Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Leiebil i Torrevieja

Leiebil TorreviejaUansett om du skal være på ferie i Torrevieja i 2 uker eller om du skal bo her gjennom hele vinteren, så er det praktisk å ha en leiebil i Torrevieja. Bussene i Torrevieja har få avganger pr dag, og togforbindelse finnes det ikke. Med en leiebil kommer du deg frem i Torrevieja og nærområdene raskt og effektivt, og det finnes mange fine steder å reise til.

Når du skal ha leiebil i Torrevieja er det mange bilutleiefirmaer å velge mellom alt fra små lokale firma til store kjeder. Enkelte webportaler som for eksempel rentalcars.com gir deg den beste prisen ved at de sammenligner priser fra flere bilutleiefirmaer samtidig, slik at du kan velge det som passer din lommebok. Websiden deres er www.rentalcars.com

Hvis du reiser med fly til Torrevieja kan du også hente leiebilen ved ankomst på flyplassen i Murcia eller i Alicante.

Larsen Rent A Car

Larsen Rent a Car er et norsk leiebil-firma på Costa Blanca med et nytt konsept for bilutleie. Måten de jobber på gir bedre service og lavere priser på leiebil i Torrevieja enn de fleste utleiefirmaer i Costa Blanca området. De har lave priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen heftelser skrevet med små bokstaver.

Inkludert:
-Alle bilene er av nyere dato med air-condition, cd-spiller/radio, med 24-timers assistanse.
-Ubegrenset kilometer
-Moms
-Overleverering og avleverering kan skje ved Torrevieja, Alicante/ Murcia / flyplass

Du kan bestille online der prisen du ser er den prisen du betaler!

Deres styrke er punktlighet. Du fyller inn alle dine opplysninger når du bestiller leiebil på nettsidene deres, og når du henter leiebilen på f.eks flyplassen så slipper du å stå i lange køer, du signerer simpelthen kontrakten og kan kjøre avgårde med en gang.

Websidene deres er www.larsenrentacar.com
Telefon: (+34) 636 630 678
Fortell gjerne at du fant de på megafon.net

Les nyttige tips og råd om leiebil i Spania her...

Les mer om Torrevieja

Restauranter

Restauranter i Torrevieja
 

Severdigheter

Severdigheter i Torrevieja
 

Bolig til leie

Boliger til leie i Torrevieja
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Torrevieja

Shopping

Shopping i Torrevieja
 

Leiebil

Leiebil i Torrevieja
 

Festivaler

Festivaler i Torrevieja
 

Hotell

Hotell i Torrevieja


Torrevieja er en kystby som ligger på Costa Blanca i Alicante-provinsen i Sør-Spania. Navnet kommer av at stedet frem til 1802 bare var et gammelt vakttårn. "Torre" betyr tårn på Spansk og "vieja" betyr gammel. Salt er hovedindustrien i Torrevieja siden byen ligger mellom havet og to store saltsjøer Las Salinas. Denne plasseringen gjør at Torrevieja har et meget helsebringende klima, noe som er hovedgrunnen til byens popularitet blant nordmenn, svensker og andre nord-europeere som oppsøker Spania av helsemessige årsaker.

En annen grunn er at Torrevieja ligger praktisk til med kun 30 miutters kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia, noe som gjør Torrevieja lett tilgjengelig fra de fleste europeiske byer. I de seneste årene har den lokale økonomien hatt en voldsom vekst på grunn av turisme og Torrevieja er en veldig kosmopolitisk by som kan skilte med en stor andel av Skandinavere, Briter, Irer, Tyskere og Østeuropeere. Mange av disse bor i Torrevieja hele året, sammen med mange Spanjoler som har sitt feriehus på Costa Blanca.

Vi ønsker deg et flott opphold med leiebil i Torrevieja

It’s kinda of fun to do the impossible – Walt Disney
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon