har en nydelig uteplass der du kan nyte maten din i fred og ro. Til dessert kan vi blant annet anbefale Tiramisu.
Adresse: Calle Joaquin Rodrigo 3 Casals 10
Tlf: 96 686 56 94
Åpningstider: 1300-2300. Onsdager stengt

www.pizzaycia.com

Les mer om Albir

Restauranter

Restauranter i Albir
 

Severdigheter

Severdigheter i Albir
 

Bolig til leie

Boliger til leie i Albir
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Albir

Shopping

Shopping i Albir
 

Leiebil

Leiebil i Albir
 

Festivaler

Festivaler i Albir
 

Hotell

Hotell i AlbirAlbir er en liten Spansk turistlandsby som ligger ca 65 km nord for Alicante på Costa Blanca kysten og 130 km sør for Valencia. L´Albir var opprinnelig havneområdet til L´Alfaz del Pi, begge disse småbyene ligger i Alfaz del Pi kommune. Albir utgjør i dag en stor del av kystlinjelandskapet av Alfas dél Pi og ligger nederst ved foten av de vakre Sierra Gelada fjellene og Serra Helada fjellet (Isfjellet). Landsbyen ligger omtrent midt i mellom Benidorm og Altea.

Albir har gjennom mange tiår vært et veldig populært og attraktivt boområde for nordmenn, skandinavere, engelskmenn, tyskere, nederlendere og de siste årene også russere. Mange av disse bor i Albir og Alfas del Pi hele året. Albir kan anses for å være et av spanias mest internasjonale og flerkulturelle områder på grunn av alle nasjonaliteter som har bosatt seg her, her finnes det over 90 nasjonaliteter fra hele verden.

Norske restauranter i Albir

Spisestedet Little Norway er en norsk restaurant i Albir som kjent for å servere god tradisjonell norsk julemat som lutefisk og ribbe i vintersesongen, skrei og torsk er også på menyen. Den norske bokcafeen er også et populært møtested. Det finnes en rekke små og store restauranter i Albir, mange av dem vil du finne i hovedgaten hvor du også ofte finner nordmenn og engelskmenn. Mange pensjonister er ute på søndagene som er den store treffdagen. Mange har funnet sin ”yndlingcafe” og har faste treffsteder. Søndagen er det også marked midt på den store parkeringsplassen i Albir sentrum. Da er det et yrende liv langs hele hovedgaten.

Ledige annonseplasser for restauranter i Albir Driver du restaurant i Albir og vil presentere deg her på megafon.net. Kontakt oss for mer informasjon...

It’s kinda of fun to do the impossible – Walt Disney
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon