Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Caféer og bakerier i Fuengirola

Frokost, lunsj eller bare et deilig sted der du kan nyte en kopp kaffe eller te? Siden Fuengirola er en turistby, så finnes det mengder med Caféer i Fuengirola. Det er imidlertid vanskelig å finne de gode stedene og vi viser deg vei gjennom jungelen av caféer slik at du kan finne de beste perlene.

Alt du kan begjære av danske smørbrød, skagentoast, rekesmørbrød, focaccia, engelsk frokost, spansk frokost, churros, kunstkaféer eller stille bakgårder uten trafikkstøy finnes rundt omking på de norske, svenske og spanske caféene i Fuengirola.

Klikk her for oversikten over gode caféer i Fuengirola...

Vi tar gjerne i mot tips om gode caféer i Fuengirola. I så fall kan du kontakte oss.Café i Fuengirola

Bakerier i Fuengirola

Leter du etter grove brød til frokost. Spanjoler spiser vanligvis ikke brød til frokost og de har derfor ikke samme brødkultur som oss. Det finnes imidlertid bakerier i Fuengirola der du får kjøpt ordentlig grove brød, blant annet danske bakere. Noen av de skandinaviske butikkene selger også grovbrød. På supermarkedkjeden Mercadona selger de et grovbrød som er veldig godt.

Les mer om Fuengirola

Restauranter

Restauranter i Fuengirola
 

Severdigheter

Severdigheter i Fuengirola
 

Hotell

Hotell i Fuengirola
 

Bolig til salgs

Boliger til salgs i Fuengirola

Shopping

Shopping i Fuengirola
 

Leiebil

Leiebil i Fuengirola
 

Festivaler

Festivaler i Fuengirola
 

Bolig til leie

Bolig til leie i Fuengirola


Dansk baker i Fuengirola

La Vida er en dansk baker i Fuengirola som ligger rett ved feriaplassen. De serverer danske smørbrød med forskjellig godt pålegg. Her får du også kj°pt gode brød, grovbrød og ekte danske rugbrød. Alltid en suksess til lunsj eller som en sen frokost.

Fuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Skulle det bli trangt om plassen på stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelig hengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byen Mijas Costa som omgir Fuengirola.


I’m afraid of nothing except being bored – Greta Garbo
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2017 Megafon