Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Leiebil i Albir

Leiebil AlbirUansett om du skal være på ferie i Albir i 2 uker eller om du skal bo her gjennom hele vinteren, så er det praktisk å ha en leiebil i Albir. Bussene i Albir har få avganger pr dag, og togforbindelse finnes det ikke. Med en leiebil kommer du deg frem i Albir og nærområdene raskt og effektivt, og det finnes mange fine steder å reise til.

Når du skal ha leiebil i Albir er det mange bilutleiefirmaer å velge mellom alt fra små lokale firma til store kjeder. Enkelte webportaler som for eksempel rentalcars.com gir deg den beste prisen ved at de sammenligner priser fra flere bilutleiefirmaer samtidig, slik at du kan velge det som passer din lommebok. Websiden deres er www.rentalcars.com

Hvis du reiser med fly til Albir kan du også hente leiebilen ved ankomst på flyplassen i Murcia eller i Alicante.

Larsen Rent A Car

Larsen Rent a Car er et norsk leiebil-firma på Costa Blanca med et nytt konsept for bilutleie. Måten de jobber på gir bedre service og lavere priser på leiebil i Albir enn de fleste utleiefirmaer i Costa Blanca området. De har lave priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen heftelser skrevet med små bokstaver.

Inkludert:
-Alle bilene er av nyere dato med air-condition, cd-spiller/radio, med 24-timers assistanse.
-Ubegrenset kilometer
-Moms
-Overleverering og avleverering kan skje ved flyplassen i Alicante eller Murcia

Du kan bestille online der prisen du ser er den prisen du betaler!

Deres styrke er punktlighet. Du fyller inn alle dine opplysninger når du bestiller leiebil på nettsidene deres, og når du henter leiebilen på f.eks flyplassen så slipper du å stå i lange køer, du signerer simpelthen kontrakten og kan kjøre avgårde med en gang.

Websidene deres er www.larsenrentacar.com
Telefon: (+34) 636 630 678
Fortell gjerne at du fant de på megafon.net

Les nyttige tips og råd om leiebil i Spania her...

Les mer om Albir

Restauranter

Restauranter i Albir
 

Severdigheter

Severdigheter i Albir
 

Bolig til leie

Boliger til leie i Albir
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Albir

Shopping

Shopping i Albir
 

Leiebil

Leiebil i Albir
 

Festivaler

Festivaler i Albir
 

Hotell

Hotell i Albir


Albir er en liten Spansk turistlandsby som ligger ca 65 km nord for Alicante på Costa Blanca kysten og 130 km sør for Valencia. L´Albir var opprinnelig havneområdet til L´Alfaz del Pi, begge disse småbyene ligger i Alfaz del Pi kommune. Albir utgjør i dag en stor del av kystlinjelandskapet av Alfas dél Pi og ligger nederst ved foten av de vakre Sierra Gelada fjellene og Serra Helada fjellet (Isfjellet). Landsbyen ligger omtrent midt i mellom Benidorm og Altea.

Albir har gjennom mange tiår vært et veldig populært og attraktivt boområde for nordmenn, skandinavere, engelskmenn, tyskere, nederlendere og de siste årene også russere. Mange av disse bor i Albir og Alfas del Pi hele året. Albir kan anses for å være et av spanias mest internasjonale og flerkulturelle områder på grunn av alle nasjonaliteter som har bosatt seg her, her finnes det over 90 nasjonaliteter fra hele verden.

Vi ønsker deg et flott opphold med leiebil i Albir

It’s kinda of fun to do the impossible – Walt Disney
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon