Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Almeria - Spania

Almeriakysten ligger midt mellom storesøstrene Costa del Sol og Costa Blanca, og har med sine over 320 soldager og kun 7 regnværsdager i året har ikke bare Spanias, men Europas beste klima. Hovedstaden i provinsen og den største byen i området er Almeria. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på hele 20 grader er det svært få begrensninger i henhold til å være utendørs og nyte det gode liv i Spania. Costa de Almeria tilbyr deg opplevelsen av det ekte spanske! Costa de Almeria er stedet hvor spanjolene selv ferierer og nettopp det at området er så spansk gjør det så spesielt. Costa de Almeria tilbyr deg opplevelsen av det ekte spanske og i tillegg unngår du å møte naboene dine på ferie. økonomien i Costa de Almería er hovedsakelig basert på turisme og jordbruk, som hovedsakelig ligger i den vestlige delen av regionen. De tallrike drivhusene produserer tonnevis med frukt og grønnsaker, og over 70% av varene blir eksportert til resten av Europa.

Hotell

Hotell i Almeria
 

Leiebil

Leiebil i Almeria
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Almeria
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Almeria


Hotell i Almeria


I Almeria finner du et bredt utvalg av hoteller. Og det er ikke vanskelig å finne et fire-stjerners hotellrom til 30 euro per natt.

Et greit sted å lete etter hotell i Almeria er hotels.com


Feriebolig i Almeria

Et alternativ til å bo på hotell er å leie leilighet eller hus mens du er på ferie i Almeria. Mange foretrekker dette fordi det gir en større komfort ved at man har et eget kjøkken der man kan tilberede sine egne måltider.

Mange nordmenn eier leilighet eller hus i Almeria som de leier ut på ukesbasis til andre ferierende nordmenn. Det finnes mange steder du kan finne slike boliger for korttidsleie, men et bra nettsted du kan lete på er www.spaniaferiebolig.com

Severdigheter i Almeria

Alcazaba er en middelaldersk festning som ble påbegynt i det 10. århundre, men delvis ødelagt av et jordskjelv i 1522. Festningsverket er det nest største i Spania, etter Alahambra i Granada, og består av tre hovedvegger, et majestetisk tårn og store hager. Borgen inneholder også et bykvartal med hvitkledde bygninger fra den muslimske perioden.

Et av Costa de Almerías mest berømte steder er naturparken Cabo de Gata-Níjar. Denne parken er av vulkansk opprinnelse, og er den største og mest økologisk betydelige marine-jordiske plassen i det vestlige europeiske Middelhavet. Med en av de vakreste og mest økologisk rike kystene i det vestlige Middelhavet og et areal på 380 kvadratkilometer er Cabo de Gata en av Spanias naturlige juveler. Naturparken Cabo de Gata går gjennom kommununene Níjar, Almería og Carboneras. Naturparkens mange landsbyer, hvor innbyggene tidligere livnærte seg av fiske, har blitt turistområder for de naturinteresserte. Noen av de største attraksjonene i naturparken Cabo de Gata områdets mange vakre og urørte strender.

Museet i Almería inkluderer funn fra de forhistoriske, Iberiske, romerske, greske tidene, samt muslimske gjenstander, hovedsakelig fra Alcazaba. Museet har også ambulerende utstillinger, og nesten daglig arrangeres det debattseminarer, workshops og forestillinger.

Oasys(også kjent som Mini Hollywood) er en opplevelsespark i Ville Vesten/Western stil nær bygget rundt filmsettet som ble bygget for Sergio Leones klassiker "For en neve dollar mer" i 1965. Filmsettet ble også brukt under innspillingen av flere andre filmer for eksempel "The Good, the Bad og Ugly" i 1966. Opplevelsesparken har daglige cowboyshow med rekonstruksjoner av bankran og Jesse James' siste øyeblikk. Parken inneholder også en stor dyrehage med fugler, kameler, krokodiller og store kattedyr i bur.

Leiebil i Almeria

Det finnes et stort utvalg av leiebilselskaper i Almeria, alt fra store kjeder til lokale utleiere. Dersom du ankommer med fly kan du også hente leiebilen på flyplassen i Almeria. Finn leiebil i Almeria her...

Les tips og råd om leiebil i Spania her...

Klima i Almeria

Costa Almeria har et av Spanias beste klima. Med over 320 soldager, kun 7 regnværsdager og en årlig gjennomsnittstemperatur på hele 20 grader har Almeria et av Spanias og Europas beste klima. Almería har et subtropisk tørt klima og er den tørreste byen i Europa. Den tørre årstiden finner sted under den varme årstiden akkurat som i middelhavsklimaet. Subtropiske klima har åtte eller flere måneder hvor middeltemperaturen er 10°C eller høyere. Det eneste området i Europa med dette klimaet er kysten rundt Almeria, fra ca Almerimar i vest, til Carboneras i øst. Almería har varme somre og kalde til milde vintre, byen har en av de mest solrike, varmeste og tørreste klima i Europa. Almera har de varmeste vintrene av noen europeisk by med en befolkning på over 100.000, og varme og tørre somre med ingen nedbør mellom juni og september. Almería har ca 2900 soltimer årlig med over 320 soldager i året i gjennomsnitt (6 soltimer i januar og 12 i juli). Om vinteren, pleier den daglige maksimale temperaturen å være rundt 18 ° C . Om natten går temperaturen sjelden under 8°C. Nedbør er sjelden, selv under de våteste månedene, og faller i korte dusjer eller tordenvær. I de varmeste månedene juli og august, er himmelen klar og solfylt og ingen nedbør oppstår. Den typiske daglige temperaturen er rundt 33°C i varmen av dagen.

Reise og transport i Almeria

Almería kan nås med middelhavsmotorveien A-7 som forbinder Middelhavsområdet med den spanske A-92 som knytter byen til resten av Andalucía. Havnen i Almería har forbindelser til Melilla, Algerie og Marokko, og også turist cruise i Middelhavet. Det har også en marina med fortøyninger til lystbåter. Havnen i Almería blir for tiden utvidet og skal forvandles til en containerhavn som skal kunne ta imot internasjonal skipsfart i stor skala og med økt godstrafikk kapasitet. Almería er betjent av Almería flyplass, den fjerde største i Andalusia med både nasjonale og internasjonale forbindelser til byer som Amsterdam, Madrid, Barcelona, Melilla, London, Manchester, Birmingham, Brussel, Dublin og sveitsiske, norsk, svensk, finsk, tysk og andre EU-flyplasser. Flyselskaper som flyr til flyplassen i Almeria inkluderer Solia, Ryanair, Easyjet Airline, Iberia, Finnair, KLM, Air Nostrum, Primera Air Scandinavia, Monarch Airlines, Vueling, Jetair Flight, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. Vi anbefaler deg å bruke www.skyscanner.com for å finne de aller billigste flybillettene.

Fordeler med å bo på Costa de Almeria

Lav urbaniseringsgrad og få internasjonale turister tilsier også at prisene på for eksempel bolig, leie av båtplass og andre levekostnader er svært konkurransedyktige sammenliknet med mer turistiske steder.

Opplevelser på Costa de Almeria

Her kan du stå på ski på formiddagen og sole deg på stranda på ettermiddagen! Her er kontrastene store og du kan velge å rusle i strandkanten, eller i Tabernas-ørkenen, utøve økoturisme/bygdeturisme i fjelllandsbyer eller gå eller stå på ski i Sierra Nevada naturpark. Fjellkjeden Sierra Nevada er, med sine 3.479 meter over havet, er fastlandsspania sitt høyeste punkt og har Europas sørligste skianlegg. Sierra Nevada Ski Resort, med sine 23 fjelltopper på over 3.000m og over 100 kilometer med skiløyper, ligger kun få mil unna Almeria. For turgåere i alle aldre kan Almeria-regionen friste med et rikt og variert landskap å gå tur i.

Stranden i Almeriacomments powered by Disqus
I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon